Sno stilen från Blair och Serena

Tänkte prova att blogga om något jag inte gjort förut, så nu kommer ett "sno stilen" från Blair och Serena i Paris inlägg!

När vi provar att blogga om nya saker så är det jättebra och självklart roligt för oss om ni kommenterar och säger vad ni tyckte om det. För då får vi ju reda på om vi borde fortsätta med liknande grejer eller om det var något tråkigt så att vi inte ska göra det igen.

Del 1: Serena har en väldigt cool och varierande stil och den är ganska lätt att kopiera. Ibland har hon väldigt enkla plagg som hon kombinerar med stora smycken och ibland (t.ex när det är bal) så bär hon minsan ingen enkel klänning. Nu när våren kommit och sommaren snart är här så tänkte jag att enklt skulle tipsa hur man kan bli lika sommarsnygg som trendiga Serena Van der Woodsen! 

Serena och Blair i Paris (säsong 4)Nu har jag faktiskt suttit i flera timmar (haha) och letat reda på lite "look a like" kläder till en "Serena-outfit" i budgetpriser.


Klänningen är från Nelly.com och kostar 299:-. Ni hittar den HÄR.

Kavajen är från H&M och kostar 199:-. Ni hittar den HÄR.

Skorna är från H&M och kostar 179:-. Ni hittar dem HÄR.
 Hatten är från H&M och kostar 79:50:-. Ni hittar den HÄR.

Väskan är från Lindex och kostar 99:-. Ni hittar den HÄR.

Armbanden är från H&M och kostar 39:50:-. Ni hittar dem HÄR 


Denna outfit känns ganska enkel, men fortfarande otroligt snygg! Jag menar, tänk er en shoppingdag på sommaren i dessa kläder, man kommer ju vara snyggast i stan! Klänningen är väldigt söt och till den matchar man en "boyfriend-jacket" som gör outfiten lite tuffare.

Nästa gång kommer en "sno stilen" från Blair i Paris. Hoppas ni gillade detta inlägg! :)

   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0