Leighton i Vogue Kina 2012.

 
xoxo Amanda.

Säsong 6 kommer bara ha 10 avsnitt!

tvline.com:

Gossip Girl, which is entering its final, 10-episode season, might wrap things up with a retrospective special à la One Tree Hill‘s own send-off. “I’m a big believer in retrospectives and a big believer in allowing the audience to say farewell to their shows,” the network boss said. “It’s important for us on this side of the fence to give a satisfactory ending.” Would the GG cast tape talking-head segments for any such special? “I hope so,” answered Pedowitz. “It would not be as good of a retrospective special [without them], would it?

 

Sammanfattning: De står bara att Gossip Girl som har sin sista säsong kommer ha 10 avsnitt. CW's chef säger att de är viktigt att GG får en bra avslutning!

 

xoxo Amanda.


Trailer till Leightons nya film, The Oranges!

 
Hoppas ingen har lagt upp denna innan, isf är jag ledsen att den kom igen! :)
 
xoxo Amanda.

Visste ni att..?

Jag har inte tid att göra något avancerat inlägg då jag ska åka iväg när som helst, men jag tänkte ändå att jag skulle visa er det här.
 
När man spelar in TV-serier och filmer så är ju allt man ser inte äkta. Här är ett bra exempel på det. I säsong 2 när Serena försöker få sin pappas uppmärksamhet gör hon galna saker, en av dem är att under en polomatch för hon uppdraget att släppa första bollen, men istället rider hon iväg på en av hästarna. Men det är inte Blake Lively som är Serena då, utan en annan tjej som ni ser på bilden nedan.
 
--
 

Jag försvinner ett tag igen! -Uppdaterad

Hej hej! Nu kommer jag med tråkiga nyheter igen, på torsdag åker jag till Öland och på onsdag kan jag inte heller blogga, men nu har vi en sådan tur att Amanda ska blogga här på bloggen undertiden! Om ni har några önskemål om vad hon ska blogga om så kommentera bloggen på onsdag :) 
 
-Uppdaterad: Joanna kommer att vara lite "vice-ägare" medans jag är borta, så om det är något går det fortfarande bra att mejla oss (blairandchuckbloggen@hotmail.se) och ställa frågor för Joanna kommer att svara så fort och bra hon kan.
 
 
 
Just ja, det glömde jag säga, jag är tillbaka igen på onsdag. :)
 

your problems are my problems

 
 

Right now, I’m with exactly who I want to be with

 
 
"Right now, I’m with exactly who I want to be with—my best friend. You are high school to me. All of the boyfriends and mean girls and tests and teachers and our crazy mothers, we learned through it together. We raised each other. You’re my sister."
 
 
 

Gossip Girl säsong 1

Eftersom att jag fått många önskemål (både nu och för längesen) om att skriva recensioner om de olika säsongerna och när det kommit ut nya avsnitt, så tänkte jag att nu är det nog dags att börja med det. Eftersom att jag nyligen såg klart säsong 1 (för sjätte gången dock) så börjar jag med att skriva om den.
 
Resumé av Gossip Girl säsong 1 "Pilot" del 1
 
Det hela börjar med att It-Girl tjejen Serena Van der Woodsen anländer till Grand Central i New York City. Hon har varit borta ett år och gått på internatskola, men ingen vet egentligen varför hon helt plötsligt flyttade och hennes bästa kompis Blair Waldorf känner sig sviken på grund av det. När folk får syn på Serena blir de nyfikna och alla skvallrar med varandra. Flera inlägg om det publiceras på skvaller bloggen "Gossip Girl" och snart vet alla ungdomar på Manhattans Upper East side om att Serena är tillbaka.
 
Serena hoppas på att kunna komma tillbaka till den exklusiva privatskolan Constance Billard och att allt ska vara som vanligt, som det var förr när hon gick där. Men saker och ting har ändrats. Blair är Queen bee(B) och har sitt lilla mean girls gäng med tjejer som Kati och Is. Blair spelar helt oberörd när Serena försöker prata med henne fast hon egentligen är väldigt sårad. Tillslut går Blair faktiskt med på att träffa Serena senare på kvällen. Båda tjejerna pratar ut med varandra och de blir faktiskt sams igen, men det är fortfarande något Blair inte vet om...
 
Blair måste avbryta träffen för hon ska vidare till Nate Archiblad, hennes pojkvän. Hon har planerat en speciell sak för deras kväll, hon har nämligen tänkt att idag är gången då både hon och Nate skulle bli av med sina vcard..
 
Nate som är sanningens pojke, har inte styrkan att fortfarande hålla en stor hemlighet bakom ryggen på Blair, så han bestämmer sig för att berätta. Han berättar för Blair vad som egentligen hände en natt för cirka ett år sedan, natten på "The Sheppard Wedding".
 
Nate och Serena hade börjat bli onyktra, så Blair sa till dem att gå ut och nyktra till lite grand, men istället gick de till den tomma baren. Där hände den grejen Blair alltid haft mardrömmar om att det skulle hända, Serena och Nate förlorade sin oskuld, tillsammans. Serena gjorde det innan Blair och dessutom med hennes pojkvän.
 
När Blair får reda på vad som hände blir hon helt förkrossad och slänger ut Nate direkt.
 
Under tiden är Serena kvar på The Palace och sitter i baren och dricker för sig själv, eller själv fram tills Chuck Bass dyker upp.  De börjar prata och småretas med varandra och tillslut erbjuder han henne lite mat och hon tackar ja. Efter en stund försöker Chuck tvinga sig på Serena mot hennes vilja, men hon lyckas komma ifrån honom. I all hast rusar hon ut från restaurangen och i lobbyn springer hon in en kille som heter Dan Humphrey. Serena tappar alla sina grejer och Dan är snabb att hjälpa henne. Serena är fortfarande arg och irriterad på vad som nyss hänt så hon tittar bara tjurigt på honom och rusar ut från hotellet. Dan märker då att hon glömt sin mobil och han vet inte riktigt vad han ska göra.
 
Nästa dag går Dan tillbaka till hotellet där Serena bor för att lämna hennes telefon till mannen i lobbyn. Ungefär samtidigt kommer Serena in och hon känner igen Dan från gårdagen. Hon ber om ursäkt för hennes beteende och tackar så mycket för att han hittat hennes telefon. Plötligt kommer Lily, Serenas mamma, hon berättar för Serena att hon köpt en klänning till henne som är till Kiss on the lips partyt som Blair arrangerar. Serena har egentligen ingen inbjudan från Blair, utan fick en som Jenny Humphrey (lillasyster till Dan) gjort i smyg till henne och hon känner inte direkt för att gå. Därför ljuger hon för sin mamma och säger att hon redan hade gjort upp planer med sin nye vän Dan.
 
Nästa kväll så tar Dan med Serena ut och hon får faktiskt träffa Dan's pappa Rufus. Båda två har det jättetrevligt tills de blir tvungna att åka till Kiss on the lips partyt, för att Dan får sms av Jenny som säger att hon råkat ut för Chuck och behöver hjälp. Såklart blir det en stor sak när de kommer dit, alla är helt förbluffade av att Serena vågat sig dit fastän hon inte var bjuden.
 
Dan och Serena letar desperat efter Jenny, men hittar henne tillsut uppe på taket med Chuck. De lyckas få henne därifrån och de sticker direkt.
 
Enligt mig är Pilot-avsnittet i Gossip Girl ingen höjdare om man jämför med andra seriers Pilots. Vissa saker känns lite b-aktigt, t.ex Blairs mamma (hon spelar bara det i pilot-avsnittet som tur är). Det känns också som att skådespelarna inte kommit in i karaktärerna än och att dem inte är vana med att jobba med varandra. Samtidigt som jag har mycket dåliga ord om detta avsnitt så tycker jag att det är intressat, för det blir en speciell början på allt när Serena kommer tillbaka till stan och två bästa vänner börjar som ovänner. Annars kanske man skulle tänkt sig att det skulle börja med att S & B skulle stå nära och jätteglada att se varandra igen, men istället blir det en chock för Blair att Serena kommer tillbaka och hon vill inte alls ha henne där (egentligen tror jag att hon saknade Serena, men höll sitt mod och stolthet uppe). Kort sagt, nej, detta asvnitt platsar inte bland topp 10 pilots, tyvärr.
 
Jag valde att skriva ganska mycket om första avsnittet då det är då allt börjar (för oss tittare då). Nästa gång kommer "Säsong 1 del 2" och då kommer jag inte att skriva lika specifikt om ett och samma avsnitt.
 
 
Kom gärna med synpunkter och kritik om detta inlägg!
 
 
 
 
 
 

Ännu en ansökan utan namn och mejladress!

Idag har jag fått in en till bloggansökan utan namn och mejladress. Så snälla, om du känner att det kan vara din ansökan, mejla mig på blairandchuckbloggen@hotmail.se eller fyll i formuläret igen! :)
 

Liten update!

