Blair-If you target him, it'll just push us closer together, and I know you're smarter than that. You're better than that.Cosmopolitan Kroatien 2012


Är det någon som kollar på 30 grader i februari? Jag bruakr inte göra det, men jag "råkade" se några minuter i måndags och då var det en gubbe som var hos en thailänds frisör och på hennes spegel satt massa tidningurklipp på olika modeller oså och jag såg Leighton Meester på nån av bilderna., Lite coolt va? Nån mer som tänkte på det?

svar på kommentar:

CB om svar på kommentar::
Hur kan Blair inte vara kär i chuck? För tre veckor sedan älskade hon honom mer än någon annat och hennes kärlek till honom blev bara starkare och starkare. var det bullshit? Tycker synd om chuck, han har även blivit en bättre person nu. Blair är halv ego och tänker på sig själv och sätter chuck i skiten. Hoppas bara på Chucks bästa nu, han är värd allt i den där serien nu. Usch det är verkligen hjärtekrossande det här.

Anonym om svar på kommentar::
Jag vill inte ha något DAIR :(
Serien blir bara sämre och sämre. Är producenten så fantasilös att han måste dra till med Dair det är ofattbart.
Och att Dan älskar blair för den hon är!?!? det har han ju inte alls gjort, han verkligen hatade henne mest av alla i skolan...

Svar: Jag gillar era kommentarer! Så rätt faktiskt. Blair måste nästan ljuga för sig själv och vara lite egoistisk när hon väljer Dan framför Chuck? Jag menar, det där hon sa till Chuck i limon innan krocken och hur hon bad till Gud för att han skulle överleva, det var väl endå ord direkt från hennes hjärta?! Någon gång i framtiden, i en snar framtid hoppas jag, att hon inser vilket bra person Chuck har blivit.
   
 

sweeet!


svar på kommentar:

Anonym om Latest from Ausiello-spoiler:
Kommer nästa avsnitt på måndag som vanligt?

Svar: Nix, det gör det inte. Det är nu ett litet uppehåll i USA och nästa avsnitt visas i USA 2 april. :)

Latest from Ausiello-spoiler

uestion: Is the sex problem Dan and Blair encounter on Gossip Girl the new obstacle for Dair you referred to in last week’s Ask Ausiello? —Oscar
Ausiello: It is indeed. Those resourceful kids will quickly find a solution to their sad sack woes, although I can’t really see them sustaining said solution on a long-term basis.

Svar på kommentar:

Anonym om svar på kommentar::
Även om det nu skulle bli Chuck och Blair igen så kommer det inte att kännas rätt längre..jag gillar inte blair längre och tycker att dem borde slänga in någon riktigt snygg tjej åt Chuck så att Blair får se vad hon gick miste om..

Ida Roos om svar på kommentar::
Folk lär ju sluta se på gg om det fortsätter såhär...

Grejen är den att jag tror att Dair-fansen ökar..och i Gossip Girl kan ju allt hända!? Till och med oväntande förhållanden som med Blair och Dan. Säger det igen, hur länge kan det hålla? Knappast till säsong 5 finalen va? Vi får vänta och se vad som händer! :)

Till er som vill vara med och kämpa för Chair, gå in och följ och läs mer på här.


1 APRIL-GOSSIP GIRL I SVERIGE

Nu är det klart, 1 april visas Gossip Girl 5x11 The end of the affair i Sverige!


Angående förra inlägget- Allt det här måste väl någon gång leda till något, det kan väl knappast varit i onödan!?-Are you sure?svar på kommentar:

Lisa om 5x18-promo:
GG börjar bli sämre och sämre. Utan Chuck och Blair är det verkligen värdelöst. När Blair sa att hon inte var kär i chuck, det var krossande, hjärtkrossande. Kan vara det sista med Chuck och Blair. Känns faktiskt som det... det ser ju inte ljust ut alls..

har du några nyheter, bilder om chuck och blair???
något, vad som helst?....

Svar: Yees..jag burkar tänka, men hallå, hur länge kan egentligen Dair hålla? Tänk på alla tidigare avsnitt där det varit väldigt lyckligt för Chair, alla de avsnitten kan väl knappast varit i onödan? Men för tillfället, inga nya GG-nyheter alls!

men här kommer lite gifs från dagens avsnitt:svar på kommentar:

Hanne om 5x18-promo:
Kan inte du skriva lite om vad du tycker om avsnitten? det är så kul och läsa vad andra tycket

svar: Jo, visst kan jag det, jag börjar att göra det efter nästa avsnitt, hoppas det är okej :)

Chace på Elton John’s Oscar Party - February 26.


Undra vad han har gjort med läppen?! x)


5x18-promo

Till er som inte sett dagen avsnitt, DET VAR GRYMT!

5x17 Thwe princess dowry


svar på kommentar:

Filmer & Serier  (filmerochserier@hotmail.se) om Idag den 27 februari så visas 5x17 The princess dowry i USA. Det kommer en länk imorgon som vanligt!:
Det ser inte bra ut för Chuck och Blair!

svar: Vem vet, det som brukar visas på videosarna brukar inte vara det som det verkligen är, kanske finns endå ett hopp för lite Chair i detta avsnitt? :D vi kan ju alltid hoppas!

Bilder från 1x7 Victor Victrola. Kommer ni ihåg det avsnittet? Lite bortglömd, men det är ju bra och en viktig till i Chair's historia haha ;)Video där Leighton pratar om Dair


Idag den 27 februari så visas 5x17 The princess dowry i USA. Det kommer en länk imorgon som vanligt!Såå himlaa snygg! Chace Crawford i Cabo san Lucas 18 februari-2012


Penshoppe Fragrance for Men Campaign Shoot (Summer 2012)


Blair-I will always love you


Svar på kommentar:

Sophia om Frågestund!:
Jag älskar den nya designen, men har en liten invändning. Du skulle kunna få byta färg på texten eftersom den är ganska liten och det är svårt att se vad det står när den är så ljus. TACK :D

Hannah om Frågestund!:
Ja, ta bort låset. Det är så ofta som man vill kopiera all fantastiska bilder du lägger upp :D tack för en underbar blogg förresten! :D

Svar: Vad bra att du gillar den än så länge då! Det är inte jag som gör designen utan en kille som ni hittar HÄR. Har ni något mer önskemål eller så om designen så säg till så för jag vidare det! Och en bättre savr till din invänding, han har nu fixat texten så att den blivit svart, vilket var meningen men att deisgnen inte är helt klar ännu.

Det så kallade låset satt på bloggen när jag tog över den, men jag ska försöka få bort det. Jag säger till när det är borta. Jag har ju faktiskt tagit de mesta bilderna på internet, så de är ju inte mina så ni har väl rätt att ta dem från min blogg tycker jag faktiskt :)

Det är inte bara designen som görs om, jag håller också på att fixa "ett bredare sortiment" på bloggen. Jag vill att man ska kunna läsa den utan att behöva vara ett Chair-fan. Men Chairs, jag kommer fortfarande att uppdatera lika mycket om dem som jag gjort innan! Kategori listan är lite ändrat som kanske sett, en del kategorier är omdöpta, en del bortagna och en del kommer att läggas till. Har ni några frågor, var inte rädd att ställa dem!

Kan ju säga det också, men dator är lite konstig just nu så jag kan inte använda den, men jag kommer att uppdatera så mycket som möjligt endå, kanske en del tidinställda inägg.


Frågestund!

Vilka dejtar gossip girl stjärnorna just nu? '

 

-Vad jag vet är svaren:

 

Leighton(Blair) är singel.

 

Ed Westwick(Chuck) och Jessica Szhor(Vanessa) dejtar varandra igen.

 

Blake Livley(Serena) är ihop med Ryan Reynolds(har huvudrollen I Green Lantern).

 

Penn Badgley(Dan) dejtar Zoe Kravtitz.

 

Någon mer du vill veta, säg bara till :)

 

 

Vart kommer alla ifrån?

 

Leighton föddes I Marco Island, Flordia, USA.

 

Ed föddes I London, England, Storbritannien.

 

Blake föddes I Tarzana, Kalifornien, USA.

 

Penn föddes I Baltimore, Maryland, USA.

 

Någon mer GG-stjärna du vill veta var den föddes är det bara att fråga!

 

 

Vilka/vilken är Leightons stilister? (både i gossip girl och privat)

 

Leighton's privata stylist heter Logan Horne.

 

 

 

Och hennes Gossip Girl stylist, jag tror inte att hon har en egen stylist genom hela serien. Jag tror stylisterna varier lite mellan säsongerna och avsnitten och mellan karaktärerna. Men en känd Gossip Girl-stylist är Eric Damon som bland annat med Vera Wang designade Blair's bröllops outfit.

 

 

hej! vilka serier följer ni förutom gossip girl?

 

-Hej på dig! Jag är lika besatt av Pretty Little Liars som jag är av Gossip Girl! Jag är ett troget Chair och Haleb fan. Följer PLL I amerikansk takt också. Jag hat också nyligen börjat kolla på The Vampire Diaries och så har jag sett några avsnitt av Revenge. Jag lär nog börja följa några fler serier senare också hehe :)

 

 

 

Hur många säsonger av gg kommer de bli?

 

Det är ju inne på den femte säsongen och eventuellt, vad det verkar som I nulägen iaf, så kommer det bli sjätte säsong. Skådespelarna har skrivit ett kontrakt på en sjätte säsong, men bara för det betyder det inte att det blir det. Men vi kan ju alltid hoppas! :)

 

 

Vilka andra serier är du intresserad av? ;)

 

Jag är väldigt insatt I Gossip Girl såklart och även Pretty Little Liars.

 

 

Kommer det att bli CHuck och Blair i slutet...? Vad tror du? Jag har världens ångest och vrede över Dair och ingen av mina vänner förstår min besatthet! hahaa

 

Du behöver inte vara ensam! Jag tror nog att du kan dela din åsikt med typ 200 till på den här sidan haha!

