Penn gillar att spela med Leighton

Do you “Chair” or do you “Dair”? Or are you rooting for Prince Louis? Bueller?

This seemed to be the question going into the last half of “Gossip Girl’s” fourth season… and it’s still the question going into Season 5.

Let’s recap Blair’s (Leighton Meester) romantic endeavors in the Season 4 finale, shall we?

Chuck (Ed Westwick) saved Blair from crazy fire-lovin’ Russell Thorpe, she slept with Chuck after crashing a Bar Mitzvah, she wanted to break up with the Prince but Chuck convinced her not to (character development!), she left the UES for Monaco and is still engaged to Louis and, finally, she promised to keep watching movies with Dan (Penn Badgley) after copying his queue.

And yes, this all basically happened in one night.

So what is Badgley hoping to see happen between “Gossip Girl’s” odd couple when the show returns on Sept. 26?

“The most fun I’ve had in years were the Dan and Blair scenes because the dialogue is given an opportunity to go where it doesn’t go with Dan otherwise,” he tells EW’s Sandra Gonzalez. “I really enjoy that. I would like to see that explored.”

Spoiler Alert — Badgley and Meester were spotted filming scenes together in New York this week, so it looks like Lonely Boy will be getting his wish.

Källa:Zap2it

Ed svarar på frågor om Leighton!

I Augusti nummret av tidning Candy (tror det var den tidningen:S)så har Ed svarat på lite fråger om Leighton och här är intervjuvn! :D


Spoiler från EW

EW har svarat på en spoiler fråga.


Any hints on what’s coming up for great loves Chuck & Blair on #GossipGirl? — @iligree_apogee
If Gossip Girl actor Penn Badgley has his way, they’ll actually be LESS of the pair. “The most fun I’ve had in years were the Dan and Blair scenes because the dialogue is given an opportunity to go where it doesn’t go with Dan otherwise,” he tells me. “I really enjoy that. I would like to see that explored.” Of course, his opinion might mean nothing to the writers. But should it?

Leighton i studio

En ny bild på Leighton i studion. Hoppas hennes album kommer ut snart! ^^Leighton meester:summer sessions med HTC

HTC har kommit ut med en ny  intervjuv med Leighton från inspelningarna av hennes kommande album med Check in The Dark! Jag gillar verkligen att lyssna när hon pratar om sin musik för man ser att hon verkligen passionerad för den :)Svar på kommentar

Fick en kommentar som inte har sett för än nu om facebook kontot som jag skrev var Leighton var hennes riktiga. Jag skulle säga att "ja,det är det" Leighton själv twittrade det här för en vecka sedan

Så bli vän med henne på facebook nu ;)


Fler bilder från Gossip girl inspelningarna 28 juli

Här är fler bilder på Leighton från gårdagens inspelningar av Gossip girl. På det här bilderna är hon fixad som Blair.personen som fråga om vad låten heter med Blair och Chuck i limon i avsnittet när Blair och Nate gör slut låten heter With me av Sum 41.

Ed på MLS All Star Match

Igår (27 Juli) var Ed på MLS All Star Match i Red Bull Arena i Harrison. Han ser inte värst nöjd ut kanske hans lag förlorade? :PGossip girl inspelningarna idag!

Gossip girl inspelningarna pågår nästan varje dag men det var ett tag sedan jag har lagt ut några bilder då inte Ed eller Leighton synts till men idag är Leighton på inspelningarna,med trudy! Även Chace har synts på inspelningarna och Elizabeth Hurley som gästskådespelar. Om det kommer ut flera bilder så lägger jag upp dem :)


Svar på kommentar


Svar:Hej, Leightons bror heter Alexander men kallas Lex.

Ny intervjuv från CNN

Det har kommit ut en ny del av Eds CNN Asia intervjuv där Ed pratar om bland annat musik,Tybalt som han ska spela i nya romeo and Juliet och J.Edgar.

 


5.03 heter...

Avsnitt 3 på den kommande säsongen kommer heta "The Jewel of Denial"

Blair and Chuck-Losing your memory

En fin Blair och Chuck video!