Tänkte bara säga det här ifall ni undrade var inlägget tagit vägen, men i eftermiddag/kväll kommer första delen av Gossip Girl säsong 1 resumén att komma upp här på bloggen! Så om ni är nyfikna, kika in lite senare. :)
 

Bloggansökan utan mejladress!

Hej! En av bloggansökningarna jag fick in idag var utan namn och mejladress. Om du känner på dig att det kan vara DU, skicka ett mejl till blairandchuckbloggen@hotmail.se eller fyll i formuläret igen. :)
 
 
 

Gossip Girl quiz

För att ni ska få något att göra och att klura med har jag nu suttit i över en timme och gjort ett Gossip Girl quiz till er! Jag får se, jag kanske till och med gör så att den som lyckas att skrapa hem mest poäng får ett pris..vi får se, annars är äran också ett bra pris! Men i alla fall, hoppas ni gör quizet och tycker att det är kul! Kom gärna med synpunkter om ni tyckte att det här var en bra eller dåligt idé osv. :)
 
Namn:
Fyll i din mejladress om du vill få reda på din poäng.
Vem heter Cornelia i mellanamn? Serena
Blair
Jenny
I säsong 2 dejtar Blair Lord Marcus. Först ljög han om sitt namn och kallade sig för något annat, vad?
I vilken säsongsfinal blir Chuck skjuten? 1x18
2x25
3x22
4x22
5x24
I vilket avsnitt förlorar blir sin oskuld till Chuck i hans limo? 1x03 "Poison Ivy"
1x05 "Dare Devil"
1x07 "Victor Victrola"
Har Chuck någon gång försökt fria till Blair? Ja
Nej
Till vem säger Blair "Haven't you heard? I'm the crazy bitch around here"?
Vad heter Nate's pappa? Howard
Hugo
Edward
Var bor Dan och Jenny's mamma? Brooklyn
Hudson
Hamptons
Vem har haft husarrest? Eleanor
Anne
Lily
Vad heter Blair's låtsas pappa? (Eleanor's nya man)
Blair's låtsas pappa är religös, till vilken religion tillhör han?
I säsong 2 träffar Jenny en ny kompis som hon får uppleva både det ena och det andra med. Vad heter hon? Agnes
Amanda
Alison
I början av säsong 4 bor Chuck i Paris där han ljuger om sin identitet. Vad heter tjejen han är tillsammans med då? Ella
Eva
Amy
Vilket avsnitt är "the 100th episode", där Blair gifter sig med Louis? 5x11
5x13
5x15
Hur många år fyllde Jenny i säsong 1? 14
15
16
I vilket avsnitt är Chuck och Blair med i en bilolycka? 5x06
5x08
5x10
I vilket avsnitt utspelar sig den kända "Serenate kitchen scene"? 3x14
3x18
3x21
4x02 Train stations scenen så säger Chuck till Blair: Your world would be easier if I didn't come back. Vad svarar Blair då?
Kryssa för alla som Chuck har haft till det med: Blair
Serena
Jenny
Vanessa
Georgina
Kryssa för alla som Nate har haft till det med: Blair
Serena
Jenny
Vanessa
Georgina
Kryssa för alla som Dan har haft till det med: Blair
Serena
Jenny
Vanessa
Georgina
Nate har haft förhållande med två olika betydligt äldre kvinnor. Vad heter de? Catherine & Diana
Marilyn & Donna
Sophie & Dianne
Vems pappa har suttit i fängelse? Dan's
Chuck's
Nate's
Vad heter skådespelerskan som spelar Serena's mormor CeCe Rhodes?
När Lily var ung så hade hon ett speciellt intresse, vadå? Fotografera
Teckna
Öva yoga
Serena och Eric delar ett syskon med Dan och Jenny. Det är en kille, men vad heter han?
 
 

Vill du blogga hos Gossip Girl Sverige?

I höst börjar Joanna nian och jag börjar första året på gymnasiet och det bidrar ju till att vi ibland kommer att ha svårt till att blogga. Därför så söker jag just nu bloggare! Du kan få blogga på heltid som jag och Joanna eller som gästbloggar som Narin (bloggar bara när jag och Joanna inte har möjlighet att blogga). För att du ska få blogga behöver du fylla i formuläret här nedan. Det är inga krångliga frågor och allt går väldigt snabbt! Skulle vara jättekul om jag fick in lite ansökningar! Om du har frågor är det bara att kommentera eller att mejla mig till blairandchuckbloggen@hotmail.se
Namn:
Mejladress:
Har du Facebook? Ja
Nej
Nej, man jag kan skaffa ett konto.
Har du bloggat förut? Ja
Nej
Vet du hur blogg.se fungerar? Ja
Nej
Nej, men jag lär mig fort.
I vilken takt följer du Gossip Girl? Amerikansk
Svensk
Båda
Vilka andra serier kollar du på/har sett? Pretty Little Liars
The Vampire Diaries
Glee
90210
O.C
Revenge
Desperate Housewives
Once Upon a Time
How I Met Your Mother
Castle
Annan
Ingen mer än Gossip Girl
Skulle du vilja blogga som heltidsbloggare eller gästbloggare? Heltidsbloggare
Gästbloggare
Spelar ingen roll
Vilket par gillar du mest? Chair
Serenate
Darena
Dair
annat
 
 
 
 

Latest from Ausiello

Jag skrev ett inlägg för ett tag sen om mina teorier och spoilers om ett Chair bröllop.... Well nu har det kommit ut en ny spoiler om bröllopet från Ausiello, och det verkar inte se så bra ut för ett Chair bröllop längre :/
 
Question: Can you say whether your wedding blind item involves two main characters? — Melissa
Ausiello: One is a main character, the other is main-ish.
 
Då både Chuck and Blair är 2 utav alla huvudkaraktärerna i serien så ser det inte bra ut... Dock så kan det fortfarande vara dem, men just den där spolern drar nog ner lite på chansen att det är Chair.
 

CW's nya slogo och slogan

t
 

Stort tack till er alla som röstade på oss i Blog Awards!

Som sagt, stort tack till er alla som röstade på oss i Blog Awards. Tyvärr vann vi inte (det gjorde pllsverige.blogg.se). Vi fick exakt lika många röster som dem och därför lottade ägaren av kristenstewart.se vem av oss som kommer att vinna. Tack igen till alla er som röstade!
 
 
 
 
 
 
 

svar på kommentar:

 
När jag åkte hem från Kroatien så började jag kolla om Gossip Girl (för sjätte gången..), jag hann bara se säsong 1 så jag tänkte att jag kommer att skriva om säsong 1 till att börja med och sen när jag sätt säsong 2 så skriver jag om den osv. Det blir väl bra? :)
 
-Har börjat att skriva nu, men jag jobbar med inlägget någon dag så blir det nog bättre!
 
 
 
 

Blake med hennes syster i Beverly Hills 24 juli

 

Vad vill ni se/läsa om på bloggen?

Just nu är det helt dött i Gossip Girl världen och det finns knappast något att blogga om. Därför ber jag er läsare att kommentera (eller mejla om du hellre vill det) vad ni vill ska finnas i inläggen nu för tiden. Det skulle vara så tacksamt och om ni kommer med era förslag så kommer ni att uppskatta bloggen mera, jag lovar! :)
 
 
 

Teen Choice Awards HD

Såg att Jouline la upp TCA igår. Jag letade imorse lite på youtube efter HD kvalite på galan, och hittade en tillslut :D Så här kan ni se hela galan i HD. Vet att den inte är 2 h som jag skrev i tiderna, men det är för att då är reklam inräknat.
 
Inga av GG sjärnorna var på galan så ni vet. Om ni vill att vi ska lägga ut vilka som vann alla kategorier säg till :)
Lyssna noga när dem också när "berättarrösten" presenterar presenterarna till vissa pris, bl.a när PLL stjärnorna  blir presenterade då dem ropar upp vad dem vann då. Jag tycker det är jätte dåligt, men dem måste spara tid. Om dem presenterade varje pris så skulle galan vara typ 3 h. Och galan betalar ju för varje h dem är på FOX...
Det är flera kategorier som dem inte ens ropar upp alls över hela galan, flera fans har skrivit in och klagat på TCA. Så kommer posta det sen. Jag kommer lägga ut på bloggen vem som vann alla priser om 2 dagar ungefär. Så alla har en chans att kolla på galan och se själva vilka av deras favoriter vann. Ni som redan sett galan och vill se vilka som vann i dem andra kategorierna, som inte visades gå in HÄR.
 
 
 
 

the night that everything changed

 
 
"You know we haven't been out together, drinking alone since..."
"Since the Sheppard Wedding..."
"Yeah, the night that everything changed.."
 
 
 
Jag måste bara tilläga att i scenen (gifsen) ovanför så tycker jag att Serena har sin snyggaste styling (både hår och outfit) genom alla GG avsnitt! 
 
