Blair and tha boys

Aww, Blair and the boys <3
 
     You know you love me
 
 

Game

I från säsong ett vasnitt treton
Älskar detta:)
 
 

I loove to shoop

 
så sant, tycker inte ni ? ;D
 
     you know you love me

Ny chatt!

Nu har jag uppgraderat bloggen lite haha, för nu har vi nämligen en chatt-ruta också! Alla läsare som vill kan skriva i den. Ni kan kanske vill ha svar snabbt på något och då kan andra läsare svara på det. Ni kan prata om GG där med de andra läsarna helt enkelt. Hoppas den kommer till användning.
 
 
 
Och så lite om den senaste undersökningen, jag kommer att ändra så att man väljer själv om man vill höra musiken. Det kommer jag göra på söndagkväll då jag inte har tid just nu och inte är hemma över helgen.
 

Dagens Citat

I från Säsong ett avsnitt tolv 
 

Gossip Girl Säsong 6 Amerikansk Premiär

Hej alla läsare :)
 
Jag skrev ett inlägg om GG Säsong 6 den 17 maj, när det hade varit CW upfronts, att GG skulle sändas på hösten... Men efter det gick det en massa rykten på twitter att det skulle sändas på våren. Men nu har det fastställts, då ett datum kommit ut!! Gossip Girl kommer tillbaka på amerikansk och kanadensisk den 8 oktober. Varför premiären är "så" sen (Säsong 5, avsnitt 1 sändes den 26 september, två veckor innan det avsnittet sändes i Sverige den 9 oktober) har jag förklarat lite om tidigare i ett inlägg (HÄR). Men tänkte förklara tydligare nu :) -
 
CW valde att, som många andra nätverk, att ha sin höst premiär i oktober. För nätverket (CW) är det i stort sett bara fördelar med att göra det här! Bl.a tjänar CW massor, massor med pengar på att skjuta på premiären, då med en sen premiär behövs mindre hiatusar (jul uppehåll, 5 veckor och vår uppehåll, ca 4 veckor). Och med Mindre uppehåll ju snabbare och smidigare kan säsongerna flyta igenom. För det kostar ju självklart nätverkat att vara igång så mycket, då dem måste köpa tv-tid. Det kommer inte komma något stort höst uppehåll, men kanske 2 veckor eller något, om inga höst uppehåll görs är det näst sista avsnittet på julafton och säsongsavslutningen på nyårsafton i USA och hur kul är det för amerikanerna som kollar på GG haha :). Och om det nu blir så så borde inte CW förvänta sig höga tittarsiffror, även fast dem är rätt så låga nu (Säong 5 har haft allt som allt GG lägsta tittarsiffror i genomsnitt).
 
Nackdelar finns inte många av för själva CW. Men för oss är det att vi får vänta 2 veckor extra :(. Men vänta lite innan du får panik..... Borde vi inte få ett Halloween avsnitt som GG aldrig haft (?), inte vad jag kommer ihåg iallafall haha. Och vi borde få ett till Thanksgiving, Jul och Nyårs avsnitt (ev. får vi ett Nyårs avsnitt för fösrta gången. Har det varit ett nyårsavsnitt? haha är väldigt glömsk idag). 
 
Hoppas ni stått ut med min glömska Joanna idag hehe :( Kom ihåg att rösta på GG på TCA HÄR
 
 

Savages Premiär New York

Blake Lively stråååååålade i en gul klänning på New York premiären av hennes nya film "Savages".
 
 

Citat

Tycker detta var lite roligt :D
I från säsong tre avsnitt 18
 
 

Dagens citat

I från säsong 1 avsnitt två

Musik, ja eller nej?

Som ni antagligen märkt så sätts iPoden på automatiskt när ni går in på bloggen, vill ni ha det så eller ska jag ändra så man får trycka på play-knappen själv om man vill höra? På iPoden finns det knappar där man själv kan se spellistan, byta låt pausa osv. Så om ni stör er på musiken är det bara att stänga av. Men visa hur ni vill ha det genom att delta i röstingen, går på en enda liten sekund och det tycker jag att ni kan offra av er livstid! ;)
 
Bloggextra.se 
 

Arriving at the "Good Morning America" Studio - June 27, 2012

Blake i NYC
Denna männsika går ju inte göra annat än att avundas på, va? ;)
 

"Late Show with David Letterman" in NYC (Outside) - June 26, 2012

Blake Lively i NYC:
Foto: "Late Show with David Letterman" in NYC (Outside) - June 26, 2012
Foto
Så himla fin klänning!
 