Blair och Chuck-who's to say?

Vet inte om jag har lagt upp den här förut men jag tycker den är så himla fin! ^^


Bild från Monte Carlo inspelningarna

Har kommit ut en ny bild på Leighton,Selena och Katie från inspelningarna av Monte Carlo. Just den här bilden är tagen i Paris vid Louvren.


HTC summer sessions presents Leighton Meester

HTC har intevjuvat Leighton om hennes musik när hon var i sin inspelningsstudio! Man får även höra bitar av låtar i bra kvalité! :)

Ps.Till N som ställde en till fråga svaret finns bland kommentarerna där du fråga :)


Boxart för säsong 1-4

Det har kommit ut en ny framsida för en Gossip girl box med säsong 1-4 i. Den verkar än så länge bara gå att beställa i USA så jag vet inte om de kommer ta in den till sverige.
Såhär ser i allafall framsidan ut


Leighton stämmer sin mamma

Enligt hemsidan TMZ så ska Leighton ha stämt sin mamma efter att hon har tagit pengar som skickats för att hjälpa sin bror till botox och plastikoperationer. Såhär skriver dailymail.co.uk om det.
Man skulle tro Leighton Meester skulle få mer än sin fylla av dramatik Gossip Girl set.

Men skådespelerskan är indragen i en bitter rad med sin mor, som hon anklagas för att använda pengar som hon skickade till sin yngre brors medicinska räkningar kosmetisk kirurgi.

Leighton, 25, har lämnat in en stämningsansökan mot Constance Meester för missbrukar $ 7500 i månaden hon skickade henne att hjälpa till med sin bror Lex, som har "svåra medicinska frågor," TMZ påstående.

Enligt hemsidan, Constance, som födde Leighton medan i fängelse efter ett narkotikasmuggling övertygelse, använde pengarna för Botox, hårförlängningar, plastikkirurgi och andra personliga utgifter.

Constance hävdar att hon och hennes dotter hade ett muntligt kontrakt där Leighton lovat att ge sin mor $ 10.000 per månad för resten av hennes liv.

Den arbetslösa 55-åriga planer på att stämma Leighton för 3 miljoner skådespelerskan vägrar att betala henne pengar.

Enligt TMZ har Leighton bett en domare att besluta att det inte finns något sådant avtal mellan dem.

Tidigare i år var Constance utfärdat ett besöksförbud efter att dödshot mot en kalifornisk kvinna och hennes lille son.

Hon hotade påstås att "jaga och döda" Laurel Wigg och hennes son, enligt juridiska dokument, under ett bråk den 21 januari.

Domstolen dokument som registrerats hos Los Angeles Superior Court hävdar att Leightons mor - som också var hennes manager - ". Är en knarkare och gjorde ett hot att döda oss"

I en intervju med Grazia Magazine förra året, stod Leighton av sin mor, som hon kallade "en inspiratio".

"Min mamma Connie inspirerar mig. Hon är en fantastisk kvinna, sa hon. "När jag var liten ville jag bli skådespelerska och hon fullständigt backas mig. Hon är sin egen person, mycket excentrisk, väldigt individuellt. "

Ed intervjuv med CNN Asia

När Ed var i Manila och gjorde sin photografering för penshoppe så fick CNN chansen att intervjuva Ed. Den 20 juli så visades intervjuvn på tv och nu har  en del även kommit ut på internet :)
I klippet pratar han bland annat om han fick bestämma hur serien skulle sluta hur den då skulle göra det.Här är även en länk
på en annan del av den här intervjuven där man får se lite behind the scens från penshoppe fotograferingen,Ed pratar även hans inspiratuion i klädväg :)
Svar på kommentarer


Två kommentarer jag tänkte svara på :)Svar till Lisa: Hej varför det inte är så mycket uppdateringar just nu är för att det inte händer så jätte mycket som jag kan skriva om + att jag försöker njuta av mitt sommarlov jag hoppas att ni förstår det ,därför är uppdateringen inte lika hög som den brukar.=)

Svar till N:Hej, jag vet inte riktigt vilken du menar då Chuck och Blair inte träffas i första avsnittet av säsong 4 men kan det vara den här du menar som spelas i slutet av avsnitt 2  Im in here (piano version)-sia?
Om inte säg då till :)
Fler bilder från inspelningsstudion

Det har kommit ut två nya bilder från när Leighton har varit i inspelningsstudion med Check in The Dark!