 
 
 

“You can count on me always.”-Nate 3x10

 

“You know it took me a long time to get over what happened between us that night… Two years ago, at the Masquerade ball, I tried to tell you I loved you…” | “You… you loved me?” | “Of course I did. Serena, you’re the most beautiful, amazing, alive person I’ve e v e r known.”- Nate and Serena: 3×10 (“The Last Days of Disco Stick”)
 
 
“I just got scared that if we went too fast things weren’t going to work out. And I really, really don’t want that to happen. Because I’ve waited… I’ve waited a really long time for this.”
- Nate: 3×13 (“The Hurt Locket”)
 
“Nate, I love you. I just wanna make things work again… I just wanna go back to b e i n g u s. I know that it’ll be hard, but I do wanna try.”
-Serena: 3×22 (“Last Tango, Then Paris”)
 
“I want to be that person you can bring anything to. The good and the bad.”
- Nate: 3×14 (“The Lady Vanished”)
 
  
“You are a great guy, Nate Archibald… Can I k i s s you before I kill  you?”
- Serena: 3×17 (“Inglorious Bassterds”)
 
I’ve been trying to do the right thing, but it’s killing me. And I thought I could fight it, but I can’t. And if you don’t stop me, I’m going to kiss you.”
- Nate: 1×06 (“The Handmaiden’s Tale”)
 
“If you ever need me, I’m here. A l w a y s.”
- Serena: 4×04 (“Touch of Eva”)
 
 
 

Blog Awards 2012 RÖSTA PÅ OSS!

Denna blogg är just nu med och tävlar i Blog Awards hos KristenStewart.se.
 
För att vi ska kunna vinna behöver vi just din röst, så hjälp oss genom att gå in HÄR och rösta.
Det är väldigt enkelt (reglerna står där också), men det är bara att kommentera att du vill rösta på blairandchuck.blogg.se eller Gossip Girl Sverige (samma sak).Tack för att du hjälper oss!
 
 
Har du inte röstat än, gör det nu! :D
 

Se hela Teen Choice Awards

Igår sändes Teen Choice Awards på den amerikanska kanalen FOX. Jag tror att det var många, främst ungdomar som tittade på det. För oss här i Sverige (och andra delar av världens förstås) så var det en dum tid, mitt i natten...så till er som inte orkade sitta uppe och uggla så kommer här galan (inte Red Carpet) i sju delar.
 
Till er som inte vill/orkar se galan: Gossip Girl var nominerat till Teen Choice Televison Drama med vann inte (det gjorde Pretty Little Liars) och även några GG-skådespelare var nominerade. Jag tror att det var så att Leighton Meester (Blair Waldorf)  var nominerad till Teen Choice female television actress drama, Ed Westwick (Chuck Bass) till Teen Choice television actor drama och Michelle Trachtenberg (Georgina Sparks) till Teen Choice television villian  actress, men ingen av dem vann. Alla dessa kategorier vanns av PLL castet (Lucy Hale, Ian Harding och Janel Parrish)
 
 
  
 
 
 
 

svar på kommentar:

 
 
 

Röda mattan

Angående röda mattan live länken. Den sidan som skulle rapportera och filma därigrån har fått många kommentarer i kommentarsfältet var livestreamen nu var.... Så det har hänt många :/ det kanske kommer någon download link till röda mattan bara, isåfall lägger jag upp den :) Beklagar att det hände :/ Men om det är någon tröst var inte GG casten där, fast andra skådespelare ni gillar var där kanske :S
 

Teen Choice Awards

Vi har fått kommentarer om var man kan se TCA idag. Jag har hittat en download link, vilket är lättare att hitta, för dem som laddar ned. LÄNK 
 
Jag håller på att letar efter en sida där man kan kolla online, men det är oftast svårare att hitta. Den har inte kommit upp en där jag kollar mina serier online. Har kollat många andra fan sidor som handlar om TVD och PLL säkert 5 av dem styck och där letar dem också. Om nån av dem hittar före mig så lånar jag deras och länkar då också. Så ha tålamod, det kommer hhaha :)
 

TCA

Om ni vill hålla er uppdaterade med bilder ifrån TCA gå in på PLL Sverige för Michelle uppdaterar där i alla pauser!


Tips från läsare!

Jag fick precis ett tips om ännu en länk av en läsare, tack så mycket!

Här har ni alltså ännu en länk att välja mellan!

http://teenchoiceawards.nowstreaminglive.com/ 
 

svar på kommentar:

 
 
 

En MASSA live länkar :)

 
Teen Coice Awards 2012, söndag den 22 juli:
 
Tider:
Röda mattan - 00.30 - 01.00
Galan - 02.00 - (slut ungefär) 04.00 
 
Här är länkar jag hittade till Röda Mattan :
 
-Röda mattan tror jag visas på samma live stream som galan.
-Men annars tror jag den här länken  rapporterar från röda mattan.

Länkar till Galan livestream, som jag brukar använda i vanliga fall. LÄnk 4 använder jag mest
 
- länk 1länk 2länk 3länk 4länk 5 
 
Länk 5 är speciell för teen choice awards då den inte är en Fox (nätverket som galan sänds i USA) livestream utan det är en Teen choice Awards live stream. Som efter galan inte finns mer till nästa gala. Så rekommenderar den. Den börjar sända när tiden går ut, galan börjar. Tror inte den sänder röda mattan dock. Länk 4 använder jag mest när mina serier på hösten och våren går, och jag har typ ledigt från skolan dagen efter.
 länk 1, 2, 3 har jag aldrig använt förut
 
 
Tips och info för användare till live streams:
  • Jag kan inte garrantera att ALLA länkar fungerar (både till röda mattan och galan). Länkarna kan fungera nu men gå offline senare. Se till att ha en eller två reserv streams uppe (ta bort ljudet då bara) medans galan är då din stream du valt kan hänga sig mitt i galan.
  • Vissa live streams fungerar heller inte om det blir för mycket folk, då vissa stream sidor har maxgräns.
  • Det är inte perfekt kvalite, inte ens 420p, online sidor där galan visas dagen efter har bättre kvalite, downloads också.
  • Börja ladda upp din stream (tryck på play) ett tag innan galan ifall att den är seg, och så du kan kolla om den har något sämre kvalite än de flesta länkarna.
Hoppas det här hjälpte :D
 

svar på kommentar:

Fanny Om:
 
Hej! Jag måste bara fråga.. Om man inte kommer ha tillgång till att se showen live, kommer det finnas något ställe man kan se den igen? Skulle du möjligtvis kunna lägga ut en länk till det efteråt?
 
 

Svar: Hejsan! Om du och dem som inte orkar vara uppe så lägger vi självklart upp en länk där du kan kolla på galan online. Kan även lägga upp en download link om ni vill ladda ner. Vi lägger upp download länk och online länk såfort vi hittar en! :) Jag har hittat flera live länkar om du ändrar dig - Joanna :)


I'm Chuck Bass

   
   
   
 
 

The wedding is here...or??

  
    
 
Angående Joannas förra inlägg, alla Gossip Girl fans, särskilt Chair shippers bör, eller rättare sagt måste läsa det hon skrev! Det var ganska långt, men jag lovar er, det är verkligen läsvärt!
 
Min enda kommentar till den texten: OMG
 
 
 

Just say yes...


So first of all, Gossip Girl starts filming again on Thursday July 5th, and that means we’re going to get on-set pictures soon! yay! & Recently there has been some serious speculation going around that their is going to be a Chuck and Blair wedding when Gossip Girl returns in October. So in honor of that we’re hoping to trend, “Chuck and Blair Wedding” (spaces, no hashtag) on Thursday, July 5th @ 6 PM EST! Don’t forget to tweet your thoughts and comments to the writers (@ggwriters), exec. producer Josh Scwhartz (@JoshScwartz76), and the CW Network (@cw_network)! Hope you can join us :)
 
Glöm inte att rösta på oss i Blog Awards! Rösta HÄR. Tack för att du hjälper oss!
 
 
 
 
 
 
 

Latest from Ausiello

Jag har kollat runt lite på internet hehe. Både på vad för spoilers som kom innan jag åktte till portugal och dem som kom medans.. FORTSÄTT INTE LÄSA OM DU INTE VILL BLI FÖR SPOILAD DÅ DET FINNS STORA SPOILERS I DENNA TEXT. (framförallt Chair spoilers)
 
Det här kom ut innan jag åkte:
 

-Since I’m currently on assignment in the Pacific Northwest — between us, I’m hunting down a slice of cherry pie and a damn fine cup of coffee — AA will be MIA this week.

But, to tide you over until next time, I’m dishing out a blind item that I suspect many of you will find just as satisfying.

It concerns a primetime soap that, although popular, came thisclose to getting the axe at season’s end — and just when a pair of its well-liked lovebirds were heading for a reunion, too. Now I hear that, when the show returns this fall, it’ll pick up right where it left off and pleasantly surprise fans by immediately marrying off the star-crossed couple in question.

