Leighton stämmer sin mamma

Enligt hemsidan TMZ så ska Leighton ha stämt sin mamma efter att hon har tagit pengar som skickats för att hjälpa sin bror till botox och plastikoperationer. Såhär skriver dailymail.co.uk om det.




Man skulle tro Leighton Meester skulle få mer än sin fylla av dramatik Gossip Girl set.

Men skådespelerskan är indragen i en bitter rad med sin mor, som hon anklagas för att använda pengar som hon skickade till sin yngre brors medicinska räkningar kosmetisk kirurgi.

Leighton, 25, har lämnat in en stämningsansökan mot Constance Meester för missbrukar $ 7500 i månaden hon skickade henne att hjälpa till med sin bror Lex, som har "svåra medicinska frågor," TMZ påstående.

Enligt hemsidan, Constance, som födde Leighton medan i fängelse efter ett narkotikasmuggling övertygelse, använde pengarna för Botox, hårförlängningar, plastikkirurgi och andra personliga utgifter.

Constance hävdar att hon och hennes dotter hade ett muntligt kontrakt där Leighton lovat att ge sin mor $ 10.000 per månad för resten av hennes liv.

Den arbetslösa 55-åriga planer på att stämma Leighton för 3 miljoner skådespelerskan vägrar att betala henne pengar.

Enligt TMZ har Leighton bett en domare att besluta att det inte finns något sådant avtal mellan dem.

Tidigare i år var Constance utfärdat ett besöksförbud efter att dödshot mot en kalifornisk kvinna och hennes lille son.

Hon hotade påstås att "jaga och döda" Laurel Wigg och hennes son, enligt juridiska dokument, under ett bråk den 21 januari.

Domstolen dokument som registrerats hos Los Angeles Superior Court hävdar att Leightons mor - som också var hennes manager - ". Är en knarkare och gjorde ett hot att döda oss"

I en intervju med Grazia Magazine förra året, stod Leighton av sin mor, som hon kallade "en inspiratio".

"Min mamma Connie inspirerar mig. Hon är en fantastisk kvinna, sa hon. "När jag var liten ville jag bli skådespelerska och hon fullständigt backas mig. Hon är sin egen person, mycket excentrisk, väldigt individuellt. "

   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0