Nu kan man även bli vän med Leighton på facebook här är länken!


Svar på kommentar!

En kommentar jag tänkte svara på :)Svar: Hej! Ja det är hon.Leighton spelar rollen som Selenas karaktär Grace halvsyster. Då Megs(Leighton) pappa är tillsammans med Graces (Selena) mamma. Meg blir tvingad att följa med på Grace resa till Paris och sedan så händer ja massa saker där som ni säkert förstår om ni har sett trailern :)Kort intervjuv i Glamour UK

I augusti nummret av GLAMOUR UK så har de  en kort intervjuv med Leighton och här är den :)


Monte Carlo

Leightons film Monte Carlo har nu kommit ut på internet så ni kan kolla på den här om ni vill. Kvaliten är inte den bästa med den duger.Jag vet inte när den kommer ut på dvd än eller om den ens kommer göra det i Sverige men om ni gärna vill se den kan ni kolla här :)


Chuck Bass 15 Juni

Såg att i inlägget från inspelningarna den 15 Juni så fanns det ingen bild på Ed i Chuck Bass kostym men här är bild på Ed i full urstyrsel :)


Leighton i inspelningsstudion

Det har kommit ut 3 bilder på Leighton från när hon har varit i inspelningsstudion med Check in the dark. Bilderna är realtivt nytagna då Leighton har lugg på bilderna :) Vi får hoppas att hon släpper en ny singel snart!


Starflash intervjuv med Leighton

En intervjuv med Leighton där hon får välja mellan två saker.


Ed på Nathaniel Christian's Annual Hamptons Ferrari Rally

I lördags den 16 Juli var Ed på Hamptons Ferrari Rally och han såg ut såhär :)


Ed med ett sår på Gossip girl inspelningarna 14 Juli

Kolla in det här bilden på Ed från inspelningar av Gossip girl i förrgår ser inte mysigt ut alls. Vad tror ni kan ha hänt med Chuck Bass? Eller tror ni inte att det är sminkat på utan är ett riktigt sår på Ed??


Såhär skriver wetpaint om bilden.


That looks seriously painful! Ed Westwick (Chuck) showed up on the set of Gossip Girl on July 14 with a gigantic, nasty-looking bruise running up and down his right side.

Of course, there’s always the possibility that Ed got into an actual bar fight this time, but given how he’s in wardrobe, on set, and clearly displaying the injury for cameras — we’re going to assume the bruise is fake. (In which case, kudos to the GG makeup department!)

Since we’re aways on the lookout for a spoilers and speculation, we have to wonder what such a nasty bruise could possibly mean for poor Chuck Bass! Were his ribs crushed during an unfortunate accident on his and Nate’s (Chace Crawford) globetrotting summer escapades? Or maybe it’s a battle wound from some sort of attempt at defending Blair’s (Leighton Meester) honor? In any case, that September 26 Gossip Girl premiere can’t come soon enough!

Video från inspelningarna 14 Juli

Två klipp på Ed från inspelningarna igår av Gossip girl. Jag tror i det första klippet att de övar en scen.

 

Idag (15 Juli) spelar Gossip Girl in i silvercup studio


Ed på inspelningarna av gossip girl!