Det var en svår fråga... men ja, det tror jag. Om säsong 5 blir den sista säsongen, så tror jag att det kommer att sluta lyckligt och det innbär att Chuck och Blair blir ihop och vem vet, det kanske till och med gifter sig? Haha, nu kanske jag inte ska drömma mig iväg för mycket ;) Om det blir en sjätte säsong så tror jag att det kommer att sluta lite osäkert som I slutet av säsong 4. Typ att det vill, men något är liksom ivägen. Vad tror ni? Vad är era teorier?

 

 

Hej :) Skulle du kunna lägga upp lite länkar till sidorna du hittar alla fina bilder på. Skulle så gärna vilja ha en ny bakrundsbild till datorn. haha

Älskar bloggen förresten! Den är så bra för att du uppdaterar så ofta. Man får alltid en ny överraskning när man kikar in! :)

 

Hej och tack så mycket! :D Ja,visst kan jag det.

 

Save Chuck and Blair

 

RubyBass

 

Chair4ever

 

Vill ni att jag ska ta bort “låset” eller vad man ska kalla det så att det går att kopiera bilder från den här bloggen?

 


5x17 The princess dowry canadian promo


Glöm inte!!

Frågestunden kom igen och passa på att fråga nu!! :)

och för er som missat det inlägget, bloggdesignen håller på att göras om, därför det bloggen väldigt lustig ut just nu :)

Gossip Girl episoder

Jag har tänkt på en sak, att alla GG-avsnitt finns ju faktiskt inte här på bloggen...Det är ju faktiskt 103 avsnitt och just nu känner jag inte för att lägga up 103 videos här så jag skriver en länk. Det är bara att trycka på den så kommer alla GG avsnitt upp. För er som bara sett serien en gång, sen den igen, man märker alltid nya saker! Själv har jag boxarna hemma och har nog sett alla minst 5 gånger haha...

http://www.cucirca.com/tag/gossip-girl/

5x17 The princess dowry sneak peek 2


Vad tror ni är den stora hemligheten? Vem vet, kanske är William Van der Woodsen Lola's pappa också? Eller något liknande, vad tror ni? ;)

Om jag fattat rätt så är det här On set bilder från 521. Men det kanske står fel och ska vara för 5x18. Det har precis kommit ut, så kanske kommer mer info om det imorn :)


Det ska bara vara att trycka på dem för att se större.

Uppdaterat: Nu är jag nästan säker på att det stämmer att det där är bilder från 5x21 :)

GLÖM INTE, KOM IGEN! PASSA PÅ ATT FRÅGA! :D

GLÖM INTE: I brist på annat, ny aktivitet!-FRÅGESTUND:

Chuck: We both know you'll do it again. It's just a question of when. Blair: The answer is never. Chuck: We're inevitable, Waldorf. Blair: Despite what attraction my body has for you, my brain knows better, and yours should too.


You're the most powerful woman I know
What's next for Serena?

New Gossip Girl Spoiler: What’s Next for Serena?

1 day ago by Ashley Graham Spoiler Alert!!

Related:

Photo Credit: Giovanni Rufino/The CW 2011 The CW Network
Photo:

Wonder if she's upset about Dan and Blair? NO. Couldn't be. (Sarcasm)

If you were worried about dearest Serena van der Woodsen (Blake Lively) through this mess of Dan (Penn Badgley)/Blair (Leighton Meester) dramz — worry not! TVLine says that something big is coming for Serena this spring, “but it’s more professional than personal (though the latter will be impacted by the former, and vice versa).”

Hmm! Serena’s new life as a gossip columnist leads GG to give up her reins to S and then all the UESers end up hating her?! Okay, we know, that’s not likely (but it’d be FUN! Serena’s got SCOOP FOR DAYS, mannn!). Surely something scandalous is on the way – and we.can’t.wait!!

 

Glöm inte frågestuden! Visa intresse för bloggen, ställ en fråga! :)


Fick ju en fråga för ett tag sen om Ed och Jessica, här kommer en till artikel om dem.

Ed Westwick and Jessica Szohr: Back On?

February 15 at 06:42PM EST by Heidi Suke

Related:

Photo Credit: Juan Soliz/PacificCoastNews
Photo: There's clearly something very important happening on the tennis field, but Ed and Jess have another activity on their minds.


Could one of our favorite couples from the days of yore be reconciling?

Ed Westwick (Chuck)and erstwhile Gossip Girl star Jessica Szohr (Vanessa) are giving their love another try, according to new reports from Life & Style.

According to the site, Ed and Jess couldn’t keep their hands off each other over Valentine’s Day weekend! Multiple sources spotted the hip pair canoodling up a storm.

Per one onlooker: "They were eating brunch at Allswell restaurant in Brooklyn on February 11. They were seated in a corner table by the window and were kissing and making out!”

Another piped in, "I saw Ed and Jessica eating brunch at Cafe Colette in Brooklyn on February 12 and they were all over each other.”

While neither’s rep had any comment on the matter, what strangers’ eyes saw and what our hearts feel is undeniable. Congrats to the reunited couple!

 

Glöm inte frågestunden! Visa lite intresse för bloggen, ställ en fråga! :)


I brist på annat, ny aktivitet!-FRÅGESTUND

Just nu, är det väldigt dåligt med Gossip Girl nyheter på grund av att det kommer att bli ett till uppehåll i USA efter 5x17 The princess dowry och nästa avsnitt alltså nummer 18 kommer troligtvis att äga rum i slutet av mars. Så undet tiden får vi underhålla oss med annat, haha! :)

Jag hade ju en frågestund för ganska länge sen och det gick ju skapligt. Därför så startar jag en ny Frågestund under kategorin "Tävlingar/aktiviteter".

-Fråga vad du vill. Om något speciellt avsnitt, vilket avsnitt en speciell scen eller citat är i eller så. Eller kanske något om GG-stjärnorna personligt. Det går lika bra att fråga något om de gamla avsnitten som de nya! Använd fantasin, som jag brukar säga :)

-Kom gärna med önskemål och tips också!


Var inte rädd för att kommentera! Jag bits inte, jag lovar! Och det går ju självklart att vara anonym också om man vill. Och om ni har en blogg som du vill ska bli sedd, skriv in adressen när du kommenterar, för då går jag in på den och säkert många av läsarna också!

KOM IGEN NU, FRÅGA PÅ!

glömde skriva det, men det går lika bra att skicka ett mejl till blairandchuckbloggen@hotmail.se som att kommentera din fråga.


gglogo

5x17 The princess dowry Producers preview


Efter att ha sett den här och hört producenterna prata, så började jag bli jättenyfiken på nästa avsnitt! Vill se det nu!
-Ursäkta om bloggen ser lite konstig ut just nu, men den håller på att göras om!

Till er som missat, hjälp oss med designen, säg vad du tycker!

Bloggextra.se


GIF, Chuck and Blair, Double Identity 4x2

5x17 The princess dowry sneak peek


Latest from Kristin-spoiler

NedLane: Ed W. said he's going to Rome this week to shoot a movie. Any chance he'll shoot something for GG while he's there?
Sorry to burst your dreams of Chuck (Ed Westwick) and Blair (Leighton Meester) eating pasta Lady and the Tramp-style in Italy, but a reliable source tells us Mr. Westwick will not be filming any scenes for Gossip Girl while shooting Romeo and Juliet. Mi dispiace!


Och en liten Twitter uppdatering:

5x18 filming news from Joe Lazarov, Gossip Girl Director and Producer: “GG is curently shooting 5x18 and that there will be a another mid-season break. 5x18 is currently scheduled to air late March”.

5x18 filming news from Joe Lazarov, Gossip Girl Director and Producer: “GG is curently shooting 5x18 and that there will be a another mid-season break. 5x18 is currently scheduled to air late March”.

 

Snälla, svara på undersökningen i inlägget under!


Vad tycker du?

Bloggextra.se
GIF, Chuck and Blair, Double Identity 4x2


Ny design.

Enligt undersökningen jag gjorde verkar det som att de flesta läsarna, faktiskt mer än 50% vill ha en ny design. DEt kommer alltså att börjas göra en ny design nu och vissa saker kanske kommer se lite annorlunda nu under tiden tills den är klar! :)
Tryck på F5 några gånger så kommer sidan att uppdateras så kommer ni se att vissa saker är lite annorlunda.

OM NI INTE VILL VETA VAD SOM KOMMER/HAR HÄNT MED CECE, LÄS DÅ INTE DETTA!

Gossip Girl Matriarch on Saying Goodbye, a Surprise Return and Lily's New Position

by
Get More: Interviews

Gossip Girl said goodbye to one of its own on Monday as Lily’s mom CeCe passed away after keeping her cancer hidden from the entire family, save for fake granddaughter Charlie/Ivy.

But CeCe’s portrayer Caroline Lagerfelt tells TVLine “there’s always a chance” she could return. After all, this is a sudsy primetime soap where anything is possible. “One of my [Twitter] fans said, ‘But that’s not CeCe. That’s her twin sister DeDe!’” the actress recalls with a laugh. “Flashbacks, ghosts, the twin sister DeDe – with Gossip Girl, you never know.”

Gossip Girl Hot Shots: Billy Baldwin Is Back For a [Spoiler Alert]!

For the time being, Lagerfelt has said her goodbyes and describes filming CeCe’s swan song as “sad for me and Kelly [Rutherford] because we’re really close in real life,” she explains. “She’s got the most wonderful mother, but I sort of feel like her second mom.

“The other thing I’m really, really going to miss — apart from Kelly, the kids [and] the crew — are Eric Daman’s designs,” she adds, calling the costume designer’s creations “as strong a character in the show as any of the actors.”

It was Daman who soothed Lagerfelt’s disappointment over CeCe’s mostly dialogue-free sendoff. “I was so pissed I didn’t get to crack any jokes about dry martinis,” she says. “So he got me the most fabulous earrings to wear. This is dying, Gossip Girl-style.”

Gossip Girl Exclusive: Look Who’s Returning!