All of which brings us to my questions for you: What’s the show? And who’s the duo? Share your guesses below, and, as always, keep an eye on my Twitter feed for clues. If I do manage to score that damn fine cup of coffee, the jolt of caffeine might inspire me to reveal more than I should! - Ausiello

 

Alltså så kommer någon serie ha ett bröllop.. Men det fins många nätverk så det behöver inte vara GG och Chair. Men sen så gav Ausiello ut en till ledtråd:

 

-Question: Your latest Blind Item about the fall wedding — is it an ABC primetime show? Jacklyn
Ausiello: Sure ain’t. The show in question airs on The CW.

 

Så nu vet vi att det är på CW nätverket... Och Ausiello skrev i första ledtråden att den showen som har bröllopet är populär men kom ändå nära att bli cancelled. Men att huvudparet i serien återförenades i finalen. Och att den här serien kommer börja i höst där den avslutade, asså första scenen kommer vara där dem avslutade finalen ungefär, och kommer överraska oss med ett bröllop i första avsnittet. Nu har det varit casting calls för ett homosexuellt par som ska "gifta" sig i GG, första avsnittet. Men det homosexuella paret är ju inte direkt populära då vi aldrig sett dem förut :)

Men det kan fortfarande vara en annan serie på CW nätverket. Dock så i min synvinkel lutar det mer åt att bröllopet är i GG... Skrivarna kan milseledda oss med det där bröllopet med de 2 killarna. Dem har gjort det förut. När Chuck sa "I love you too" till Blair i finalen av säsong 2, så gjorde dem samma scen fast med Nate/Chace så att vi skulle behöva sitta och gissa om det var Nair eller Chair scen :P

 

Men när jag var i Portugal så gav Ausiello ut en tredje ledtråd :

 

-Question: Any more little hints about the couple/show at the center of your recent wedding blind item? —Mia
Ausiello: It’s Gossip Girl. Or Hart of Dixie. Or 90210. One of those.

 

Och nu vet vi ju att det är en av dem serierna. Jag kollar på Hart of Dixie men inte 90210, men har vänner som förljer 90210 så dem kunde berätta lite. 

Såhär är det-

Hart of Dixie mest populära par är Zoe och Wade, men även där är det en kärleks triangel då Zoe även gillar George. Zoe och Wade kysstes i pilot och har sen dess inte gjort något mer men dem blev "tillsammans" i finalen (hade sex). Jag skulle inte riktigt ränka det som en återförening då dem aldrig var tillsammans. Zoe och George var heller aldrig tillsammans men dem hade inga "återförenings" scener i finalen, det ända George gjorde var att lämna sin fästmö för Zoe men återigen så var aldrig Zoe och George tillsammans. Och dem gjorde inget i finalen om ni fattar. Så Jag tvivlar på att Hart of Dixie har ett bröllop mellan Zoe och Wade då dem knappt börjat vara tillsammans.

90210 är inte populärt jemfört med GG och HoD, 90210 har under 1 miljon tittare i Usa. Men mina vänner sa att dem inte väntar sig ett bröllop i första avsnittet nästa säsong, då en huvudpersonen var med i en olycka och tittarna inte vet om han lever. Och dem hade ett bröllop typ i finalen eller något sånt. Så dem tror att det är i GG, och dem kollar inte ens på GG. Och Dair kommer inte återförenas har både skrivarna till GG sagt och Ausiello, om ni minnsa finalen så skulle Dan skriva en bok och avslöja hur Upper East Side verkligen fungerar. Så tror inte han är på någons bra sida, förutom Georginas som hjälper han.

Tro vad ni vill men från dem här spoilersen får ni nog fundera lite hihi :D 

 


Chair på inspelningarna av GG den 19 Juli

Ni Chair (jag hihi) shippers kan nu vara lugna och lyckliga....
 
 
.... Men vi vet inte om det var bara repliker som vänner eller som par. Dock dem som tog bilderna och några andra sa att dem hörde några Chairs repliker och att replikerna var som dem var ett par. Men det är ju inte säkert :/
 

Gif set

Jag hittade ett fint gif set med Blair och Serena :)
 

Teen Choice Awards

Hej läsare :) Idag är det sista chansen att rösta på dina och våra gemensamma favoriter (GG), så rösta på!!!! 
Till er som vill se galan live mellan 02-04 på måndag natt, så har jag än inte hittat en fungerande livestream :/ Jag har hittat två men dem fungerar inte och har inte gjort sen jag åkte.... Men om dem börjar fungera så lägger jag upp dem såklart. Om ni läsare hittat någon fungerande länka gärna i kommentarerna, tack :) länk till sidan där ni röstar hittar ni HÄR
 

Chuck & Blair Sexual reaction

Hittade precis denna video och jag tycker att den var så frän,haha! Ni måste bara sen den!
 

Blog Awards 2012

Denna blogg är just nu med och tävlar i Blog Awards hos KristenStewart.se.
 
För att vi ska kunna vinna behöver vi just din röst, så hjälp oss genom att gå in HÄR och rösta.
Det är väldigt enkelt (reglerna står där också), men det är bara att kommentera att du vill rösta på blairandchuck.blogg.se eller Gossip Girl Sverige (samma sak).Tack för att du hjälper oss!
 
 

Sofia Black D’Elia

Narin gjorde ett inlägg med bilder från inspelningarna den 17 Juli där Sofia Black D’Elia var med. Vi vet fortfarande inte vem hon spelar men hon tweetade det här:
 
sblackdelia: Any of you still into Gossip Girl? I’m gunna be causin some trouble on this last season of theirs. #TeenDramaz
Sofia is best known for her roles as Bailey Wells in All My Children & Tea Marvelli in Skins (US).
Sodia är bäst känd för rollerna Bailey Wells i "All my Children" och Tea Marvelli i Skins (US).
 

Filmning idag

Enligt OLV så filmade GG idag i "deras" stooora lokal - Silvercup Studios 
 
" is filming at Silvercup Studios in Long Island City July 20"
 
 
 
 
 

Set bilder del 3

Ed har en ny frisyr kan ni se på vissa bilder här (den andra ser man bäst)... Vad tycker ni? Snyggt eller inte? Personligen behöver jag bättre bild, typ se hans frisyr i TV haha, för att kunna döma helt om det är snyggt eller inte, men på bilden ser det snyggt ut iallafall :). För er som kanske inte märker vad han har förändrat så har han rakat sidorna och nedre-delen för att ha längre över, lite som Mark/Noah(Puck) i Glee om ni kollar på det :) Fast Ed har lite tjockare och längre mohawk och Eds går inte ner helt utan slutar vid halva huvudet
 

 mzmua: finally ‪#MrChuckBass‬ @KatiaFantin @olv‪#gossipgirl‬ (July 19)

 mzmua: finally    (July 19)

BAHHAHAHAHAHAH kolla tåget (MASSAN) av tjejer Ed har efter sig aldrig garvat såhär mycket av en bild tror jag :)


carolineh124: I JUST SAW ED IM SHAKING (July 19)

 

carolineh124: I JUST SAW ED IM SHAKING (July 19)

 


alexandramilora: Omg #bitcheslovechuckbass (July 19)

 

alexandramilora: Omg #bitcheslovechuckbass (July 19)

 


emilycatalfamo: Blake Lively. #gossipgirl (July 19)

 

emilycatalfamo: Blake Lively. #gossipgirl (July 19)

 

tdrheartsny:

Taken on the Gossip Girl set, 19th July 2012
THE HEADBAND IS BACK! I REPEAT, The headband is back, finally, our Queen B is back for season 6! and its about time!
Are you excited for the upcoming season?!
XO, TDR ❤

SOURCE?

 

tdrheartsny:

Taken on the Gossip Girl set, 19th July 2012

THE HEADBAND IS BACK! I REPEAT, The headband is back, finally, our Queen B is back for season 6! and its about time!

Are you excited for the upcoming season?!

XO, TDR ❤

 

Åhhhhhh Blair hårbands är förhoppningsvis tillbaka mer <3333 Personligen så älskar jag dem på Blair!! Dem gör Blair Blair om ni förstår hehe :)

 

boundlessdreams:

Finally saw the love of my life today and he’s even more flawless in person. (Taken with Instagram)

 

boundlessdreams:

Finally saw the love of my life today and he’s even more flawless in person. (Taken with Instagram)

 

Här ser ni Eds frisyr mer bakifrån, och hans rumpa bahbahahahaha :P

 

joelazarov: It was Chace&#8217;s birthday yesterday. Celebration on set.

 

 

joelazarovIt was Chace’s birthday yesterday. Celebration on set.
Jouline: Jag kan ju tilläga att jag tycker att Ed's/Chuck's nya frisör är så grymt snygg! *dör* haha.

 

 

 


Set bilder del 2

On set bilder från den 19 Juli (igår). Lägger in text under den det är om. Texten är skriven av fans eller OLV (en amerikansk sida som har koll på var/när/hur länge flera,nästan alla amerikanska filmer tv-serier osv filmar) på twitter ifall dem tagit fanbilder, smygbilder osv :) Det finns länkar m ni vill hitta respektive twitter konto som skrivit.
 
