Emelie tipsar: Serier

Eftersom att Gossip Girl tyvärr är slut nu så kanske ni vill börja se på en eller flera serier, om ni är som jag som alltid måste ha en serie att kolla på. Haha :) Så i det här inlägget kommer jag tipsa om några serier som jag tycker om, eftersom att det är många av dom stora serierna så har kanske många av er redan sett dom.
 
The Vampire Diaries - Inne på fjärde säsongen
En amerikansk TV-serie (baserad på böckerna The Vampire Diaries av L.J. Smith)
En av mina absoluta favorit serier! Huvudrollerna har Nina Dobrev, Paul Wesley och en av dom snyggaste människorna i världen enligt mig, Ian Somerhalder ;)

Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet. Källa.Pretty Little Liars - Inne på tredje säsongen
En amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller (baserad på den populära bokserien, skriven av Sara Shepard)
Älskar den här serien, och huvudrollerna har Lucy HaleAshley BensonTroian Bellisario och Shay Mitchell.
 
Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.
 
 
Hart of Dixie - Inne på andra säsongen
En amerikansk komedi-drama TV-serie. Helt underbar serie, älskar den! Den är väldigt rolig somtidigt som det är mycket kärlek och drama. Med underbara Rachel Bilson i huvudrollen! 
 
Som New Yorker och ny läkare accepterar Zoe Hart ett erbjudande från en främling, Dr Harley Wilkes, att arbeta i hans läkarmottagning i Bluebell, Alabama. Hon anländer och får veta han har dött och lämnat halva sin praktik till henne i sitt testamente. Då staden är väligt traditionell har hon svårt att passa in och bli accepterad av de andra invånarna när hon är väldigt mycket för mode och dagens moderna samhälle till skillnad från Bluebell. Och väldigt fort börjar ett triangeldrama smyga sig på. 
 
Del 2 kommer snart :)
 

   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0