But if CeCe did have the chance for some parting words, would she have outed Ivy as an imposter? Lagerfelt believes her character “might have had a inkling” in the back of her mind about her granddaughter’s true identity, “but she didn’t want to hear it. As she got sicker and sicker and Ivy was so wonderful and caring, I think she made herself believe and silenced all doubts in her brain,” she continues.

It’s another family member, however, that the actress believes will probably “change the most” in the wake of CeCe’s demise. “What her death does is it puts [Lily] in the position of the matriarch,” says Lagerfelt. “That would be very interesting to see if she picks up the baton…. I’ll be watching the show for sure! It gives Kelly’s character a lot of room to develop in new, exciting directions for the next year.”


Latest from Ausiello-spoiler

Question: Please tell me the infamous video doesn’t sink Dan and Blair before they even get out of the harbor on Gossip Girl. That would be a lot of buildup with very little payoff. Say Dair isn’t DOA. –Leif
Ausiello: Dair is not DOA. In fact, they’ll be going strong long enough to encounter a brand new obstacle, one that is unrelated to (and potentially much more problematic than) the video. Guesses?! Hit the comments!

 

Question: What’s coming up for Serena on Gossip Girl? Hopefully something other than pining over D-Bag Humphrey! —@SB_Besties via Twitter
Ausiello: There’s something big brewing for S this spring, but it’s more professional than personal (though the latter will be impacted by the former, and vice versa).


Svar på kommentar:

Joanna om Perfection has a name:

vill bara säga/tipsa om att igårs avsnitt av GG ( avsnitt 5x16 cross rhodes ) hade säsongens sämsta ratings (antalet tittare) kanske till och med GG sämsta någonsin, kommer inte ihåg vad det stog. anyway tycker det är as kul då det var värsta dair avsnittet för dair lovers och det är det som är så kul. Om du förstår vad jag menar haha?.. :)

Svar: Tack för tipset! Jag läste precis TV-Ratings, jag såg att de var dåliga, men jag hade ingen aning om att det var så dåligt! Men det borde ju stämma bra med tanke på Dair, eller vad säger ni?! ;)
Visst, lite tråkigt att det var så få som tittade på GG, men det kanske får GGwriters att tänka till lite? Hehe, hoppas att det blir ett bättre avsnitt nästa vecka, då jag inte tyckte att det var så bra idag. Om man utgår från CW:s promo verkare det ju bli drama på högnivå!Haha, lite passande bild?

Perfection has a name
Ooh, yes it has!

Säger som vanligt, jätteroligt och bra om ni svarar! Ett klick och det är klart! Betyder mycket om ni gör det!


Bloggextra.se

Resultatet för undersökningen "Hur gammal är du som läser blairandchuck.blogg.se?"


Alternativ
Röster procent

10 10-13 4 7.1%

14 14-15 8 14.3%

16 16-17 18 32.1%

18 18-19 12 21.4%

20 20-22 12 21.4%

23 23-25 2 3.6%

Yn Yngre än alternativen 0 0%

Äl Äldre än alternativen 0 0%

Total
(ny kategori, "Undersökningar" Och tack så mycket ni som svarade, roligt att iaf 1/4 av alla läsare svarade :)
56

Chuck: Did you ever find Brandeis? Blair: Yes. We're not friends anymore. That's okay. I have you. That's all I need.

We may not be live-tweeting the next GG episode but we are still trending “Save the Butterflies” from 7:45 PM EST. 

Blair: I don't understand why you're doing this. You tricked me into coming to Chuck's new hotel by saying that he was in jeopardy and now you won't let me leave. What am I supposed to do, jump from a third story window? Chuck: Come on. I know where


Svar på kommentar: uppdaterad:

Anonym om 5x16 Cross Rhodes:
Får alltid damp på dem där spelarna..... Vart trycker jag för att få se gratis? Seriöst

Svar: Tryck på den avlånga rutan under "close ad and watch as free user". Sen kommer det upp en reklam ruta, tryck ner den. Sen trycker du på den vita avlånga rutan under "start video now". Då kan det komma upp någon mer reklam ruta som bara är att trycka ner och sen kan du titta! :)

uppdaterat:  Anonym om Svar på kommentar::
Tack :) förlåt att jag brusa upp inte ditt fel, bara jag som är jävligt okunnig :) tack för en awsome blogg om favoriterna chair!


Svar: Hihi, det gör inget! Är bara glad att jag är till hjälp, tack så mycket:)

Yey!!

Will Gossip Girl Be Renewed for Season 6?

February 17 at 02:46PM EST by Heidi Suke

Related:

There’s been concern over the fate of Gossip Girl Season 6. Especially considering the fact that producers are writing the show as though there WILL be a Season 6, even though there’s no official confirmation on a renewal (yet).

With everything going on right now (and Season 5 quickly drawing to a close!) — there’s just no way the showrunners can tie up all those loose ends. 

But get ready to breathe a sigh of relief, Upper East Siders. While not OFFICIALLY official, insider CW sources revealed to Spoiler TV that, “Gossip GirlAmerica's Next Top Model90210, and The Vampire Diarieswere told they are 100% safe and could receive early renewals for next season.”


5x17 The princess dowry promo

Nån mer än jag som längtar jättemycket tills nästa veckas avsnitt? Det verkar vara mycket drama och det längtar jag efter! Har ju faktiskt varit ganska dåligt med det se senaste GG-avsnitten.

5x16 Cross Rhodes


But when will it be for real?


Life's too short but you make it feel so long


Shut up and dance with me

Chuck: Dance with me.
Blair: What's the point, Chuck. We're never going to be them. You said so, remember? It's not for us.
Chuck: Maybe. But I wouldn't change us. Not if it meant losing what we have. Blair: And what do we have, Chuck? You tell me.
Chuck: Tonight. So shut up, and dance with me.

SAVE THE BUTTERFLIES<3

youhadmeuntiltroll: We may not be live-tweeting the next episode of Gossip Girl but we can still support our ship! Help us trend “Save the Butterflies” join us on Monday February 20th at 7:45 PM EST (12:45 AM GMT)

Idag 20/2 visas 5x16 Cross Rhodes i USA! Vilket betyder att det kommer till Sverige i natt!(Lägger upp länk som vanligt imorn) här är promos:

CW:s promo:

Producers preview:
Sneak peeks:

Canadian promo:

Blair: What are you doing here? Making sure the Dean knows it's all my fault? Serena: No - I came to tell him that Yale is your dream and you deserve to go here more than I do. What are you doing here? Blair : Doing the same thing for you.


DAGENS BILD-på vår snygging!

Veckans sexigaste kändis: Ed Westwick!

Nytt scoop

Gossip Girl Scoop: Does Dan Come Between Blair and Serena’s Friendship? (Yes)

February 17 at 12:13PM EST by Ashley GrahamSPOILER ALERT!!

Related:

Love may be in the air next week on the Upper East Side – but things might be about to cool between Gossip Girl’s resident BFF-ship!

The official photos have now surfaced from that seeming-argument between Blair (Leighton Meester) and Serena (Blake Lively) that was filmed way back in December, and E! Online has scoop that a bumpy road may lie ahead for the on/off pals…

“Obviously, it’s going to rankle Serena when she discovers what’s happening between Blair and Dan (Penn Badgley),” executive producer Joshua Safran told E!. “These characters are growing up. You don’t necessarily go to Def-Con 4 when you find these things out. You try to deal with them in maybe a more rational direct honest manner, but that doesn’t mean that you still can’t go Def-Con 4 after that.”

WUH OHHH! Will Dan Humphrey be the deal-breaker of a lifelong friendship!? And will it have epic repercussions that remind us of the girls’ wicked Constance Billiard take-down days? Again we say: WUH OH!

(Note to Derena fans, because we know you’re bummin’: We do feel bad for S, but we can’t help but also think her timing is really bad on suddenly realizing she loves Dan...)

As for how much that GG blast at B’s wedding will impact the blossoming Dair ‘ship, Safran says not to fear. The storyline is said to play out over the next several episodes.


Blair: Why did you tell me to choose Louis? Chuck: I thought it was selfish if I was the one to tell you to break up your family. Blair: That was the moment you chose not to be selfish?(5x10 Riding in town cars with boys)

krism23:  There’s a light, there’s the sun, taking all shattered ones.To the place we belong, and [their] love will conquer all. ~ Chuck &amp; Blair

Nate: You still love her, huh? Chuck: I can't imagine the day I won't. (5x9-Rhodes to perdition)

Det är dåligt med GG-news just nu så idag blir det mest bara bilder, hoppas det duger! På senaste tiden har jag fått många frågor om vilket avsnitt citaten är med i så därför har jag börjat skriva det i inlägget också, hoppas det blir bra och ni blir nöjda! :)

Jag är helt besatt av den här scenen...Chuck and Blair Train station scene 4x2 Double Identity


Dan: What do you really want? Blair: To be happy. But I don't think I know how to anymore. Dan: Well I think I know how to make you happy.


Blair: What are you doing here? I don't have the energy to rehash tonight's hysterics. I think you should leave. Chuck: I'm not here to apologize about what happened tonight. 5x6 I am number nine


Blair: I do not believe this! Chuck: How do you think I feel? I haven't slept. I feel sick, like there's something in my stomach. Fluttering. Blair: Butterflies?


crazy woman


This has got to end


on set 17/2


<35x16 Cross Rhodes ny Sneak peek


Svar på kommentar:-uppdaterad

Filmer & Serierom Haha, kolla så små de är!:
Hemmakväll hade 50 % på den första säsongen. Gissa vem som sitter instängd hela helgen?! :)

Svar: Haha, ja, när jag köpte mina GG-boxar så var det enda jag gjorde titta på dem!
Ett annat tips till er alla är, att gå in på tradera.se eller blocket.se, där finns alla säsonger för ett betydligt bättre pris än från andra affärer. Jag har själv köpt alla min Gossip Girl boxar och filmer där. :)


malin om Chuck: I love when you talk dirty, Blair:
Vilket avsnitt och säsong?? :)

Svar: De där bilderna på Blair är från 1x1 Pilot när Serena och Blair "sluter fred". Bilderna på Chuck vet jag inte var de är ifrån och citatet "I love when you talk dirty, Blair" vet jag inte, men kan försöka ta reda på det :)

uppdaterat :Anonym om Svar på kommentar::
I love it when you talk firty säger han till henne i sista avsnittet i säsong 1, alltså Much "I Do" About Nothing!Haha, kolla så små de är!