 

Sydlish_: @RealMichelleT ‪#gossipgirl‬ ‪#dying‬ (July 19)

 Sydlish_   (July 19)


Sydlish_: PENNNNNNN ‪#gossipgirl‬ (July 19)

 

Sydlish_PENNNNNNN  (July 19)


Sydlish_: OMG ‪#gossipgirl‬ (July 19)

 Sydlish_: OMG  (July 19)


mzmua: spotted ‪#georgina‬ ‪#gossipgirl‬ (July 19)

mzmua: spotted   (July 19)


GossipingBlair: Leighton again (July 19)

GossipingBlair: Leighton again (July 19)


mzmua: #danhumphrey‬‪#pennbadgley‬ ‪#gossipgirl‬ (July 19)

 mzmua  (July 19)

kathrynbarletta: blake lively❤ (July 19)

kathrynbarlettablake lively❤ (July 19)
kathrynbarletta: ed westwick❤ (July 19)

kathrynbarletta: ed westwick❤ (July 19)

kathrynbarletta: Michelle Trachtenberg❤ (July 19)

 


kathrynbarletta (July 19)

 

kathrynbarletta (July 19)

 

 Jag gör ett till inlägg om on set bilder den 19 juli så att detta inte blir så långt.

 

 

 


Set bilder del 1

On set i onsdags (18 Juli). Chace, Leighton, Penn, Michelle. Ni kanske märkt att Penn rakat sig, han har låtit sitt skägg växa ett bra tag men är nu tillbaka utan :) Själv föredrar jag Penn utan skägg haha!
 

ArianaGossip: Penn Badgley &amp; Michelle Trachtenberg - (July 18)

ArianaGossip: Chace Crawford - (July 18)
 
Den här bilden tweetade leighton senare på dan-
 

itsmeleighton: Stormy (July 18)

 itsmeleighton: Stormy (July 18)

 


Hemma

Hej alla läsare, Joanna här :) Jag vet att det inte är en personlig blogg, så förlåt om ni inte vill veta det här... men vill säga det här så ni slipper undra varför jag gör inlägg osv nu :) Jag är hemma tidigare från Portugal :( Kan kort och bra säga att min pappas släkt och mammas släkt började bråka, haha! Så då valde min pappas släkt att åka hem och då följde jag och min pappa med. Har varit hemma nån dag och kommer göra inlägg runt 18, måste packa upp min väska osv, varit för lat och inte gjort det haha :)
 
 

svar på kommentar:

*Har ändrat i inlägget nu
 
 
 
 

Grattis i efterskott Chace Crawford!

 
Igår,18 juli, så fyllde vår(iaf min) älskade, supersnygga, heta, söta och underbara Chace Crawford 27 år!
Happy b-day!
 
En bild från igår från inspelningar på hans födelsedag:
 
 

Frågestund!

Jag startar en liten frågestund nu. Ni kan fråga vad som helst om Gossip Girl eller om oss bloggare och jag/vi ska svara så gott som möjligt! :)  Passa på att fråga nu!
 
Ni kan kommentera vilket inlägg som helst eller skicka ett mejl till blairandchuckbloggen@hotmail.se
Jag avslutar frågestunden troligtvis på söndag.  
 
 
 

Ask Ausiello-spoiler

Question: Seeing as how Gossip Girl is starting filming very soon, have you got any new info you can share with us? —Danielle
Ausiello: Things are looking up for the drug-addled, friendless basket case that is Serena: I’m hearing she’ll be getting a major new love interest for the sixth and final season — one with the potential to sweep her off her feet and ride her… off into the sunset. What did you think I was going to say?
 
 

Mer on set bilder från 17/7

 
Finns typ hundratals mer, men alla är väldigt lika varandra. :)
 
Enligt mig ser Serena(Blake) ut att må välidigt bra och det tar jag som något väldigt posivit efter att hur säsong 5 slutade. ;)
 

I'm back!

Hej hej! Jag är nu hemkommen efter två underbara veckor i Kroatien och nu ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt igen! Har sett att Joanna bloggat ganska mycket och skött bloggen suveränt, eller hur?!
 
Som ni kanske redan vet så har jag också en Pretty Little Liars-blogg som jag tycker att ni ska besöka!
Tryck HÄR för att komma till Pretty Little Liars Sverige (bloggen finns också under "länkar").
 
Jag kollar också på The Vampire Diaries och måste rekomendera min favorit TVD-blogg!
Tryck HÄR för att komma till Sweden Vampire Diaries (bloggen finns också under "länkar").
 
 

Set photos 17/7

Första bilder från säsong 6 med Blake/Serena och Barry/Steve.
 
Gossip Girl Season 6 Spoilers: First Look at Serena and Her New Love Interest (PHOTOS)
 
Kvinnan i den tredje bilden är Sofia Black D’Elia. Än har vi inte fått reda på vem hon spelar.
 
Blake Lively Talks on Her Phone While Filming Gossip Girl in New York City on July 17, 2012
 
Barry Watson as Steven Spence Films Gossip Girl in New York City on July 17, 2012
 
Barry Watson as Steven Spence and Sofia Black D’elia Film Gossip Girl in New York City on July 17, 2012
 
 
 
Blake Lively and Chace Crawford Film Gossip Girl in New York City on July 17, 2012
 
Chace Crawford Films Gossip Girl in New York City on July 17, 2012
 
Blake Lively and Chace Crawford on a Bench for Gossip Girl in New York City on July 17, 2012
 
 

Hejdå för ett tag!

Godmorgon läsare :) 
 
När ni läsar det här är jag (Joanna) på Arlanda. Jag kommer åka bort ett tag (kommer hem till Arlanda runt 18.00 den 23) för att hälsa på kompisar till min familj i Portugal. Jag kommer inte ha internet så mycket då dem bor mer åt landet och deras täckning därute är jätte dålig.
Men vi kommer åka till den 22 (då kommer Jouline hem) och jag kommer gå till ett internet cafe med min laptop och göra inlägg om Teen Choice Awards. Om ni har tips på var man kan se det live eller efter kommentera gärna ! :D
 
Jag skriver inlägg om det osv, kommer lägga en länk till en livestream (Om jag hittar en!) om ni vill se galan live, det kan vara så att om jag hittar en så kan den senare sluta fungera...:( Men jag kommer garanterat lägga en länk dagen efter galan så ni kan se den på internet (Om det finns dem som laddar ned så antar jag att det kommer upp på Pirate Bay). Jag tror dock tyvärr att många online källor på internet har slutat fungera pga av USAs nya lagar osv. Min favorit innan är jätte dålig med länkar. Så det kanske är lättare att ladda ner, men jag kommer leta så mycket som möjligt för er som inte ladda ner. 
 
Galan går svensk tid, till er som kanske ser den live, så går den mellan 02-04 på natten den 23 Juli om jag räknat rätt haha. Glöm inte att rösta också. :)
 
 
 

GG spoiler: Träffa Serenas nya "fiende"

Kommer ni ihåg Serenas nya kärleksintresse som jag skrev om? Han har en syster, en syster som är lite som Beatrice Grimaldi... Hon är inte riktigt förtjust i Serena och kommer göra mycket för att stoppa Serenas förhållande med hennes bror. Här är en artikel om det:
 

Serena (Blake Lively) is going to have to overcome family-related obstacles when trying to win over her new love interest, Steven Spence (Barry Watson).

HollywoodLife.com has learned exclusively that French model Zoe Aggeliki has been cast to play Natasha, Serena’s enemy. But alas, here’s the twist: Natasha is Steven’s sister!

Hmmm… Will we have another Béatrice Grimaldi on our hands?

After conquering the modeling world, Zoe is making a name for herself in Hollywood! She was a major contender to play Johanna Mason in Catching Fire.

We’re happy to hear she’s joined the GG cast and we can’t wait to see what drama she stirs up! Serena can be vicious, so Natasha better watch her back.

http://www.hollywoodlife.com/

 

Zoe är faktisk född i Karlskrona i Sverige, men under hennes uppväxt pendlade hon med att bo i Sverige och i Frankrike. Om ni vill läsa mer om henne så länkar jag hennes Wikipedia sida, HÄR.

