Gossip Girl Säsong 6 Amerikansk Premiär

Hej alla läsare :)
 
Jag skrev ett inlägg om GG Säsong 6 den 17 maj, när det hade varit CW upfronts, att GG skulle sändas på hösten... Men efter det gick det en massa rykten på twitter att det skulle sändas på våren. Men nu har det fastställts, då ett datum kommit ut!! Gossip Girl kommer tillbaka på amerikansk och kanadensisk den 8 oktober. Varför premiären är "så" sen (Säsong 5, avsnitt 1 sändes den 26 september, två veckor innan det avsnittet sändes i Sverige den 9 oktober) har jag förklarat lite om tidigare i ett inlägg (HÄR). Men tänkte förklara tydligare nu :) -
 
CW valde att, som många andra nätverk, att ha sin höst premiär i oktober. För nätverket (CW) är det i stort sett bara fördelar med att göra det här! Bl.a tjänar CW massor, massor med pengar på att skjuta på premiären, då med en sen premiär behövs mindre hiatusar (jul uppehåll, 5 veckor och vår uppehåll, ca 4 veckor). Och med Mindre uppehåll ju snabbare och smidigare kan säsongerna flyta igenom. För det kostar ju självklart nätverkat att vara igång så mycket, då dem måste köpa tv-tid. Det kommer inte komma något stort höst uppehåll, men kanske 2 veckor eller något, om inga höst uppehåll görs är det näst sista avsnittet på julafton och säsongsavslutningen på nyårsafton i USA och hur kul är det för amerikanerna som kollar på GG haha :). Och om det nu blir så så borde inte CW förvänta sig höga tittarsiffror, även fast dem är rätt så låga nu (Säong 5 har haft allt som allt GG lägsta tittarsiffror i genomsnitt).
 
Nackdelar finns inte många av för själva CW. Men för oss är det att vi får vänta 2 veckor extra :(. Men vänta lite innan du får panik..... Borde vi inte få ett Halloween avsnitt som GG aldrig haft (?), inte vad jag kommer ihåg iallafall haha. Och vi borde få ett till Thanksgiving, Jul och Nyårs avsnitt (ev. får vi ett Nyårs avsnitt för fösrta gången. Har det varit ett nyårsavsnitt? haha är väldigt glömsk idag). 
 
Hoppas ni stått ut med min glömska Joanna idag hehe :( Kom ihåg att rösta på GG på TCA HÄR
 
 

   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0