Haha, så små och söta! Det var ju några år sen.. ;)

on set 16/2


Chuck: I love when you talk dirty, Blair


Ed med fans

Tänk om man skulle kunna få vara en av de där tjejerna!? To die for eller? ;)

5x16 Cross Rhodes Producers preview


Great Blair, you're back on track again!

leightedandnian: WHAT HAPPENED TO THIS BLAIR?

Blair: Chuck?


Leighton on set today


Blake på, Noon By Noor Fall 2012 Presentation - February 15, 2012


Svar på kommentar: Tips från Johanna!

Johanna om true love can be...:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLAFCB6AD85A70FCDB&feature=mh_lolz har gjort en lista med klipp på chuck och blair :) du får gärna publicera den och be folk ge tips på klipp som borde vara med.

Kommentera vad ni tycker! :)


Anonym om true love can be...:
vet du om ed och jessica är tillsammans igen för att jag läste att dom är det 

http://www.posh24.com/hot_news/jessica_szhor_ed_westwick_are_back_together

Svar: Jag vet ingenting säkert. Men enligt ryktet och bilder som spridits på nätet så är de tillsammans igen. :)

Jag får ganska ofta en kommentar om hur bra bloggen blivit den senaste tiden och det är verkligen jätteroligt att få sånna kommentarer! Och andra kommentarer också såklart! Statistiken har nästan fördubblats sen jag började att blogga här och det är verkligen jättekul! Men något som skulle kunna göra det här ännu bättre är att ni ska kommentera mera! Kom igen! :D Det är så kul att få en kommentar, vilken som helst!

true love can be...


Blair: I'm just saying, I have moves. Chuck: Come on, you're ten times hotter than any of those girls.

candicetrevinos: #neverforget That kind of love doesn&#8217;t just go away- FIVE SEASONS OF LOVE!!!

Svar på kommentar:

Tea om "Blair: I don't love you any more. But it takes more than even you to destroy Blair Waldorf. Chuck: Your world would be easier if I didn't come back. Blair: that's true, But it wouldn't be my world without you in it.":
Jag älskar vad du har gjort denna bloggen till!! fantastiskt! men asså.. jag får snart krupp... jag blir ledsen, kan inte någon köra över Dan!? :( Finns där verkligen inga"sccops" alls om Blair & Chuck? :(

Svar: Hej Tea! Haha, jag man känner nog så efter de senast Dair händelserna... Om jag ser något nytt om Chair så lägger jag upp det här, jag lovar! :) Tack så jätte mycket förresten!zara om "Blair: I don't love you any more. But it takes more than even you to destroy Blair Waldorf. Chuck:Your world would be easier if I didn't come back. Blair: that's true, But it wouldn't be my world without you in it.":
hej!!

Vet du när säsong 5 fortsätter på kanal 5?

Svar: Hej Zara! Nej, det vet jag inte. Jag säger till så fort jag vet :)

"Blair: I don't love you any more. But it takes more than even you to destroy Blair Waldorf. Chuck: Your world would be easier if I didn't come back. Blair: that's true, But it wouldn't be my world without you in it."

Blair: Just because you're dressed poorly doesn't mean you're not Chuck Bass.
Chuck: Why would I want to be him?
Blair: You should have told me you got shot.
Chuck: I'm surprised you didn't shoot me yourself.
Blair: I have. Many times. In my dreams. The good ones. But if you were really hurt I'd want to know.
Chuck: When I woke up my ID was gone. Nobody knew who I was, nobody was coming to look for me. I realized I might be alive but Chuck Bass doesn't have to be.
Blair: Changing your name doesn't change who you are.
Chuck: It's a good start. A chance to live simply, earn people's respect. Maybe become a person someone could love.
Blair: Someone did love you. And... you owe it to her and everyone else you're leaving behind not to run away. Which is what you're doing. And I don't think that great man you're talking about wanting to be is a coward. I think he would face up to what he did.
Chuck: I destroyed the only thing I ever loved.

Blair: I don't love you anymore. But it takes more than even you to destroy Blair Waldorf.
Chuck: Your world would be easier if I didn't come back.
Blair: That's true. But it wouldn't be my world without you in it.

 

Vinnaren av tävlingen "Veckans läsare" är 17-åriga Malin. Malins favorit citat ur Gossip Girl är "Blair: I don't love you any more. But it takes more than even you to destroy Blair Waldorf. Chuck: Your world would be easier if I didn't come back. Blair: that's true, But it wouldn't be my world without you in it." från Train Stations scenen i 4x2 Double Identity.

Malins favoriter:

Par: Chair såklart!

Karaktär: Chuck och Blair

Stil: Blair's stil! Men Serenas är cool också.

Följer GG i: Både amerikansk och svensk takt. Har följt GG enda sedan det började sändas här i Sverige.

"Hat" karaktär: Jenny Humphrey, såklart gjorde hon allt lite mer spännande men hon bara förstörde...


det råkade visst bli ett klipp med spansktext.. ändrar det i eftermiddag!

Vinnarens inlägg kommer imorgon!


Gossip Girl i Sverige..

Nu är det så att jag har skickat ett mejl till tittarombudet på kanal 5 och frågat mer om när GG börjar visas i Sverige igen. Hoppas jag får ett svar och då kommer jag skriva det här direkt. :)

så söt!


Chuck: Let's take it slow this time. Do it right. Blair: Chuck Bass is a romantic. Who knew? Chuck: Well, now you do. That's all that matters.

WITH YOU!

Leighton at the Screening of Miu Miu's The Woman Dress yesterday! (February 14, 2012)

och mer bilder från Vera Wang's show:
och en video där Leighton är med från showen:

Tävlingen "Veckans läsare" är avslutad och vinnaren visas ikväll!-så kolla er mejl!


Tre till Leighton bilder på Leighton från Vera Wang's show igår.


Undersöking från spoilerTV :) HEJA CHAIR!


POLL : Gossip Girl Fans - Chair or Dair?

Spoiler från Ausiello

Question: Now that they shared that amazing kiss, where’s Dan and Blair’s Gossip Girl story going ? —Ivana
Ausiello: If the previews for next week’s episode weren’t clear enough, allow me to spell it out for you: D-A-I-R I-S O-N. Beyond that, all I can say is if Chuck is looking for a way to hit Dan where it hurts, he’s currently bedding the right woman

från dagens avsnitt..


On set bilder från idag


Just nu ät Leighton på Vera Wang's show. Bilden är tagen backstage.


<3VALENTINES DAY<3


5x16 Cross Rhodes Sneak peek och Canadian promo

Inte så bra kvalité, länge upp en bättre sen. :)

5x16 Cross Rhodes promo


länk till 5x15 crazy cupid love

http://www.watchseriesus.com/2012/02/gossip-girl-s05e15-crazy-cupid-love.html

Lite "behind the scenes" bilder från bland annat The Humphrey/Van der Woodsen apartment


Ref: Running out of colors here, Blair. Serena: And I'm running out of patience. That's enough. Blair: It's enough when I say it's enough.


Blair: Sometimes fun. Don't judge


stills till 5x17 The Princess Dowry- uppdaterad

georginadan
GO517A_0202r.jpg-2ef77f22-t3
GO517A_0363r.jpg-a249a085-t3
GO517A_0372r.jpg-e171d17d-t3
GO517B_0232r.jpg-b8b00264-t3
GO517B_0299r.jpg-f6c7106a-t3
Vad tycker ni om Blairs outfit? Jag älskar den i alla fall!

Gossip Girl: But keep your eyes on the road, Upper East Siders, or you could get lost along the way.

Blair: I hope never giving up on people isn't going to be my downfall.
Chuck: That's why you're going to be an amazing mother. You're always there for the people you love. Even when they don't deserve it.
Blair: You know that's never going to change.
Chuck: It's okay if it has to. Starting tonight I'm going to take care of myself.
Blair: Is that all?
Chuck: Yeah.

Blair: I'm not in the mood, Chuck. This is pretty much the worst birthday ever. Chuck: Maybe it can be salvaged. Blair: What is that, our sex tape?

The back of the limo is sacred.

Idag 13/2 visas 5x15 Crazy Cupid Love i USA. Här kommer en promo och två sneak peeks. Nån mer än jag som älskar CW:s promo? ;D

CW:s promo:

Sneak peek 1 och producer preview:

Sneak peek 2:

imorgon bitti kommer det nya avsnitte upp som vanligt!

Chuck: Still the fact remains, you chose to spend the night in a car, with me over a night in your honeymoon suite with Nate. But then again we all know your weakness for limos. Blair: I came here for my best friend. Chuck: Is that the only reason?


Valentine's Day- Lägger upp det här igen i fall någon missat det.

waldorfpwnsall: “Blair hearts Chuck”, because we all know they are each other’s Valentines! So let’s tell the writers, by getting it trending before and while we watch the Valentine’s Day themed 5x15. Last Monday all episode we trended “Reunite Chuck and Blair” worldwide! With your help we can do this again! Show your support for Chuck and Blair on Twitter starting 7:45PM EST (12:45AM GMT), let’s trend “Blair HEARTS Chuck” [use spaces, not hashtags] &amp; include them in your tweets. Stay positive, have fun, follow us on twitter @savechuckblair (savechuckandblair on Tumblr) and live-tweet the new episode with us! Remember, you can also tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network.

På tisdag är det ju Alla hjärtans dag. Då tänkte jag av vi kunde hylla våra favorit GG-par genom att NI LÄSARE skickar er favorit bild på erat favorit par, ni får skicka in flera bilder och på flera olika par om ni vill. Ni kan skicka era bilder till blairandchuckbloggen@hotmail.se eller om jag lagt upp en bild ni gillar som ni vill ska "hyllas" så går det bra att slänga in en kommentar under den bilden, ni gör som ni vill. Hoppas ni skickar in månGA bilder nu! :)

Blair: I can't believe you lied to me! Using sex to distract me?! Chuck: I learned from the best.