Dagens Citat

I Från Säsong 2 och avsnitt 22 
 

Hipp hipp hurra, för idag är det Ed's födelsedag!

 
Idag grattar vi Ed Westwick(Chuck) som fyller 25 år!
 
GRATTIS!
 
 
 

Gossip Girl säsong 2 på TV i Sverige

Hej hej! Jag hade helt missat det, men nu är det så att säsong 2 visas just nu på vardagar 15.05 på kanal 5. Jag tror att det började den här veckan, kanske förra. Så om ni vill uppleva gamla underbara Gossip Girl minnen borde ni se det tycker jag allt! ;)


Savages

Blake Livelys nyaste film "Savages" (Trailer) Hade VIP premiär i Los Angeles igår. Här kommer bilder på Blake från premiären.
Ge mig hennes utseende tack! Hennes klänning passar henne bra. Den sista bilden är redigerat med annat ljus om ni undrar varför den ser gulare/skiner mer ut :)

Säsong 6 avsnitt 1

Säsong 6 avsnitt 1 kommer heta Gone Maybe Gone
 
 
 

Dagens Citat

I från Säsong 2 avsnitt 17 
Älskar när blair är bitchig
 
 

svar på kommentar:

Ella Om: I love you
IP:________                                           
Hej är du den Jouline som skrev i pprettylittleliars bloggen att du och Michelle hade/skulle starta en pll blogg? i sånt fall vad heter den?? :D är jätte spänd och glad över att ni ska starta en ppl blogg. Då ni verkar väldigt trevliga och jag vet att Michelle är duktig, då hon gästbloggade där var hon i alla fall grym. kram
Återkalla publicering Ta bort
 
 
 
1 minut sedan
 

Jaa,det är jag! Det stämmer, det har vi. Vi håller just nu på med att fixa en design och header m.m för att bloggen ska bli läsbar. Den heter http://pprettylittleliiars.blogg.se/ kom ihåg, den är inte klar än hehe! :) Tack så himla mycket!! :D

 


Min kära syster

 
 När jag och min syster pratade om Gossip Girl igår så sa hon en sak som jag bara är tvungen att dela med er.
''Så länge Chuck och Blair gifter sig så är det okej att serien lägger ner, jag vill bara veta att dom alltid kommer vara tillsammans'' 
En jätte gullig kommentar tycker inte ni?
 
 
 
You know you love me

Kelly och Caroline i Frankrike

Svenska skådespelaren Caroline Lagerfelt (Spelar CeCe, Serenas mormor) och Kelly Rutherford (Lily) är goda vänner bakom kamrorna.
 
Visste ni förresten att hon är svensk? Kan skriva mer om hennes svenska bakgrund om ni vill, kommentera isåfall :)

With BFF @KellyRutherford in the South of France:) xoxo #
 
With BFF  in the South of France:) xoxo #
 

Casting Call Säsong 6: Homusexuellt par som ska "gifta sig"

Den 5 Juli börjar dem spela in den nya säsongen. Här kommer ett casting call (GG teamet söker skådespelare/statister)
 

GAY COUPLE GETTING “MARRIED” **READ BEFORE SUBMITTING** Gossip Girl Season 6 7/5/2012 Television PAID/0 Union/Non-Union 6/25/2012
Background / Male / All Ethnicities / 25 - 45 /
GAY COUPLE GETTING “MARRIED” - SHOOT DAY SOMETIME BETWEEN JULY 5 THOURHG JULy 16. EXACT DATE TBD. PLEASE SEND COUPLE PHOTOS TO GOSSIPBG@GMAIL.COM TO BE CONSIDERED. OR NOTE PARTNER WHO IS COMFORTABLE WITH SCENE. PAID $116/8 RATE FOR EACH PERSON.

