Svar på kommentar:

Joanna om Visste ni att..?:
Det är ingen film det ryktas om utan en tv-serie om när dem var yngre. Och hon som ska spela Carrie är redan vald, och resten av tjejerna tror jag inte kommer vara med då det handlar om Carries tonårsliv :)

Filmer & Serier om Visste ni att..?:
CW ska göra the Carrie Diaries som handlar om Carrie när hon går på High School, som serie. Har inte hört talas om någon film, men serien har det ryktas om sedan i höstas, och CW har beställt en pilot.

Svar: Det var ju trots allt i somras/våras kanske jag läste att det skulle bli en film, men jag googlade lite och kom fram till att det första som kommit ut var att det skulle bli en ny SATC film som skulle handla om när de var unga. Men det vidareutckledes och det ska bli en TV-serie baserat på "The Carrie Diaries". I Carries tidigare liv var inte Miranda och Charlotte inblandade och det kommer nog alltså inte att vara inblandade så mycket. Det är inte heller bestämt vem som ska spela Samantha, men det ryktas om Blake Lively. CW har "köpt" serien så alltså ommer den att bli av. Serien ska procuceras av samma man, Josh någonting, som producerar Gossip Gir.


   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0