Chuck scoop

Will Chuck Fall Out of Love With Blair? — New Gossip Girl Season 5 Teaser

February 9 at 05:12PM EST by Heidi Suke

Related:

Chuck Bass and Blair Waldorf in Gossip Girl Season 5, Episode 9: “Rhodes to Perdition”
Photo Credit: Giovanni Rufino/The CW 2011 The CW Network

With all the Dair this, Dair that business... we’re starting to freak out a little bit. WHAT ABOUT CHUCK AND BLAIR, PEOPLE?!

Fear not, Chair ‘shippers. Queen of Spoilerdom Kristin Dos Santos has saved the day with a new little nugget on what might come for Chuck (Ed Westwick). Maybe not so much about his relationship with Blair (Leighton Meester)... but we’ll take whatever we can get right about now.

According to E!:

A source tells us that Chuck will continue to wrestle with his feelings for Blair (even though she's currently distracted by Dan), so the Bass-meister certainly hasn't let her go yet. But in even juicier scoop, Chuck is going to learn some "surprising news about himself." Get ready, y'all.

What could he possibly learn!? That he’s in love with Georgina? Okay, we’ve got nothing. How ‘bout y’all?


Vem tror ni?

Who’s Going to Die in Gossip Girl Season 5? You Tell Us!

February 9 at 07:22PM EST by Ashley Graham

Related:

With rumors swirling that a "significant death" is heading our way sometime before Gossip Girl's Season 5 finale, we're crazy-anxious to figure out who the unlucky Upper East Sider might be!

We already threw a few suggestions your way, but now we're expanding our search in an effort to get closer to the truth! Here are our most likely of suspects...

CeCe

CeCe Rhodes and Ivy Dickens in Gossip Girl Season 5, Episode 9: “Rhodes to Perdition”
Photo Credit: Giovanni Rufino/The CW 2011 The CW Network

We officially ruled yesterday that CeCe seems the most likely to be on her way out. She's sick, she's been sick, and she's, well, the oldest member of the GG crew. We'd be sorrier to see her go, except that she's perpetually a dark spot in the lives of everyone! So... y'know. That's also the reason we're not completely sold that the news points to her. CeCe has never felt "significant" to the show — though perhaps the fall-out of her death would be?

Louis

Louis (Hugo Becker)'s death, however, has "significant" written all over it. Louis, say, falling to his death while rock climbing... or, uhhh, racing motorcycles or... whatever, would pave the way for Blair(Leighton Meester)'s life to start anew (with Dan! or Chuck!). But with B's other sorta-annoying storyline this season — the baaaby — having wrapped so quickly, we doubt Louis will be dispatched with such ease. Mega-hrmphs.

Chuck

Master Bass has been so close to death on so many occasions, that it'd seem TOTALLY UNFAIR for the show to give him the big heave-ho after all he's been through. On the other hand, Chuck (Ed Westwick)'s death would MASSIVELY rock Blair, who has spent nearly every waking moment of the last three episodes trying to protect him via that wacky pact with the G-O-D. It'd also massively rock, like, EVERYONE. Lily would be heartbroken! Nate would lose his BFF! Serena, her step-bro! Dan (Penn Badgley), his... whatever those guys are! But while it'd make for great DRAMA, we think killing off Chuck would be near-suicide for the show, and the GGproducers are nothing if not strategic. (We're just going to put this idea out of mind completely. RIGHT NOW.)

Georgina

Love her or hate her, Georgina packs a punch every time she arrives on the UES. But with next season sounding like it's definitely gonna be the last one of Gossip Girl — and confirmation last Monday that Georgina is NOT the real GG — perhaps the Queen of Mean is getting the boot in favor of a Sparks-less Season 6? With Georgina's reign of terror over, the gangcould then focus on uncovering who the REAL culprit is behind the infamous blog (which is something that will definitely happen eventually, right?!).

Jack Bass

Jack Is Back in Gossip Girl Season 4, Episode 21: “Shattered Bass”
Photo Credit: Giovanni Rufino/The CW ©2011 Warner Brothers. All Rights Reserved.

We know Jack's on his way back into town to help Chuck sort through some issues, presumably about Mama Bass and/or Diana Payne's Bass family involvement... and he's supposed to return a little less scandalous and mean-spirited. (What a change for Uncle Jack, eh?). But a nice Jack Bass is SUSPECT in our eyes, which makes us think there's a possibility he could be coming back to break Chuck's heart... by DYING. It seems possible that Uncle and Nephew could bond, only to have the former take a turn for the worse. It'd leave the Bass name all to Chuck (something he's repeatedly wanted), but losing his last remaining family member might also leave him one totally sad mack.

Lily van der Woodsen

We shudder to think what the loss of their mother would do to poor Serena and Eric, but since we know Papa vdW is coming back because of a family "crisis," it seems likely that that crisis will directly impact this particular household. A check in the "unlikely" category? No news that Connor Paolo has any plans to return. Could Lily really be written off without her kiddo by her side? We think not.

Carol Rhodes

If we turn our attention back to those Rhodes women, we find another person of some significance in Carol. Think about it, if Carol were to kick the bucket, it'd likely force all these crazy Rhodes to the TRUTH. Imagine how awesome Carol's memorial service could be with Real Charlie and Fake Charlie showing up to mourn! OMGGG, right? And with Ivy so well-liked within the fam, and Lola making her way into the mix quite nicely... Who the heck would the family choose? Charlie Partyyy!


Till er som har Twitter: Let's trend Blair hearts Chuck

“Blair hearts Chuck”, because we all know they are each other’s Valentines! So let’s tell the writers, by getting it trending before and while we watch the Valentine’s Day themed 5x15.   Last Monday all episode we trended “Reunite Chuck and Blair” worldwide! With your help we can do this again! Show your support for Chuck and Blair on Twitter on Twitter on February 13th, starting 7:45PM EST (12:45AM GMT), let’s trend “Blair HEARTS Chuck” [use spaces, not hashtags] &amp; include them in your tweets. Stay positive, have fun, follow us on twitter @savechuckblair (savechuckandblair on Tumblr) and live-tweet the new episode with us! Remember, you can also tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network.

RÖSTA PÅ GOSSIP GIRL

http://www.spoilertv.com/2012/02/poll-if-you-were-hired-by-cw-which-11.html
Tryck på länken och rösta på Gossip Girl!

Valentine's Day

krism23:  “Blair hearts Chuck”, and we all know it even through her trials and mishaps. So let’s tell the writers, by getting it  trending before and while we watch the Valentine’s Day themed 5x15. Last Monday all episode we trended “Reunite Chuck and Blair”  worldwide! With your help we can do this again! Show your support for  Chuck and Blair on Twitter on February 13th, starting 7:45PM EST (12:45AM GMT), let’s trend “Blair HEARTS Chuck” [use spaces, not hashtags] &amp; include them in your tweets. Stay positive, have fun, follow us on twitter @savechuckblair (savechuckandblair on  Tumblr) and live-tweet the new episode with us! Remember, you can also  tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network. waldorfpwnsall: “Blair hearts Chuck”, because we all know they are each other’s Valentines! So let’s tell the writers, by getting it trending before and while we watch the Valentine’s Day themed 5x15. Last Monday all episode we trended “Reunite Chuck and Blair” worldwide! With your help we can do this again! Show your support for Chuck and Blair on Twitter starting 7:45PM EST (12:45AM GMT), let’s trend “Blair HEARTS Chuck” [use spaces, not hashtags] &amp; include them in your tweets. Stay positive, have fun, follow us on twitter @savechuckblair (savechuckandblair on Tumblr) and live-tweet the new episode with us! Remember, you can also tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network.
På tisdag är det ju Alla hjärtans dag. Då tänkte jag av vi kunde hylla våra favorit GG-par genom att NI LÄSARE skickar er favorit bild på erat favorit par, ni får skicka in flera bilder och på flera olika par om ni vill. Ni kan skicka era bilder till blairandchuckbloggen@hotmail.se eller om jag lagt upp en bild ni gillar som ni vill ska "hyllas" så går det bra att slänga in en kommentar under den bilden, ni gör som ni vill. Hoppas ni skickar in månGA bilder nu! :)

Den 10/2 var Ed Westwick och Penn Badgley Rock and Public Kohl's fashion show

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

Bilder från massa olika photoshoots med Leighton Meester


My shadow will follow you everywhere

 “Blair hearts Chuck”, because we all know they are each other’s Valentines! So let’s tell the writers, by getting it trending before and while we watch the Valentine’s Day themed 5x15. Show your support for Chuck and Blair on Twitter starting 7:45PM EST (12:45AM GMT), let’s trend “Blair HEARTS Chuck” [use spaces, not hashtags] &amp; include them in your tweets. Stay positive, have fun, follow us on twitter @savechuckblair (savechuckandblair on Tumblr) and live-tweet the new episode with us! Remember, you can also tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network.

Queen B should be with her real prince

livelybass:  “Blair hearts Chuck”, because we all know they are each other’s Valentines! So let’s tell the writers, by getting it trending before and while we watch the Valentine’s Day themed 5x15. Last Monday all episode we trended “Reunite Chuck and Blair” worldwide! With your help we can do this again! Show your support for Chuck and Blair on Twitter on February 13th, 2012 starting 7:45PM EST (12:45AM GMT), let’s trend “Blair HEARTS Chuck” [use spaces, not hashtags] &amp; include them in your tweets. Stay positive, have fun, follow us on twitter @savechuckblair (savechuckandblair on Tumblr) and live-tweet the new episode with us! Remember, you can also tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network.

Chuck:I'm Chuck Bass! And no one cares.. Blair: I do! Don't you understand? I'll always be here! I don't want you going anywhere. So whatever you wanna do to yourself, please don't do that to me. Please.