(SOURCE)


Säsong 6 Mer Info

Hej alla läsare :) 
Jag skrev ett INLÄGG (klicka på länken i inlägget om du glömt bort vad jag skrev) om att 3 nya återkommande roller skulle komma i säsong 6. Här kommer lite info om en av dem (killen):
 
“Gossip Girl”: Just because Prince Louis is out of the picture doesn’t mean Blair can avoid Frenchmen forever. Producers are looking for a fluent French actor (with an accent, obviously) to play the recurring role of Jean-Pierre in Season 6. He’s a “handsome international businessman” with some ties to her royal ex.
 
Alltså så kommer en ny fransk kille (med fransk dialekt) som känner Prins Louis. Det har dock, som tur är (för Chair fans), kommit ut att den nya franska killen inte kommer vara ett kärleksintresse för Blair. 
 

Q: do you know if this new french character will be a romantic interest of Blair?
A: no, it won&#8217;t.
 

I love you

 
   
 
   
 
Glöm inte bort att rösta på våra GG-stjärnor och vår favorit serie på TCA HÄR!

Ed Westwick prata om han käleksliv hoss Men’s Fashion Week 2012

I videon pratar Ed bland annat om hans käelksliv och svarar på frågor som om i fall han är singel.
 
 

svar på kommentar:-UPPDATERAD

clara :)Om: What doesn't kill you makes you stronger
 
varför härmar ni ggossipgirlsweden för? en fråga bara...:)
 
svar: Hej! Jag vill aldrig på något vis verka otrevlig mot mina läsare eller så, absolut inte. Men min första fråga på det där är, hur då menar du? Hur kan jag/vi härma en blogg som inte uppdateras(sommaruppehåll I think) och som dessutom startades efter den här bloggen? Jag avskyr sådana här diskussioner som förnedrar båda parter..det här är en av flera andra Gossip Girl fan-bloggar och informationen är den lik. :)
-Kan ju också tilläga att vår layout på inlägg och hur vi "arbetar" på bloggen ens inte är lika. Dem har xoxo-loggor och vi också. Men det är ju för att det är en Gossip Girl-blogg! Dessutom, när jag tog över den här bloggen så tänkte vi ingå ett sammarbete tillsammans, typ ha tävlingar t.ex. Don't worry about us, we're on a good place. ;)
 
 
 

The new crazy bitch

Hej hej!
Jag heter Ida och jag är 13, 14 om 16 dagar ( 11 juli)
Jag ska sommar blogga här på bloggen.  
Jag har aldrig bloggat förut, men det betyder inte att jag inte har något att säga.
Jag älskar Gossip Girl, sen den första stunden jag såg det.
Jag hoppas ni står ut med mina nybörjar inlägg tills jag står stadigt på fötterna.
 
You know you love me
 
 
 
 

What doesn't kill you makes you stronger

    
 
 

svar på kommentar:

Elise Om: Leighton i Lucky Magazine juli 2012
                                                                          
kommer blair och chuck gifta sig!???!?!?
Återkalla publicering Svara Ta bort
 
 
Elise Om: Leighton i Lucky Magazine juli 2012
                                                                          
Jag måste bara fråga!! jag är inne på den här bloggen för första gången så jag vet inte om du har sagt det tidigare i bloggen men kommer blair och chuck gifta sig, eller åtminstone bli tillsammans i slutet? är inne på säsong fem men jag fattar inget och jag måste verkligen veta om dem gifter sig!?!?!? svara så fort som möjligt tack för jag är helt galen i blair och chuck och jag hoppas VERKLIGEN att de blir tillsammans!!!!!!!!!!!!!!!!! annars så blir jag seriöst total galen.
 
svaret är spoiler varning för er som inte vill veta vad som händer i säsong 5
 
 
svar: Hej Elise, roligt att du hittat hit! Om du är galen i Chuck och Blair har du definitivt klickat dig fram till rätt blogg! Har du inte sett de första säsongerna? (frågar eftersom att du säger att du inte förstår något). I säsong 5 så gifter sig inte Blair med Chuck, hon gifter sig med Louis Grimaldi prins av Monaco. Det kommer en sjätte säsong och då kan vi ju hoppas på att Chuck och Blair gifter sig! :)
 

Dagens Bild

Någon som kommer ihåg denna secen
I från Säsong två avsnitt ett :)
Xoxo Agnes
 

Leighton i Lucky Magazine juli 2012


GG säsong 5 5/9-12

Jag var precis inne på CDON* och där såg jag att 5 september-12 släpps säsong 5 för 379 kr!
 