 

Call sheet för scener i Silvercup Studios 13 Juli

Filming Schedule for July 13 at Silvercup Studios (courtesy of Nicole Kayla @natefused):

INT Humphrey Loft - Outer CorridorScene 50Cast 3, 10 
INT Humphrey Loft (Ends Episode)Scene 51Cast 3, 7, 12
INT Humphrey Loft (Opens Act 2) Scene 23Cast 7, 12
INT Humphrey Loft Scene 41Cast 7, 12 
INT Nate&#8217;s New Spectator OfficeScene 10, 11Cast 5, 3 
INT Nate&#8217;s New Spectator Office Scene 14 (?)Cast 5
INT Nate&#8217;s New Specator OfficeScene 46 (?)Cast 5, 23 

3 - Dan5 - Nate7 - Rufus10 - Georgina12 - Ivy23 - Amira
(SOURCE)

 

Filming Schedule for July 13 at Silvercup Studios (courtesy of Nicole Kayla @natefused):

INT Humphrey Loft - Outer Corridor
Scene 50
Cast 3, 10 

INT Humphrey Loft (Ends Episode)
Scene 51
Cast 3, 7, 12

INT Humphrey Loft (Opens Act 2) 
Scene 23
Cast 7, 12

INT Humphrey Loft 
Scene 41
Cast 7, 12 

INT Nate’s New Spectator Office
Scene 10, 11
Cast 5, 3 

INT Nate’s New Spectator Office 
Scene 14 (?)
Cast 5

INT Nate’s New Specator Office
Scene 46 (?)
Cast 5, 23 

3 - Dan
5 - Nate
7 - Rufus
10 - Georgina
12 - Ivy
23 - Amira

 


Georgina och Dan


Casting Calls för 12 och 13 Juli

UNION - AVAIL TOMORROW WITH HIGH END SUV. ESCALADES, LAND ROVERS, NAVIGATORS EXT.

GOSSIP GIRL SEASON 6 7/12/2012

Background / Male or Female / All Ethnicities / 25 - 45 /

UNION - AVAIL TOMORROW WITH HIGH END SUV. ESCALADES, LAND ROVERS, NAVIGATORS EXT. PLEASE NOTE MAKE, MODEL, YEAR AND COLOR OF SUV.

UNION - AVAIL FRIDAY TO PORTRAY YOUNG HIP OFFICE TYPES! TRENDY BUSINESS ATTIRE.

GOSSIP GIRL SEASON 6 7/13/2012

Background / Male or Female / All Ethnicities / 25 - 30 /

UNION - AVAIL FRIDAY TO PORTRAY YOUNG HIP HOT TRENDY OFFICE TYPES! TRENDY BUSINESS ATTIRE.

 


svar på kommentar:

ollie Om: Gay bröllop?
Kan det vara blairs pappa o roman? Eller är dom kanske redan gifta?

 
 
 Svar:

Det är inte Blairs pappa och Roman tyvärr, jag skulle gillat det :) GG gjorde ett casting call för två homosexuella killar/ två killar som kan spela homosexuella och "gifta" sig. Dem skulle inte gjort ett casting call om det var Harold och Soman som gifte sig för då har dem ju redan skådespelare :)

 


Allmän info del 1

Här kommer annat info som inte passar i dem andra kategorierna
 
6.01 call sheet for July 11 filming from @natefused (posted on July 10).
 
6.01 call sheet for July 11 filming from @natefused (posted on July 10).
 
 

** COMPANY MOVE **

INT Monte Carlo Hotel Suite (4 Mo Ago)

Scene 1, 3, 5, 7

Cast 2, 6

** MOVE TO STAGE B **

INT Chuck & Nate’s Hotel Suite

Scene 49

Cast 6, 22

I/E Chuck’s Limo - Driving (Opens Act 5)

Scene 45

Cast 2, 6

Based on the call sheet yesterday:

2 - Blair

6 - Chuck

22 - Amira

Call sheet for filming tomorrow (courtesy of Nicole Kayla @natefused):
** COMPANY MOVE **

INT Monte Carlo Hotel Suite (4&#160;Mo Ago)
Scene 1, 3, 5, 7
Cast 2, 6

** MOVE TO STAGE B **

INT Chuck &amp; Nate&#8217;s Hotel Suite
Scene 49
Cast 6, 22
I/E Chuck&#8217;s Limo - Driving (Opens Act 5)
Scene 45
Cast 2, 6

Based on the call sheet yesterday:
2 - Blair
6 - Chuck
22 - Amira
 

Nån sen som Penn och Michelle spelade in på en uteservering ska föreställa en uteservering i Italien


valeramoss: btw the scene of penn and michelle at the coffee place is supposed to be in Italy ‪#GG‬ (July 10)

natefused: ED IS PLAYING SOCCER IN TE PARKING LOT AND THEY WON’T LET ME SEE HIM (July 11)

 

Leighton, Ed och Chace kom tillbaka till inspelningen efter ätit lunch 

natefused: 

LEIGHTON AND ED AND CHACE JUST GOT IN TE CAR GOIN TO SET (x)
EDDDDDDDDDD I LOVE YOU IM COMIN TO WTCH YOU FILM BABBY (x)


natefused: Leighton Ed and chace! (July 11)


Filmnings ställen del 1

Här kommer bilder och info från vart dem filmar/filmat :) Jag skriver över den postade bilden vad dem filmar där/vilket datum osv.
 
8 Juli:
 
‪#GossipGirl‬ is filming on Round Swamp Rd in Melville, NY again tomorrow, Base camp is at Sunquam Elementary School, 515 Sweet Hollow Rd (July 8)
9 Juli:

Their filming some wedding scene in my friends backyard for Gossip Girl. So awesome. (July 9)
Här har dem filmat många olika datum. Bl.a den 8 Juli (det är adressen ovan). Det här är huset/slottet haha där sägs dem filmat det homosexuella bröllopet.
 
The house on Round Swamp Rd in Melville where Gossip Girl was supposed to be filming a gay wedding scene
Source: olv
 
Sneak peak på bröllopet
(July 9)
Extras  (July 9)
 

Extras ‪#gossipgirl‬ (July 9)
 
amytags*: Lovely day (July 10)
 

amytags*: Lovely day (July 10)

*GG makeup artist

 kayla_reilly: Oheka castle on the set of #gossipgirl (July 10)


kayla_reilly: Oheka castle on the set of #gossipgirl (July 10)


11 Juli:

Lubz97: Gossip Girl is setting up today in my town and filming tomorrow

Lubz97: I’m in carle place…..
valeramoss: someone from the production just told me that they r gonna shot again at ohekatomorrow arround noon
 is back at Oheka Castle in Huntington NY tomorrow (on Long Island), July 11 
-mer bilder från slottet där dem spelade in bröllopet
sarahwanda_: Police escorts and limos at da drive through. Carle place rox. #cp #gossipgirl #set (July 11)

sarahwanda_: Police escorts and limos at da drive through. Carle place rox. #cp #gossipgirl #set (July 11)
someoneawesome11: Just filming Gossip Girl. NBD. (July 11)

someoneawesome11: Just filming Gossip Girl. NBD. (July 11)
OLVGossip Girl is filming at/around Silvercup Studios in Long Island City. (for July 12)
 
lucypayne03Blair filming  (July 11)
lucypayne03: Blair filming ‪#gossipgirl‬ (July 11)
 
 

Casting Calls Summering del 1

Här kommer en massa casting calls :)
 
Här är en summering av GG första veckas (förra veckan) casting calls. Och länkar var dem kom i från ursprungligen.
 
- KIDS - MALE- ages 6-8 to portray RING BEARER IN WEDDING (poss match MONDAY) bit.ly/N6UiWs 

- FLOWER GIRL FILMING IN HUNTINGTON NY (JULY 9,13) http://bit.ly/N43AiI 

- model types late 20’s to early 40’s for outdoor wedding (avail for possible match shot 7/9 and 7/10) bit.ly/Nlm3cr 

- PRIEST (avail for possible work JULY 6 and 9) bit.ly/N1mdHc 

- rush call for tomorrow early morning: WEDDING GUEST http://bit.ly/N7JnNt 

- ITALIAN MALE ages 20-50 (possible match 7/6&9)& ITALIAN WOMAN (avail 7/6-7/16) bit.ly/N47VWG 

- MALE WITH MOTORCYCLE (outside dates 7/6-7/16) http://bit.ly/NWVWYz

- MALE OR FEMALE WITH PICK UP TRUCKS (one day bet 7/5 & 7/14) bit.ly/M1qSIa 

- ‘GODFATHER’ type Italian, 50’s (avail 7/6-7/16) bit.ly/R00Uai 

- ‘hot, hunky Italian’ (avail 7/6-7/16) age 18-28 bit.ly/R00Uai

- intellectual, trendy, model types for exteriors (possible match shot 7/6 & 7/9) bit.ly/R00Uai

- FEMALE WITH STANDARD POODLE (avail for exteriors JULY 10) bit.ly/MGb7t6 

- Male or Female WITH FULL WORKING SLR CAMERA, FLASH AND BATTERY (poss match MONDAY) bit.ly/MGe9NY 

- CHEF (avail Monday
 
------------------------------
 
Casting calls till 9 Juli:
 

UNION - AVAIL TOMORROW TO PORTRAY ITALIAN. EXT/ INT.

Background / Male or Female / Caucasian / 18 - 40 / 
UNION - AVAIL TOMORROW TO PORTRAY ITALIAN. EXT/ INT. PLEASE NOTE IF YOU HAVE WORKED THIS SHOW THIS SEASON!