Ny FB-gilla knapp

Har ni lagt märke till Facebook gilla knappen under inläggen? Nu kan ni gilla bloggen på Facebook! :)

Tävling 10/2- 16/2

Ny tävling! "Veckans läsare". Kommentera eller skicka  ditt favorit citat från Gossip Girl till blairandchuckbloggen@hotmail.se och du är med i utlottningen.
Veckans läsare innebär att jag kommer skriva om just dig i ett inlägg och du bestämmer vad som ska vara med. Kanske en länkning till din egen blogg, en bild på dig, att du skriver ett GG inlägg, väljer ut din favorit bild, video och citat. Du får helt enkelt välja helt själv. Om du har några frågor eller funderingar, kommentera eller mejla bara! :)
ANMÄL DIG NU!

I'm sorry I didn't tell you I loved you when I knew I did.-Chuck


SPOILER

Maura: Please, something, anything on Chuck and Blair on Gossip Girl! Or just Chuck? I’ll take anything.
A source tells us that Chuck will continue to wrestle with his feelings for Blair (even though she’s currently distracted by Dan), so the Bass-meister certainly hasn’t let her go yet. But in even juicier scoop, Chuck is going to learn some “surprising news about himself.” Get ready, y’all.

Svar på kommentar:

Matilda om Blair: I'm paralyzed. I can't move, I can't breathe. You have to help me. Chuck: I can't make this decision for you, Blair. You're the one that has to live with it.:
Vilket avsnitt är de två första bilderna ifrån? Är det inte Rufus och Lillys bröllop?

Svar: Ja, det är från Lilys och Rufus bröllop och jag tror att det är avsnitt 3x5 Rufus getting married :)

wetpaint tror på Dair

Gossip Girl Speculation: Why are Dan and Blair Kissing?

February 7 at 01:51PM EST by Ashley Graham

Related:

Pardon us while we take a moment to revel in our STUNNED SILENCE……..

……… What the!

New photos from the set of Gossip Girl show some serrrious PDA between the Queen B and (her?) Lonely Boy — and our imaginations are running wild!

Dan and Blair Kiss in New York City on February 6, 2012
Photo Credit: Asadorian-Mejia/Splash

In the shots, Dan Humphrey (Penn Badgley) is dressed as his usual self, but Blair(Leighton Meester) is in full-on princess mode! (Tiara?! Check!) So… what’s the setting for this loving lip-lock? Has Blair just escaped (another) royal function and run to Dan? Is Dan… dreaming? Is Blair dreaming? ARE WE DREAMING?

While last night’s episode, “The Backup Dan,” wasn’t quite the GIANT LEAP we were hoping for in the tale of Dan and Blair… Might we now be looking at proof positive that the debut of Dair is on the way?

How are we to explain these photos?! Naturally, we’ve got a few of ideas…

Dair is so happening!

Maybe next week’s Valentine’s Day episode will be the one that pushes the emotions over the proverbial edge for Dan and he’ll profess all his love to Blair! (Or, maybe, judging by the promo, Blair will make a move?) Either way, it’s clear from the pics that the affection – along with those princess commitments, ewww – isn’t going anywhere any time soon!

Dream sequence!

How long can Gossip Girl go without giving us SOMETHING to keep our Dair hopes alive? Maybe they’ll just toss us another dream sequence to appease us for now... After all, Blair is looking pretty dreamy in that pink gown, and with all the stress in her life, that smile on her face is really big. It’d break our hearts to think all this is just taking place in Dan’s imagination, but then again… the show’s definitely pulled that kinda business before…

Blair is making Louis jealous!

What better way to get out of your stupid, awful, no-good marriage than to make your vindictive husband wildly jealous? These pics are obviouslybeing taken outside, and the actions contained within obviously attract some attention. Is Blair creating a scandal so that the royal fam will release her from their maniacal hold?! Not a bad idea… One question: Is Dan in on the ruse?? (We hope!)


Can you say it twice?

krism23: No one compares to you … CB make each other the happiest! Nuzzle ftw.
Chuck: I was a coward running away again. But everywhere I went, you caught up with me. So I had to come back. Blair: I want to believe you, but I can't. You've hurt me too many times. Chuck: Then believe me this time. Blair: That's it? Chuck: I love you, too. Blair: Can you say it twice? No, I'm serious, say it twice. Chuck: I love you, I love you, I love you.

-Jojo

VideosÄven om jag är ett stort chuck och blair fan så även dessa par söta tillsammans! Vilka är era favoritpar i Gossip girl, bortsett från Blair och Chuck?


5x17 The princess dowry Press release

BILLY BALDWIN (“WILLIAM VAN DER WOODSEN”) RETURNS/ANDREW MCCARTHY DIRECTS THE EPISODE — Blair (Leighton Meester) thinks Cyrus (Wallace Shawn, who does not appear in the episode) may have found a potential loophole in her prenup. Chuck (Ed Westwick) and Georgina (Michelle Trachtenberg) partner up in a scheme, but it has an unpredictable outcome.. Meanwhile, a family crisis brings William van der Woodsen (Baldwin) back to the Upper East Side. Blake Lively, Penn Badgley, Chace Crawford, Kaylee DeFer, Kelly Rutherford and Matthew Settle also star

5x15 Crazy Cupid Love Sneak peek


Blair: I'm paralyzed. I can't move, I can't breathe. You have to help me. Chuck: I can't make this decision for you, Blair. You're the one that has to live with it.


Svar på kommentar:

Sara om Spoiler!:
Vaddå så det är bara en bluff med bilderna???
Klara om Spoiler!:
Vaddå?? så bilderna lurar?? :D

Svar: You never know with Gossip Girl! ;D

Chuck: We both know you'll do it again. It's just a question of when. Blair: The answer is never. Chuck: We're inevitable, Waldorf. Blair: Despite what attraction my body has for you, my brain knows better, and yours should too.

 “Blair hearts Chuck”, because we all know they are each other’s Valentines! So let’s tell the writers, by getting it trending before and while we watch the Valentine’s Day themed 5x15. Last Monday all episode we trended “Reunite Chuck and Blair” worldwide! With your help we can do this again! Show your support for Chuck and Blair on Twitter on February 13th, starting 7:45PM EST (12:45AM GMT), let’s trend “Blair HEARTS Chuck” [use spaces, not hashtags] &amp; include them in your tweets. Stay positive, have fun, follow us on twitter @savechuckblair (savechuckandblair on Tumblr) and live-tweet the new episode with us! Remember, you can also tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network.
-Jojo

Ed westwick: Blair or Serena?


8/2

Igår var Leighton på New York party 2012 Fall Fashion Week.


Vad tyckte ni om klänningen? Även om hon är hur vacker som helst, så hade hon kunnat gjort ett bättre val när det gäller klänningen!


Så här skulle Blair & Chucks baby se ut.Blair (Leighton Meester) and Chuck (Ed Westwick) deserve their happy ending. Seriously, these two have been through so much together and have grown into such strong distinguished manhattanies. Let them settle down and enjoy their happily ever after, already! Can you even imagine how precious (and privileged) their Baby Waldorf-Bass would be? She’d have a silver spoon in her mouth, little Loubs for toddlers, and a scathing-yet-charming wit. (And probably an appreciation for scotch... once she’s older.)

Så, vad tycker ni? Är babyn lite lik dem? :)


Photoshoot

Fyra bilder på Leighton från en photoshoot som hon gjorde nyligen.


Blair & Chuck


5x15, Crazy Stupid Love, producers preview


Blair & NateEtt par som man lätt glömmer bort är Blair & Nate och trots att jag älskar Chuck och Blair så tyckte jag att dem var söta tillsammans, så här är en fin video!

5x15, Crazy stupid love

NATE THROWS A VALENTINE’S DAY BASH / ST. VINCENT PERFORMS — It’s Valentine’s Day on the Upper East Side and Blair(Leighton Meester) can’t resist playing cupid for someone she loves. Georgina (Michelle Tratchenberg) is intent on stirring up more drama, so she decides to crash Nate’s (Chace Crawford) Valentine’s Day party. Meanwhile, Serena (Blake Lively) is shocked by something she witnesses at the party. Penn Badgley, Ed Westwick, Kaylee DeFer, Kelly Rutherford and Matthew Settle also star

Blair (Leighton Meester)’s all dolled-up in red – and, it appears, back home in NYC – and Dan humphrey (Penn Badgley) is about to go in for the kill. Hoooo wahhh!

The only troubling part? B’s posture! She looks a little like the wind’s been knocked outta her sails… (Maybe it’s that loveless marriage she’s currently strapped into? Yeah, solid guess.)


Leighton & Blake photoshoot 2009
Hittade några bilder från en photoshoot från 2009 som Leighton och Blake gjorde för tidningen Rolling stones!

Spoiler!

Valencia: Please! Some news on Gossip girl and what will happen with Dan and Blair. Will they keep things platonic?

Certainly not from the looks of the paparrazzi shots of the two playing hard-core tonsil-hockey..We found love


Hej!

Hejsan alla! Nu är det Malin som bloggar resten av veckan, eftersom Jojo är upptagen på andra håll. Jag hoppas verkligen att det här ska gå bra. Jag ska göra mitt bästa och ni som läser kan väl ge mig lite tips på vad jag kan blogga om? :)

/ Malin

Blair: I want you to have this. Chuck: Why? Blair: Because I love you. You enormously stubborn pain in the ass.


latest from Ausiello-spoiler

Question: Please tell me something about Ivy’s return to Gossip Girl. —Victor
Ausiello: The little interloper is about to become a force to reckon with on the Upper East Side in a way thatno one could’ve predicted.

Question: Will you marry me, Ausiello? We can watch Gossip Girland hope for Dair together. In the meantime, what can you tell us about the Valentine’s episode? —Alice
Ausiello: Dan finally opens his heart in next week’s Valentine’s-themed episode, and Blair has a surprising reaction to his catharsis. Or not, if you’ve seen the photos floating around. Oh, and there’s a significant death coming up later in the season. (That’s what we journalists call “burying the lede.”) As for your proposal, my answer is… well, that’s one secret I’ll never tell.