Gossip Girl - Season 5 - DVD Announced 
The 5th season of &#8220;Gossip Girl&#8221; has been officially announced for DVD release on September 25, 2012. This is different from our earlier reported date, which was August 21, but this is the new and confirmed information. The 5-disc DVD also features:- Unaired Scenes- Gag Reel- &#8220;5 Years of Iconic Style&#8221; - Featurette- &#8220;Gossip Girl Turns 100&#8221; - FeaturetteThe price for the set is $59.98.Gossip Girl - Season 5 - DVD Announced 
The 5th season of &#8220;Gossip Girl&#8221; has been officially announced for DVD release on September 25, 2012. This is different from our earlier reported date, which was August 21, but this is the new and confirmed information. The 5-disc DVD also features:- Unaired Scenes- Gag Reel- &#8220;5 Years of Iconic Style&#8221; - Featurette- &#8220;Gossip Girl Turns 100&#8221; - FeaturetteThe price for the set is $59.98.
 
*CDON-tryck där så kommer du till Gossip Girl säsong 5 på CDON's webbshop.
 

Serenate

En av mina favorit bilder av Serena och Nate Xoxo Agnes

Dagens bilder

Vem tycker du Blair borde valt? Xoxo Agnes

Gossip girl i Sverige- UPPDATERAD

Idag visas 5x23 The Fugitives* kl 18.00-19.00 på kanal 5. Det är det näst sista avsnittet av säsong 5. Om ni missar avsnittet eller inte har tid att se det går det att se med svensk text på kanal 5 play (har länkat till sidan under "Länkar" i vänsterspalten) efter sändnigstiden.
 
Promo:
 
 Canadian promo:
 
 Sneak peek:
 
 Producers preview:
 Dagens avsnitt i Sverige är The Fugitives Xoxo Agnes
 
*The Fugitives= De flyende
 

 


News

Hej! Har ni lagt märke till några förändringar här bloggen? iPoden kanske? Vad tycker ni om den? På den finns alla säsongsfinalers slutlåtar. Är det störande att det spelar låtar automatiskt? För i så fall ska jag ändra så att man väljer själv om den ska spela eller inte. 
 
Jag har även lagt till några nya länkar. En länk till Gossip Girl's sida på kanal 5 där man bland annat kan se de två  senaste avsnitten i svensktakt och sen en länk till Gossip Girl på cucirca.com som är en bra sida där man kan kolla på serier gratis. Där finns alla avsnitt i alla säsonger 1-5.
 

Inspelning

Alltså kommer dom inspelning hålla på 5 juli till någon gång i Oktober Xoxo Agnes

Bild

Tror bilden är i från säson ett eller två =) Tyckte den var ganska fin ;)Xoxo Agnes

Sommarjobbet

Hej! Jag som fick sommarjobbet heter Agnes och är 15 år gammal och bor i Göteborg . Jag tog jobbet eftersom att jag älskar Gossip girl och tyckte dretta vore en jätte bra möglighet för mig och för bloggen. Jag ska försöka blogga varje dag och hålla er uppdaterade. Kommentera gärna vad ni vill att jag ska blogga om. Xoxo Agnes

Spoiler från E-online

eonline.com:

Renatamoniz: What about Gossip Girl? Any scoop?
We caught up with Michelle Trachtenberg, aka the deliciously devious Georgina Sparks, on the set of her new project The Scribbler and had to ask about her character’s involvement in the CW hit’s final season. “Georgina has been there from the very beginning and I’d bet she’ll be there at the end,” she teases. As for what she wants to see happen? “Georgina should sleep with every one of the male characters on the show. I think it’s not fair to single one out,” she says. “Even though she’s married, she’s an equal opportunity offender. I look forward to bedding every Upper East Side boy…as Georgina!”

 

 


Bloggare sökes!