UNION - TO PORTRAY YOUNG ITALIAN WOMEN - MODEL TYPES! 20’S

Background / Female / Caucasian / 18 - 25 / 
UNION - TO PORTRAY YOUNG ITALIAN WOMEN - MODEL TYPES! 20’S AVAIL TOMORROW FOR EXT/ INT. THANKS!

UNION - MALE 20’S TO PORTRAY YOUNG, HOT ITALIAN FARMHAND. PLEASE NOTE IF YOU ARE COMFORTABLE RIDDING A BIKE! EXT.

Background / Male / Caucasian / 18 - 25 / 
UNION - MALE 20’S TO PORTRAY YOUNG, HOT ITALIAN FARMHAND. PLEASE NOTE IF YOU ARE COMFORTABLE RIDDING A BIKE! EXT.

UNION - AVAIL TOMORROW TO PORTRAY EUROPEAN MODEL TYPES! 20-40’S

Background / Male or Female / All Ethnicities / 18 - 45 / 
UNION - AVAIL TOMORROW TO PORTRAY EUROPEAN MODEL TYPES! 20-40’S

 

 

Casting calls 17-26 Juli:
 

UNION/ NON UNION – TO PORTRAY PROJECT RUNWAY DESIGNER TYPES. MICHAEL KORES, DONNA KAREN TYPES ECT. GOSSIP GIRL SEASON 6

Background / Male or Female / All Ethnicities / 25 - 50 /

UNION/ NON UNION – TO PORTRAY PROJECT RUNWAY DESIGNER TYPES. MICHAEL KORES, DONNA KAREN TYPES ECT. FLEXIBLE AVAILABILITY JULY 17-26TH.

UNION/ NON UNION – TO PORTRAY PATTERN MAKER IN FASHION DESIGN HOUSE. PLEASE NOTE IF YOU HAVE EXPERIENCE DRAFTING. GOSSIP GIRL SEASON 6 

Background / Male or Female / All Ethnicities / 18 - 100 /

UNION/ NON UNION – TO PORTRAY PATTERN MAKER IN FASHION DESIGN HOUSE. PLEASE NOTE IF YOU HAVE EXPERIENCE DRAFTING. FLEXIBLE AVAILABILITY JULY 17-26TH.

UNION/ NON UNION – TO PORTRAY DRAFTER IN A FASHION DESIGN HOUSE . PLEASE NOTE IF YOU HAVE EXPERIENCE DRAFTING. GOSSIP GIRL SEASON 6 

Background / Male or Female / All Ethnicities / 18 - 100 /

UNION/ NON UNION – TO PORTRAY DRAFTER IN A FASHION DESIGN HOUSE . PLEASE NOTE IF YOU HAVE EXPERIENCE DRAFTING. FLEXIBLE AVAILABILITY JULY 17-26TH.

UNION/ NON UNION – TO PORTRAY SEAMSTRESS OR TAILOR. PLEASE NOTE IF YOU HAVE EXPERIENCE WORKING AS A SEAMSTRESS OF TAILOR GOSSIP GIRL 
Background / Male or Female / All Ethnicities / 18 - 100 /
UNION/ NON UNION – TO PORTRAY SEAMSTRESS OR TAILOR. PLEASE NOTE IF YOU HAVE EXPERIENCE WORKING AS A SEAMSTRESS OF TAILOR. FLEXIBLE AVAILABILITY JULY 17-26TH.
 
 
 
 
 

Bilder på skådespelarna från inspelningen del 1

Här kommer "smyg" bilder och BTS (Behind the Scenes) bilder på våra kära skådespelare. Jag skriver över bilden vad personen som tagit bilder skrivit etc :) 
 
- My future hubby Chace playing hard to get #chacecrawford #gossipgirl 
 

My future hubby Chace playing hard to get #chacecrawford #gossipgirl (July 9)
 
 Ed, Chace och Blake

julia_lourenco: QUE momento (July 9)
 
Kayla_Reilly: Leighton Meester  (July 10)
 

Kayla_Reilly: Leighton Meester ‪#gossipgirl‬ (July 10)

Updated with larger Instagram photo. (SOURCE)
 
alexxxx__b: #danhumphrey #penn #gossipgirl #celeb #celebrity (July 10)
 
 

alexxxx__b: #danhumphrey #penn #gossipgirl #celeb #celebrity (July 10)
 
July 10 Filming pictures (Penn Badgley, Blake Lively, Michelle Trachenberg)
 
 
Michelle blir sminkad
 

alexxxx__b: Last #gossipgirl upload @sarahreillyy for the fans hahah #michelletrachtenberg #georginasparks (July 11)
 
someoneawesome11: Harriet the Spy (July 11)

someoneawesome11: Harriet the Spy (July 11)

Lubz97: Regina and Dan (July 11)
 
Penns stuntman hoppade in i en åkande bil 

someoneawesome11: Fake Dan jumps in a moving car. #spoilers (July 11)
 
arlenechiu: Chace Crawford and @edwestwickk on set a few hours ago! #gossipgirl (July 11)

arlenechiu: Chace Crawford and @edwestwickk on set a few hours ago! #gossipgirl (July 11)
 
 
 
 

Fan bilder del 1

Hejsan bloggläsare :) Jag har inte haft tillgång till en dator, och såg nu att det inte hade uppdaterats :) så här kommer en MASSA saker som hänt om ni inte sett det. Kommer dela det på några inlägg men lägger in fan bilder i samma inlägg osv.. Kommer lägga ut bilder och ibland komma med info över den bilden jag pratar om  :)
 
 
Fanbild med Blake, Chace och Ed

Ignore me, admire the pure beauty. #chasecrawford #beautifulman (July 9)

Sunquam Elementary School


Ignore me, admire the pure beauty. #chasecrawford #beautifulman (July 9)
@ Sunquam Elementary School

Penn och Leighton:


‪#gossipgirl‬ ‪#dixhills‬ @emilystetzer (July 9)

julia_lourenco: ofusca POUCO (July 9)


julia_lourenco: então tá (July 9)


julia_lourenco: entaaaaao (July 9)

ed ❤ (July 9)

OMG JUST MET  MY LIFE IS COMPLETE!!  (July 9)


OMG JUST MET @Itsmeleighton MY LIFE IS COMPLETE!! ‪#bucketlistcompleted‬ (July 9)


AllieBoronow: Guys omg @andilr, Joanna, and I just met Leighton Meester and Penn Badgely  (July 9)

CamiLiteral: at oheka castle (July 10)


CamiLiteral: at oheka castle (July 10)

valeramoss: also got one whit blake ‪#GossipGirl‬ (July 10)


valeramoss: also got one whit blake ‪#GossipGirl‬ (July 10)

 


Serenas nya kärleksintresse i säsong 6

7th Heaven&#8217;s Barry Watson Joins Final Season as Serena&#8217;s New Love Interest

Serena’s love life is looking up, way up — her latest beau comes all the way from Heaven.
Gossip Girl has tapped 7th Heaven vet Barry Watson to join the sixth and final season as a romantic interest for Blake Lively‘s unlucky-in-love alter ego, TVLine has learned exclusively.
RELATED | Gossip Girl Taps Lost Beauty For Final Season
Little is known about his character, save for his name (Steven Spence) and occupation (he’s a young entrepreneur).
Watson’s post-Heaven credits include portraying the title character in ABC’s What About Brian and co-starring as Christina Applegate’s on-again, off-again boyfriend in ABC’s Samantha Who?  Last year, he played Sara Rue’s time-travelling suitor in the ABC Family pic My Future Boyfriend.
Gossip Girl‘s abbreviated farewell season launches Monday, October 8.

(SOURCE)

7th Heaven’s Barry Watson Joins Final Season as Serena’s New Love Interest

Serena’s love life is looking up, way up — her latest beau comes all the way from Heaven.

Gossip Girl has tapped 7th Heaven vet Barry Watson to join the sixth and final season as a romantic interest for Blake Lively‘s unlucky-in-love alter ego, TVLine has learned exclusively.

RELATED | Gossip Girl Taps Lost Beauty For Final Season

Little is known about his character, save for his name (Steven Spence) and occupation (he’s a young entrepreneur).

Watson’s post-Heaven credits include portraying the title character in ABC’s What About Brian and co-starring as Christina Applegate’s on-again, off-again boyfriend in ABC’s Samantha Who?  Last year, he played Sara Rue’s time-travelling suitor in the ABC Family pic My Future Boyfriend.

Gossip Girl‘s abbreviated farewell season launches Monday, October 8.

 


Gay bröllop?

Enligt flera källor så är det ett gay bröllop dem filmar. Några av källorn säger att det finns ett casting call för två homosexuella killar som är bekväma med att "gifta sig" med varandra etc.
 