Jag är lite nyfiken på hur gamla alla är som läser bloggen så skulle verkligen uppskata om ny svarade och det är helt anonymt och är bara att klicka 1 endaste enkel snabb gång!


Bloggextra.se

Hej!

Jag är väldigt upptagen just nu och har inte tid att blogga så mycket som jag skulle vilja. Därför kommer inte jag att uppdatera resten av veckan(kommer att slänga in något inlägg imorgonbitti) och sen kommer eventuellt Malin som jag pratat om tidigare att gästblogga när hon har tid. Så sluta in kolla in för bloggen kommer fortfarande att uppdateras under veckan!


Uppdaterad: Hjälp Malin med vad att ni vill att hon ska blogga om under veckan! Skicka en kommentar! Skriv vad du vill hon ska lägga up, bilder,videos, GIF, citat osv.

/ Jojo

Fick en kommentar om var ocn när Ed sa "I love Leighton" så antar att det är den är du menar, kolla typ 3.30 o sen några sekunder framåt :)


Svar på kommentar:

Dessi om 5x15 Crazy Cupid Love promo:
Asså... får jag inga hopp snart om Blair och Chuck kommer jag fan ge upp, detta är jätte tråkigt att dumma Dan ska komma in och tro han är någoT!!
SNÄLLA se om du kan hitta hopp!!!!!!!! <3

Svar! Hej Dessi! Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad så mycket som möjligt och om det kommer några news om Chair lägger jag sjävklart upp dem! Allt vi kan göra nu är att att hoppas att Chair vill överraska oss nästa avsnitt med någon bra och söt scen :)

Bitch, It's me!


You're all I ever wanted


Svar på kommentar:

Johanna om 5x15 Crazy Cupid Love promo:
har du tänkt på att prins carl-philip och dan är väldigt lika? :)

Svar: Haha, inte förens jag såg men de här bilderna, men aa vvisst är de!

Lite lika är dom nog :)Chair scen från 5x14 The backup Dan


promotional photos 5.16 Cross Rhodes

GO516A_0045r
GO516A_0216r
GO516A_0651r
GO516_DJG8676r
GO516_DJG8892r

Don't worry

Don&#8217;t worry, I&#8217;ll protect you. I&#8217;d do anything for you!

5x15 Crazy Cupid Love promo


Svar på kommentar:

Anonym om “Just because we’re not together doesn’t mean I won’t love you.”-Blair:
Tycker så synd om chuck! Han får verkligen kämpa.... I kanadensiska promon när han gråter i slutet.. Ja det var tufft.

Men jag har en fråga, i avsnittet som var (13),vem tror ni det var som postade videon på blair? Om det inte var chuck eller Georgina?

Svar: Jag svarade på den här kommentaren för ett tag sen men efter att ha sett det här avsnittet så får man veta att det INTE var Serena.(ingen vet vem det var nu)

länk till 5x14 The backup Dan

http://www.watchseriesus.com/2012/02/gossip-girl-s05e14-backup-dan.html

todays quote:


Chair fans- We are going to fight for you forever, reunite Chuck and Blair!


Svar på kommentar:

sara om ON SET 6/2:
Det första jag gör ärskriker NEJ rakt ut i huset, tur att man är ensamhemma! INTE DAN & BLAIR! Paret jag skulle hata tillsammans!
Svar: Haha, du är inte ensam! We all want Chair!

ON SET 6/2


I'll do everything for you


don't do this to me


Idag 6/2 visas 5x14 The backup Dan i USA. Jag lägger upp en länk till avsnittet imorgon bitti som vanligt. Promos till avsnittet:

1. Canadian promo. 2. CW:s promo 3. Sneak Peek


ON SET BILDER 5/2

klicka på bilderna för att se större

Svar på kommentar:

Matilde om I LOVE LEIGHTON:
Säger han " I love Leighton" där? 
Isf, finns det någon video på när han säger det? Skulle gärna vilja se! 
Btw, bästa bloggen, älskar Chuck och Blair <3

svar: Jag vet att det finns en intervju(bilderna är inte från den) och den finns nåns stanns i arkivet...haha, jag ska leta fram den :) Tack så mycket förresten! :D

I LOVE LEIGHTON


amazing love-story


reunite Chair

rubybass: Last Monday we trended not only “Save Chuck and Blair” but also “Blair Bass” &amp; “Save Chuck and Blair Bass” worldwide! With your help we can do this again next Monday. Show your support for Chuck and Blair on Twitter starting 7:45PM EST (12:45AM GMT), let’s trend REUNITE Chuck and Blair [use spaces, not hashtags] &amp; include them in your tweets e.g. “Reunite Chuck and Blair! Preferably for more than 5 minutes! We know you can do it, @GGWriters!” Stay positive, have fun, follow @savechuckblair (savechuckandblair on Tumblr) and live-tweet the new episode with us! enchantedtea: episodic chair ♣ 4.02 double identity

ggwriters@twitter

kendiyolumda: “Please don’t leave with him.” (S2) // “Don’t marry him.” (S5) Can’t wait for season 5 finale! Blair (2x01): &#8220;3 words, 8 letters&#8230;. say it and I&#8217;m yours.&#8221;Chuck (2x25): &#8220;I love you too!&#8221; Chuck (5x01): &#8220;The word is Yes. I say it at anything. If an opportunity presents itself I take it. There&#8217;s nothing I won&#8217;t try once. Even happiness.&#8221; Blair (5x22) proposes [spec]

someone like you babe


Gossip Girl: Hey Upper East Siders. We hear that World War III just broke out. And it's wearing kneesocks. Choose your side or run and hide. We have a feeling this one's to the death.Blair: I'm sick of always looking like Darth Vader next to Sunshine Barbie. Life's too short. And you make it feel so long.

Men nu, bytta platser.. ;)

Chuck: Please don't leave with him. Blair: Why? Give me a reason and "I'm Chuck Bass" doesn't count.

Kommer ni ihåg det här avsnittet, då Chuck byter ut allas röster mot hans lappar där det står Blair på, ser till att hon får sin drömklänning osv? Utan att bertätta för Blair att det är han, vilken änglagärning!

Nosejob? Yes..

Som många säkert redan vet eller hört talas om, så är det faktiskt sant att Blake Lively har plastikoperat sig, hon har gjort ett "nosejob".

Did She or Didn't She? Blake Lively's Suspicious New Silhouette
Did She or Didn't She?: Exhibit D
Did She or Didn't She?: Exhibit B
Did She or Didn't She?: Exhibit A
Did She or Didn't She?: Exhibit C

5x14 The backup Dan producers preview


5x14 The backup Dan sneak peek


true colors last forever and ever


SPOILER

WTF, Gossip Girl. WTF! This 100th episode had me both shocked and enraged. But now, I’m just eager. Chuck and Blair! Georgina as Gossip Girl? I have too many questions, so I’ll settle for anything! — Kim
How about a nifty peek at Monday’s episode? Assuming your answer is yes, I advise you to watch my Twitter for the latest.

Mina favorit "kissing-scenes"! Vilka är era?! Kommentera!

Nate och Serena på the white party säsong 2

Chuck and Blair 5x10
http://youtu.be/qM-WOXnQxCo gick inte o lägga in den så ni får trcka på länken :) ( det är nate och serena 3x14)
och sen såklart alla chair kissing scenes<3

Gossip Girl: Why'd she leave? Why'd she return? Send me all the deets. And who am I? That's one secret I'll never tell. The only one. XOXO. Gossip Girl.


Serena to Blair: Whenever something happens that's not a part of your plan you pretend like it doesn't exist. You act like you're in this movie about your perfect life then I have to remind you the only one watching that movie is you.


Svar på kommentar:

Liz om spekulation om Blake::
Åh nej :( 

Även om Blair och Chuck är mina favoriter så skulle det vara hemskt om Serena (Blake) försvann! Redan nu är hon med alldeles för lite.

Svar: Jag tror inte att de kommer ta bort Serenas karaktär faktiskt. I säsong 4 var Serena huvudpersonen och i säsong 5 är Blair huvudpersonen. Om det blir en säsong 6 så kommer huvudsakligen att handla om Blair's och Serena's vänskap :)

Dan: Just one kiss. And then we can know without a doubt. Blair: I suppose that would work. One kiss. That's that. Dan: One kiss and that's that. So? Blair: So. Oh for crying out loud, Humphrey!


Så känner Leighton för...

How Does Gossip Girl’s Leighton Meester Feel About Chuck and Blair?

January 30 at 03:13PM EST by Ashley Graham

Related:

It’s a BIG day in the life of Blair Waldorf … whichever way this whole royal wedding business might end up!

Our dearest Queen B has gone from a controlling, manipulative prep school princess, to a well-rounded, strong (now only slightlymanipulative) young lady ― and no one understands that evolution quite like B’s real-life counterpart, Leighton Meester.

Leighton Meester Films Gossip Girl in New York City on December 14, 2011
Photo Credit: Jason Winslow/Tom Meinelt/Splash News

“[Blair]’s a really strong-willed woman,” Leighton told Varietyrecently, reflecting onGossip Girl’s past 100 episodes. “She’s an admirable person because she speaks her mind. She doesn’t take no for an answer. In a world like TV you usually don’t get characters, especially young female characters, that are so well-rounded.”

And as much as Leighton has praised the scenes between her and Penn Badgley’s Dan Humphrey ― even going so far as to say she’s a lil’ pro-Dair! ― she has a special place in her heart for another of her co-stars… Ed Westwick (Chuck)! (Duhhh!)

“[Ed] and I work really well together because there’s this chemistry that works off-screen  as well,” she said. “Even with non-romantic storylines when our characters are fighting, I just really enjoy it ― but I’d rather they be getting along.”

Mmhmm, yes, we agree.

But the BEST part of working on Gossip Girl? Leighton says it’s the bonding time in between scenes. (Color us a little jealous!) “The best part of work is the hair and makeup room at the stages, where we have all of our dogs,” she said. “Everybody brings magazines and movies and we all eat in there and hang out. It’s a family affair.


spekulation om Blake:

Speculation: Is Kaylee DeFer Replacing Blake Lively on Gossip Girl?