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag toppen, gått ut grundskolan och allt sånt det det känns super! Men bara för att det är över betyder inte att jag suttit vid min älskade dator, utan jag har fullt upp med sommarjobb och träffa kompisar. Jag kommer inte att överge bloggen, men jag kommer inte heller att uppdatera dagligen. Någon gång ibland kommer jag att slänga in ett litet inlägg.

Så därför så tänkte jag om det är nån av er läsare som skulle vilja ha ett sommarjobb? Ni kan få sommarblogga för den här bloggen! Ni behöver inte veta hur blogg.se fungerar eller så utan det berättar jag och ni får prova er fram. Ni behöver inte heller veta några källor, utan det räcker att ni lägger ut bilder eller så. Gör precis vad ni vill som har med Gossip Girl att göra! Det skulle vara så kul om någon skulle vilja göra det. Kommentera eller skicka ett mejl till blairandchuckbloggen@hotmail.se 

 

 


Gossip Girl Säsong 6 3 Nya Återkommande Roller

Gossip Girl are currently casting for 3 new recurring roles. Two Female (Sage and Amira) and One Male (Jean-Pierre)

Gossip Girl Säsong 5 Box

Hej :) CW har kommit ut med hur Gossip Girl säsong 5 boxen kommer se ut. Själv gillar jag den.
 
Gossip Girl - Season 5 - DVD Announced 
The 5th season of &#8220;Gossip Girl&#8221; has been officially announced for DVD release on September 25, 2012. This is different from our earlier reported date, which was August 21, but this is the new and confirmed information. The 5-disc DVD also features:- Unaired Scenes- Gag Reel- &#8220;5 Years of Iconic Style&#8221; - Featurette- &#8220;Gossip Girl Turns 100&#8221; - FeaturetteThe price for the set is $59.98.

Bloggen

God morgon alla läsare! Oroa er inte för vi kommer ha glömt bort bloggen... När det är sommar paus brukar det inte komma mycket nyheter om Gossip Girl. Och några av bloggarna kanske åker utomlands osv. Vi kommer uppdatera så mycket som det går. Hoppas ni har en bra sommar! :)

Nya kategorier för TCA

Hej! Nya kategorier har kommit för GG i Teen Choice Awards. Så gå in och rösta HÄR

 

Gossip Girl inspelningarna börjar 5 Juli

Dem börjar filma 2 dagar tidigare i år än vad dem gjorde förra året :)


Q: Can you please tell us when Gossip Girl begins filming?A: July 5th, start filming season 6


Leighton Meester gästar Jimmy Kimmel Live


Teen Choice Awards

Påminner igen att rösta på GG, Leighton och Ed eller Penn på TSC :) Rösta HÄRTerry Richardson Photoshoot

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

Ed Westwick: Gossip Girl Will Have a “Fairy Tale Ending”

Gossip Girl is on hiatus until September, when it returns with its sixth and final season. Sob, it's the end of an era! We'll miss each and every one of Manhattan's glitterati, but we can't imagine life without Chuck (Ed Westwick) and his swaggerific suits. Need we remind you of the time he rocked a red onesie?

Chuck is a total fashionister, but his off-screen alter-ego, Ed Westwick, has a slightly more "rock and roll" vibe — especially when it comes to his body ink. "My favorite tattoo would have to be my American eagle feather on the back of my left arm," he tells Grungy Gentleman. "To me, it sort of represents Native American culture and spirituality, as well as American freedom."

Chuck might not approve of Ed's freedom tats, but one thing they have in common? Shipping Chair! Ed seems pretty convinced that our favorite dream team will get back together during Gossip Girl's final season. "I mean I’m sure they’re going to give it the fairy tale ending the series deserves," he says. "Hopefully, Blair [Leighton Meester] and Chuck will end up together. I would like it to end that way. But as to how, I am not sure how I want to see it happen."

So, what does Ed have up his distressed leather sleeves now that Gossip Girl is coming to a close? "I’m just going to go back to chilling and then preparing to get back to work," he says. "Hopefully I’ll have some big, interesting things to announce really soon."

Fingers crossed that he's coming out with a cologne line. We need to smell like him!

Chanel's: The Little Black Jacket Event

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek
Bara jag som tycker att han borde raka sig haha...?