Igår var Ed på inspelningarna av Gossip Girl i New York! Jag skrev fel på ett tidigare inlägg om att han spela in i LA men det är nu fixat och ni får ursäkta mitt misstag. Ed spelade in scener i allafall med Penn :)


Leighton intervjuv med GLAMOUR UK

Här är en ny intervjuv med Leighton från när hon promotade Lovestruck. Men i intervjuvn pratar hon även om saker hon gillar i London och saker som favorit kärleksfilm :)Gossip girl film locations

Enligt onlocation vacations kommer Gossip girl idag filma vid  47th Ave and 37th/38th St in Queens. Vi får hoppas att kanske Leighton råkar vara på inspelningarna då :)

Igår syndes Penn,Hugo Becker och Roxane Mesquida vid inspelningarna i New York


(Bilder på Leighton från inspelningarna den 7 Juli)

Bilder från Just Jared studio

Bilder på Leighton från hennes besök i  Just Jared studion.Gossip girl uppdaterar

Gossip girl har uppdaterat sin blogg under sommaren och har skrivit det här.

23 Juni

11 Juli

 


Inspelningarna är igång för 2 av 3

Tydligen är inspelningarna i LA i full gång med 2 av 3 av skådespelarna. Såhär säger GGwriters.

Edit! Jag har misstolkat det här totalt det är inte säkert att inspelningarna i LA har börjat för nu har jag läst på ett ställe att de kanske inte börjar spela in i LA föränn i Augusti.


Leighton besöker Just Jared studio

Det har kommit ut ett klipp med Leighton från när hon besökar Just Jared Studio i intervjuvn sjunger hon en bit på hennes låt Runaway,pratar om hennes hårfärg och trudy! Hon får även frågan vem hon skulle välja mellan Dan,Nate och Chuck :)


Outtakes från ELLE korea

Leighton och Ed gjorde för några år sedan en photoshoot tillsammans för tidningen ELLE Korea och det har nu kommit ut nya outtakes på Ed från den fotograferingen,sammanlagt 21 st! Tyvärr så är dem taggade.

Vilka är era favoriter av bilderna?? Jag gillar nog mest bild nr 1,2,6 och 8 :)


Leighton i ES Magazine

ES Magazine som är en tidning i England intervjuvade Leighton för ett tag sedan bland annat om vissa saker hon gillar i London. :)


Video från BAFTA

En video på Ed vid BAFTA igår när han står och väntar på en bil han ska åka iväg med.


Ed på BAFTA Brits to Watch

Igår(9 Juli)var Ed på BAFTA Brits to Watch i Los Angeles och även Blake Lively var där! Så snart kanske vi får bilder från Gossip Girl inspelningarna i LA. Galan hölls på the Belasco Theatre.


Leighton upclose i InStyle UK

Leighton är med i ett uppslag i InStyle UK och pratar om sina smink och hår rutiner,klicka på bilden för att se den i större storlek.


Mer filmer från inspelningarna

Här under länkarna finns det tre nya filmer från inspelningarna i torsdags. I det två första kan man höra en del av dialogen så det kan tas  som spoiler så att ni vet.

Video 1 Video 2 Video 3

Video från gårdagens inspelningar

En kort video från inspelningarna av Gossip girl igår :)


MER BILDER FRÅN DAGENS INSPELNINGAR

Här är fler bilder på Leighton från inspelningarna av Gossip girl säsong 5 idag fast hon har en ny outfit :) Byter ut dem till bättre kvalité när det finns

BILDER FRÅN GOSSIP GIRL INSPELNINGARNA!

I dag är första dagen av Gossip girl inspelningarna för säsong 5 och där var Leighton och en av de nya gästskådespelarna,Roxane Mesquida! :) Verkar som om Blair inte fick någon lugg fast leighton har skaffat en :P


Ny gästskådespelare till Gossip girl

Gossip girl har anlitat en ny gästskådespelare som heter Elizabeth Hurley så här skriver Tvline om det.With her much-hyped showdown with Diana Prince scrapped, Elizabeth Hurley is setting her sights on another formidable female: Gossip Girl!

The actress — who co-starred in NBC’s ill-fated Wonder Woman pilot as a nemesis to Adrianne Palicki’s title heroine — is joining the upcoming fifth season of Gossip Girl for a multi-episode arc, TVLine has learned exclusively.

