Blair's stil!

Fick en fråga om blairs klädstil så jag försökte sammanfatta den lite =) Hoppas den ger er några tips

Blairs stil är väldigt klassisk, preppy och polerade. Hon ser alltid som om hon klev ur ett varuhus fönster, hennes outfit är perfekt, och hon har aldrig ett hår på sin plats. Blairs mode känsla är definitivt själva kärnan övre östra sidans stereotyp, och hon skäms inte för det! Blair skulle aldrig gå ut utan att tvätta håret, bära en dräkt som inte matchar, eller köpa något "nödställda" eller "chict. "

Blair handlar om kjolar och klänningar med tights på vintern och bara ben under de varmare månaderna. Hon är inte i denim alls, så om du vill klä sig som dig Blair, glöm jeans. Leta efter strukturerade klänningar i högkvalitativa material, med roliga detaljer som volanger och bälten för att få Blair utseende.
Eftersom hon går i en exklusiv privatskola, många av Blairs kläder är skolan enhetlig lämpligt. Det innebär att hon bär massor av collared skjortor, enkla kjolar och slipsar. Du kan kanalisera lite prep school chic dig själv med en strukturerad knapp upp blus och marinblå kjol. För extra Blair överklagade lägga en färgglada pannband och trikåer.Oavsett hur dämpad Blairs outfit kan, omfattar hon alltid en pop av färg på något sätt. Oavsett om det är en lysande röd trenchcoat över en flotta klänning, en Technicolor väska, eller orange leggings under hennes skoluniform, håller Blair hon ser fräsch med Brights. Hennes favoritfärger är rött (hennes signatur), orange och gul.


Blair är en total girly-flicka på hjärtat, och på grund av detta, hon älskar att ta med feminina detaljer som spets, rosetter och krås i hennes kläder. Detta är också hennes go-att leta efter formella evenemang och fester

Blairs underskrift hår accessoarer är hennes hundratals olika pannband! Från tartan till satin, bär Blair hennes pannband i varje stil du kan tänka dig. Hon bär oftast dem med sitt hår ner, men ibland drar ett pannband över en snygg bulle eller hästsvans.Under vintermånaderna, handlar Blairs garderob runt massor av olika par strumpbyxor. Första säsongen, vaggade hon varje nyans av strumpbyxor tänkbara, från ljust rött, vitt, grått, och den ständitgt populära svarta ogenomskinliga strumpbyxor. Tights är på väg ut eftersom varmare väder har kommit , men givetvis kan du fortfarande använda dem på kalla dagar eller om stämningen slår i sommar.=)Sammanfattning av Blair stil

  • Använd aldrig jeans, här gäller kjol och klänning
  • Tänk klassiskt men preppy om du skulle leta liknande kläder.
  • Ha något färgstark till outfiten. Du vill ha något som "poppar"
  • Tänk på dom så detaljerna
  • GLÖM INTE HÅRBANDET! ; )

   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0