"Peace, Love and Misunderstanding" New York Screening

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

"Lucky" Magazine (MQ)

För all läsa intervjun med Lighton klicka HÄR
Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

"That's My Boy" - Los Angeles Premiere

Filmen har "riktig" premiär (ingen VIP premiär alltså) den 15 Juni
Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

Leighton Meester Visits Young Hollywood Studio

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

That's My Boy Interview


2012 MTV Movie Awards

Leighton var där för att både göra reklman för sin nya film 'That's my boy', coh för att dela ut priset Best kiss med sina kollegor Adam Sandler och Andy Samberg från 'That's my boy'
Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

Leighton Sjunger Live i Radio i Seattle


Bilder på Leighton från Penshoppe på Philippine Fashion Week

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

En video från Leightons sommar tour

Som många kanske vet så är Leighton Meester även en artist.

Chace grawford hoppas på ett GG band

Chace Crawford is hoping to keep the Gossip Girl gang together after the TV series comes to an end by forming a band with his castmates.

The actor admits he’s interested in forming The Gossip Girl Band with talented co-star Penn Badgley.

He tells BlogTalkRadio.com, “I’m gonna try and pull for that one because everyone is so musical. Penn is the quiet one and doesn’t talk about it but he’s got a mini studio in his apartment and he is so talented.

“I’ve dabbled with a guitar but I’m not gonna actually take it anywhere. I’m more of a Guns N’ Roses, Motley Crue, Nirvana fan.”

Meanwhile, Crawford reveals he’s keen on following his Gossip Girl success with musical film roles: “I’ve heard rumblings of certain things like biopics to have a younger Nirvana character (sic); that would be interesting and maybe some day that would be an opportunity.

“I’m also a huge Frank Sinatra fan and I hear that (biopic) is in the works. That would be something really cool but I don’t have the voice. That’s what I’m missing.”

WENN.com (via Hollywood.com)


Spoilers Säsong 6

Lynette: I’ll take anything you got on next season of Gossip Girl. Is there hope for Chuck and Blair?

That’s the first time we’ve heard that question. Oh, we kid because we love! After all, we asked the exact same thing to Leighton Meester recently. “Who knows? But probably,” she laughed to us. “I think you can imagine that happening for sure. I have ways that I hope it will end, but I don’t want to get anybody else’s hopes up.” But before Chuck and Blair can find forever love with each other, Meester hopes for some Gossip Girl madness. “I hope that a lot of crazy stuff happens. I’m ready for it.” As are we.


svar på kommentar:

Anonym om 5x20 Salon of the dead i Sverige idag:
hej, vart hitta du bilden på chuck den där upp med dom andra gossip girl-stjärnorna
svar: Menar du headern? I så fall, den har Azra gjort så jag vet inte var bilderna kommer ifrån, men det är ju inte en och samma bild från början utan hon har ju klippt ihop dem. :)


Sorry för dåligt uppdatering, men jag har inte varit hemma sen i måndags!

5x20 Salon of the dead i Sverige idag

Idag kl 18.00-19.00 visas 5x29 Salon of the dead i Sverige på kanal 5. 
Best scenes part 4

   

   

   

SERENA: Nate?

NATE: Oh hey! Your mom told me you guys were staying here at the Palace.

SERENA:
Yeah, we’re renovating. Again. You know my mom - if it’s not broke, break it. So what are you doing here?

NATE:
Oh, I just wanted to see how you were. You seemed kind of upset last night.

SERENA:
I gotta get going and change for school, I’m going to be late.

NATE: Serena-

SERENA: No. No.

NATE: You’re back now.
 
SERENA: I didn’t come back for you. Look, Blair’s my best friend and you’re her boyfriend and she loves you. That’s the way things are supposed to be.

“You know we haven’t been out together, drinking alone since…” | “Since the Sheppard Wedding…” | “Yeah, the night that everything changed..”

 candicetrevinos:  Eventually we all find what we’ve been looking for… Even if it was there all along

Vilken bloggdesign gillar du bäst?Bloggextra.se

Best scenes part 3

       

       

       

That night, changed everything.

I didn't come back for you

   

   

RSS 2.0