According to exec producers Stephanie Savage and Joshua Safran, Hurley will play a character named, ironically enough, Diana Payne, “a sexy, smart, self-made media mogul and all-around force to be reckoned with. Diana’s entrance on the Upper East Side will change the lives of all our characters — including, and especially, Gossip Girl herself.

“Elizabeth’s sense of humor, intelligence and beauty fit the GG world perfectly,” the duo added. “We feel very fortunate to have her.”


Ny bild från Vanity Fair photoshoot

Det har kommit ut en ny bild på Leighton från hennes Vanity Fair photoshoot från tidigare i år :)


NY DESIGN!

NY design på bloggen! Grunden är från Tescho då jag suger på att koda men resten har jag gjort hoppas ni gillar den! :)

Skulle vara jätte bra om ni sa till om den ser konstig ut på er skärm för jag verkar ha lite problem med de sista bokstaverna i alfabetet just nu det ser jatte konstiga ut på sidan ni ser men på min forgranskning av inlagget så ser det bra ut så om det ser konstigt ut på er sida sag da till,tack! :)

Leighton i Marie Claire UK

Leighton är med på uppslag i det nyaste nummret av Marie Claire UK där med en ny bild från hennes fotografering för Marie Claire i höstas! :)


Ed i Brooklyn-2 Juli

Ed syndes i Brooklyn den 2 Juli och han ställde upp på att bli fotograferad med ett fan :)

 


Avsnitt 5.02 heter...

Avsnitt 2 av säsong 5 har fått namnet "Beauty and the Feast" som ni kanske vet sedan tidigare så är det flesta titlarna för gossip girl likt en films titel och ibland finns det likheter mellan avsnittet och filmen så vad tror ni kan hända? :)

Ed i Metro society

I Filippinerna pryder Ed framsidan av tidningen Metro Society med nya bilder från sin penshoppe fotografering och en intervjuv! Klicka på bilderna för att se dem i HQ!


Gossip girl inspelningarna börjar nästa vecka!

Gossip girl inspelningarna börjar nästa vecka då folk har sätt sådana här skyltar runt i Upper West Side.Gossip Girl ska alltså filma på 77th mellan Central Park West och Columbus på torsdagen den 7 Juli!

Hemsidan YKYLM.org tror dock att inspelningarna börjar den 5 Juli så vi får se om de har rätt.


Massa Monte Carlo intervjuver

Här är massa Monte Carlo intervjuver med Leighton och Selena från i torsdags.


Rösta på Teen Choice Awards

Nu kan man rösta på Teen Choice Awards och Leighton är nominerad i flera kategorier! Ni kan rösta varje dag och det krävs registrering men det går fort :) Ni kan rösta här

Nomineringar

Choice Movie Drama: The Roommate
Choice Movie Actress Drama: Leighton Meester – Country Strong
Choice Movie Villain: Leighton Meester – The Roommate
Choice TV Drama: Gossip Girl
Choice TV Villian:Ed Westwick (Chuck Bass) - Gossip Girl

Spoiler för säsong 5

Ausiello har svarat på två frågor om Gossip girl för säsong 5, kan tas som spoilers.


Got any tidbits on the new season of Gossip Girl? — Alisha
ADAM:
You might want to brush up on your Thorn Birds over the summer. Because in the first two episodes of the new season, we’ll meet a young, very attractive, French-speaking Catholic priest who’s probably on the scene to marry Blair and Prince Louis. But his presence makes us wonder if Father Sexypants might also find a certain bridesmaid with whom he’ll, ahem, commune. Mon dieu!

Question: Do you know anything about Gossip Girl‘s fifth season? —Gabriel
Ausiello: There’s a juicy rumor going around that the show is introducing lots of new eye candy, including a hot, young male [spoiler] to serve as a potential love interest for an UESider.


Penshoppe video

Har precis kommit ut en video på Ed från hans Penshoppe fotografering så check it out ;)


Leighton vid ritz carlton hotel 29 juni

I förrgår (29 juni) syndes Leighton utanför the ritz carlton hotel i New York efter en press grej för Monte Carlo :)


Blair and Chuck

En till kort men fin video med Chuck och Blair :)


RSS 2.0