Twitter inlägg

Något bröllop filmas för GG....... Jag vill gärna veta vilkas bröllop nu tack! haha :)
 
 

Twitter rykten och fanbilder

Två tjejer på twitter har sagt att GG filmar i Los Angeles den 7 Juli. Det här kan vara påhittat då tjejerna inte är statister utan fans som då besökt (om det stämmer) inspelningarna i hopp för autografer, spoiler bilder osv. Dock finns det inga publicerade casting calls för statister i LA, bara i New York...
 
 
Leighton, Ed, Chace, Penn, Michelle och Blake var iallafall i New York dagen innan den 6 Juli, så det kan ju vara andra skådespelare från serien i LA. Här är en fanbild med Leighton och sedan en twitter konversation med en av tjejerna på bilden.
 

@itsmeleighton on Friday filming ‪#GossipGirl‬ (July 6)

+

(source)
 
 
 

Blake Lively on Jimmy Fallon

Här är hela avsnittet när Blake Lively var på Jimmy Fallon för ungefär en vecka sen.
 
 
 
 

Gossip Girl Cast Yearbook

Här är lite bilder på vår älskade cast när de gick i high school.
 
 
Leighton Meester 11th Grade Yearbook Photo (2003)
 
Leighton Meester
 
 
Blake Lively 12th Grade Yearbook Photo (2005)
 
Blake Lively
 
Chace Crawford 11th Grade Yearbook Photo (2002)
 
Chace Crawford
 
Penn Badgley 6th Grade Yearbook Photo (1998)
 
Penn Badgley
 
Jessica Szohr 11th Grade Yearbook Photo (2002)
 
Jessica Szohr
 
Michelle Trachtenberg 10th Grade Yearbook Photo (2001)
 
Michelle Trachtenberg
 
Kelly Rutherford 12th Grade Yearbook Photo (1986)
 
Kelly Rutherford
 
 

Gossip Girl Cast Yearbook

Här är lite bilder på vår älskade cast när de gick i high school.
 
 
Leighton Meester 11th Grade Yearbook Photo (2003)
 
Leighton Meester
 
 
Blake Lively 12th Grade Yearbook Photo (2005)
 
Blake Lively
 
Chace Crawford 11th Grade Yearbook Photo (2002)
 
Chace Crawford
 
Penn Badgley 6th Grade Yearbook Photo (1998)
 
Penn Badgley
 
Jessica Szohr 11th Grade Yearbook Photo (2002)
 
Jessica Szohr
 
Michelle Trachtenberg 10th Grade Yearbook Photo (2001)
 
Michelle Trachtenberg
 
Kelly Rutherford 12th Grade Yearbook Photo (1986)
 
Kelly Rutherford
 
 

Ny Återkommande Roll i GG Säsong 6

Gossip Girl Taps Lost Beauty for Final Season

Sayid’s One True Love (unless you are to believe Lost‘s series finale, which we do not) has set her sights on the Upper East Side.
Andrea Gabriel — who portrayed the ill-fated Nadia on ABC’s mysterious island drama — has nabbed a recurring role in Gossip Girl‘s upcoming sixth and final season.
She joins the CW soap as a businesswoman from Dubai, Variety reports.
RELATED | Get Gossip Girl Scoop from Ask Ausiello
Gabriel, who comes from suds blood (she’s the daughter of Ryan’s Hope‘s John Gabriel [Seneca Beaulac] and All My Children‘s Sandy Gabriel [Edna Thornton]), most recently appeared in an episode of Franklin &amp; Bash and will next help close out the big-screen Twilight Saga in Breaking Dawn Part 2.
Gossip Girl Season 6 launches Monday, Oct. 8 at 9/8c.
 

Sayid’s One True Love (unless you are to believe Lost‘s series finale, which we do not) has set her sights on the Upper East Side.

Andrea Gabriel — who portrayed the ill-fated Nadia on ABC’s mysterious island drama — has nabbed a recurring role in Gossip Girl‘s upcoming sixth and final season.

She joins the CW soap as a businesswoman from Dubai, Variety reports.

RELATED | Get Gossip Girl Scoop from Ask Ausiello

Gabriel, who comes from suds blood (she’s the daughter of Ryan’s Hope‘s John Gabriel [Seneca Beaulac] and All My Children‘s Sandy Gabriel [Edna Thornton]), most recently appeared in an episode of Franklin & Bash and will next help close out the big-screen Twilight Saga in Breaking Dawn Part 2.

Gossip Girl Season 6 launches Monday, Oct. 8 at 9/8c.

 


Michelle, Ed, Chace, Penn On Set 6 Juli

"#gossipgirl just chilling in my house!!!!"
 

#gossipgirl just chilling in my house!!!!
+
I know is that it&#8217;s season 5 episode 2 they are filming. I&#8217;m currently in Belgium depressed that I&#8217;m missing them at my house
(July 6)

(via)
 
Michelle, Ed, Chace on Penn på inspelningen av säsong 6 avsnitt 1. Det är oklart vad dem gjorde i någon främlings hus, "ofärdiga", eller vad jag ska kalla det..
 

Leighton och Blake On Set 6 Juli


Blake &amp; Leighton on set today :) (July 6)

Chuck... Poor? xD

 
 
       You know you love me

Första Inspelningsdagen Del 2

En till bild från igårs inspelning kommer här -
 

He is here :-) (July 5)
 
'He is here :-) '
 

Första Inspelningsdagen

Det har varit lite toms med GG nyheter :( Men nu när GG teamet börjar filma kan vi vänta oss mer bilder från inspelingen osv. Idag den 5 Juli var första inspelningsdagen och det har kommit ut 2 bilder tagna i Van Der Woodsen/Bass/Humphrey (vet inte vilket jag ska kalla det längre haha!). Jag skriver under bilden vad som beskrevs på twitter.
 

From the set&#8230; (July 5)
 
-From the set…
 

Mr and Mrs Bass&#8230; (July 5)
 
Mr and Mrs Bass…
 
 
 

Bröllop?

Det har varit flera casting calls för statister osv under dem senaste dagarna. Enligt casting callsen så ska man vara klädd i kläder som passar bröllop. Det har även kommit ett casting call för en blomsterflicka, bröllops musiker och för en präst. Så något bröllop kommer hända i säsong 6 avsnitt 1. Chair kanske?....
 
Den här spoilern har också kommit ut. Kolla båda men speciellt de nedersta....
 

Question: Seeing as how Gossip Girl is starting filming very soon, have you got any new info you can share with us? —Danielle
Ausiello: Things are looking up for the drug-addled, friendless basket case that is Serena: I’m hearing she’ll be getting a major new love interest for the sixth and final season — one with the potential to sweep her off her feet and ride her… off into the sunset. What did you think I was going to say?

Question: Your latest Blind Item about the fall wedding — is it an ABC primetime show? Jacklyn
Ausiello: Sure ain’t. The show in question airs on The CW.

 

Något bröllop på CW kanalen är det iallafall......

 


Filming av Säsong 6

Jag har fyllt år så därför har jag (Joanna) inte kunnat blogga :) Så här kommer lite som hänt de tidigare dagarna:
 
Q: How long you think does the filming from gossip girl season 6 take??A: we will be done in October :( 

Nu tar jag semester!

Hallå, hallå kära läsare! Imorgon är min sista dag på mitt sommarjobb och jag går på semester. Det innebär att jag åker till Kroatien ett tag. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem, men är borta några veckor i alla fall. Nu ska ni inte bli oroliga för att bloggen inte ska uppdateras, utan Joanna, Malin och Ida kommer att uppdatera så mycket de har tid och kan. Ha det bra här i "kalla" Sverige, cya soon, bye bye!
 
 

Pretty Little Liars Sverige

Nu är det så att jag har tillsammans med en tjej som heter Michelle startat upp en Pretty Little Liars-blogg och tänkte tipsa er PLL-fans om den! Om ni vill komma till är det bara att trycka HÄR.
 
PLL-bloggens koncept är väldigt likt den här, förutom att den handlar om en annan serie(haha) och uppdateras mer då det är en mer aktuell serie. 
Bloggen finns också under "Länkar".
 
 
Hoppas ni kikar in!
 
 

svar på kommentar:

 
säsong 6*
 
 

Blake's Gucci Premiére- "First look".

 

Maire Claire US juli 2012 cover shot

Klänningen är från Jenny Packham och kostar ca $ 400,800. 

 

"Late Night with Jimmy Fallon" - June 29, 2012

 
Hela avsnittet: Kolla vid ca 18.40 så kommer Blake in i avsnittet.
 
 
 
 

svar på kommentar:

 
Nu har jag även ändrat iPoden så att man sätter på den själv om man vill höra slutlåtarna från alla säsongsfinaler.

Gossip Girl Säsong 5 Säsongsfinal

Ikväll är det säsongsfinal av GG på svensk TV. Då visas avsnitt 24 'The Return of the Ring!'  klockan 18.00. Här är promos till avsnittet.
 
 
 

I love you

Älskar detta <3
I från avsnitt 4 säsong 3

RSS 2.0