October 11 at 07:59PM EDT by Melinda Taub

Related:


It’s no secret that some of the cast,Blake Lively (Serena)in particular, have their eyes on bigger things than Gossip Girl. We assumed that’s why Kaylee DeFer (Ivy) has joined the cast — to pick up the inevitable slack. But now we wonder if she’s not so much a down-the-line contingency plan as an all-out Serena 2.0. Are the producers planning to make this the Ivy Show sooner rather than later — at Serena’s expense?

Think about it. Blake Lively has only had one thing approaching a plotline this year, and it was in the first episode. And it was about herjob. We haven’t seen her bang an inappropriate older man once, and it’s already Episode Three!

S seems to have lost control of her usual stable of love interests as well. For the first time, both Nate and Dan seem 100% over her — Nate’s focused on Elizabeth Hurley (and who wouldn’t be?), and Dan seems to have transferred his upwardly-mobile crush to Blair.

Of course, S could be trading intimacies with much of Upper Park Ave for all we know, since we barely see her. She only pops up to say vague, supportive things to Blair and to do that weird friendly bullying thing to Ivy. Which, by the way, is entirely from Ivy’s point of view. Serena used to be the POV character on the show — now Gossip Girl’s Serena scenes could be titled Attack of the Giant Blonde Class Anxiety Monster.

So is Serena sidelined for good? Or is it too early to tell? Maybe the producers are sitting on a juicy story about Serena sleeping with David O. Russell or something. If not, we’re not sure our hearts will be broken. S has had a great run, and since Blake’s obviously itching to move on, maybe having her show up for five minutes an episode to yell at Ivy for not acting rich enough is the way to gently ease her out.


it is too late to say I am sorry?


Vår drog i livet!


Het, är det förnamnet?


Leighton och Penn


Svar på kommentar:

Rebecca om Mitt absoluta favorit par är ju självklart Chuck och Blair, men jag tycker också att Nate och Serena passar jättebra ihop. Så här är tiller Narena fans::
Grymt bra blogg!!!!!!!! 
Vart får du alla vackra bilder ifrån?

Emma om Mitt absoluta favorit par är ju självklart Chuck och Blair, men jag tycker också att Nate och Serena passar jättebra ihop. Så här är tiller Narena fans::
Jag bara älskar denna bloggen! man blir så glad när man går in och ser nya saker varje dag. SJUKT bra jobbat :) hoppas du fortsätter såhär! :)


Svar: Tack så mycket! Säger det igen, alltid lika kul att få kommenterar som dom här :)
Rebecca, jag följer många olika tumblr-bloggar som handlar om Gossip Girl och särskilt Chair. Ibland gör jag dem själv och ibland snor jag från google och bloggarna från USA som jag följer :)
Mitt absoluta favorit par är ju självklart Chuck och Blair, men jag tycker också att Nate och Serena passar jättebra ihop. Så här är tiller Narena fans:

serenate - serena-and-nate fan artserenate - serena-and-nate fan art
<33 - serena-and-nate fan art
<333 - serena-and-nate fan art

I need this to be perfect


Crazy Cupid Love


Veckans tema: Save Chuck and Blair

&#8220;Reunite Chuck and Blair&#8221; - It&#8217;s what we want, right? Let&#8217;s get it trending on Monday before we watch 5.14! CB fans everywhere, join us on Twitter to trend &#8220;Reunite Chuck and Blair&#8221; at 7:45 EST/6:45 Central. Let&#8217;s let everyone know what we&#8217;d like to see on Gossip Girl before the end of the season! &lt;3 Remember you can also tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network. Thank you for supporting Chair, and don&#8217;t be afraid to spread the love!

Reunite Chuck and Blair” - It’s what we want, right? Let’s get it trending on Monday before we watch 5.14!

CB fans everywhere, join us on Twitter to trend “Reunite Chuck and Blair” at 7:45 EST/6:45 Central. Let’s let everyone know what we’d like to see on Gossip Girl before the end of the season! <3

Remember you can also tweet yours thoughts to @GGWriters, @JoshSchwartz76, and @CW_Network.

Thank you for supporting Chair, and don’t be afraid to spread the love!


5x16 Cross Rhodes Press release

MONDAY, FEBRUARY 20


DAN’S BOOK IS SHOWCASED BY UPRIGHT CITIZEN’S BRIGADE — Dan (Penn Badgley) feels honored when he learns that Upright Citizen’s Brigade is performing excerpts from his book, Inside. Blair (Leighton Meester) tries to prove Serena’s (Blake Lively) suspicions wrong in order to save their friendship.. On her way out of town, Ivy (Kaylee DeFer) ends up on a collision course with the van der Woodsens. Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford and Matthew Settle also star.

ELLE - March 2012-Blake Lively


Godiva The Sweetest Ever Told Story Sweeps Launch - Feb. 1, 2012-Blake Lively


Svar på kommentar:

Isabelle om Svar på kommentar::
ääääälskar bloggen! vilken säsong och avsnitt visas på tv i sverige just nu? :)

Svar: Tack så mycket Isabelle! Det senaste avsnittet som sändes i Sverige var avsnitt 10 Riding in town cars with boys säsong 5. Just nu är det uppehåll i Sverige och det kommer tillbaka någon gång under våren :)

Svar på kommentar:

Anna om stills från 5x15 Crazy cupid love:
Hej,
När kommer "The backup Dan" komma ut?
Jag älskar din blogg förresten!!! 
Chuck and Blair forever<3

Svar: Hej Anna! Tack så mycket, blir alltid lika glad att höra något sådant :)
The backup Dan visas i USA på måndag 6/2.

Vad händer med..?

Is Georgina Gossip Girl? Producers Dish on Future Season 5 Episodes!

2 days ago by Carita RizzoSPOILER ALERT!!

Related:

The 100th episode has opened up some major plotlines for the spring season. When Wetpaint Entertainment had the chance to catch up with exec producers Josh Safran and Stephanie Savage, we got all the scoop on your favorite Upper East Siders.

Read on to find out what to expect from Nate’s love life, Georgina’s endeavor, the two Charlie Rhodes, and whether or not there’s more Gossip Girl on the horizon after Season 5.

What are we going to see in the spring episodes?

Josh: You’re going to see a lot of people reacting and behaving badly about certain decisions that have been made. And you’re going to see Georgina really try to get even more dirt and gossip, and stick around and cause so much more trouble.

Are you nervous about how fans will react to Georgina as Gossip Girl?

Josh: Totally! Of course. You’re always nervous but we feel very confident about that and where the story is going. Once you see more the picture will become clearer.

Whether she’s the old Gossip Girl or the new Gossip Girl, she’s going to take on this role full force?

Josh: She has this role. And now that you see that she has this role you’re invited into a process that for years you haven’t seen. So seeing that process of just how Gossip Girl gets her tips and what she does to get her tips is really fun and a new thing.

Stephanie: You get to go behind the curtain with the wizard.

What is her motive? Pure evil?

Stephanie: It’s more entertainment than evil.

Josh: …Entertaining herself. Maximum damage makes her laugh. The more she can laugh, the better.

Chace Crawford Kisses Ella Rae Peck on the Gossip Girl Set

We met the real Charlie Rhodes, are you going to develop that character?

Josh: Absolutely. You see her in Episode 11, you see her in [the wedding] episode as well, andElla Rae Peck will be with us for quite a long time.

Where’s Ivy hiding?

Josh: Actually, that’s a really good question. And there’s an answer in that.

Nate seems to have love on the horizon, what will we see for him?

Josh: I think Nate(Chace Crawford) has had so many problems with his family that when he meets someone else who deals with similar things he’s actually in a position to help them and use what he’s learned in his life to help someone else — as opposed to constantly getting sh*t on. The love on the horizon is a really interesting story for him, I think, and allows him to mature emotionally in a way that this year he’s matured in business.

How does Elizabeth Hurley (Diana Payne) tie into the storyline?

Josh: Elizabeth is coming back, and she’s coming back in a very delicious fashion. It’s almost like a shot in the arm in the last third of the season. When she comes back the Chuck Bass (Ed Westwick) story and the Nate story will converge, with Diana. And Jack Bass (Desmond Harrington) comes back in convergence with that same story.

Will there be another season?

Stephanie: Well, we’re not writing a series finale this year. That’s after so many conversations where people roll their eyes at me and go, “dude, seriously, you have to stop asking if you should be writing the series finale.” We’ve definitely checked in with our bosses to make sure we’re not shooting ourselves in the foot.


Gossip Girl: Spotted: Chuck Bass, standing at the crossroads. Looks like we're going to have to watch his every step.


stills från 5x15 Crazy cupid love

64539
64540
64541
64542
64544
64545
64546
GOSSIP GIRL
GOSSIP GIRL
GOSSIP GIRL
GOSSIP GIRL

Ed med fans under Gossip Girl-inspelning


I HAVE


I can’t breathe. This dress is cutting off my circulation. Maybe I should just take it off for a minute. Yes, I’ll take it off for a minute.-Blair


Blair: Thank you. Not only for the ride but for, you know, saving me. Chuck: What was I supposed to do? You called. Blair: Only because I couldn't see my phone to dial 911. I still have you on speed dial. I just had to push down the one.


5x14 The backup Dan canadian promo i bättre kvalité än den jag la ut igår


On Set 1/2 2012- Leighton Meester,Penn badgley och Ed Westwick

Ed Westwick on set of Gossip Girl|1 feb

Leighton Meester i Elle Indonesia februari 2012


Svar på kommentar:

Anonym om Svar på kommentar::
Jag vet inte varför men jag tycker att louis gjorde rätt. Jag är team blair och chuck, alltid!! Men louis fick gå igenom mycket när det kom till dem två..visst kanske inte snällt sätt att hämnas på men tyckte inte så synd om blair. Känner mer att storyn i gossip girl hade varit mer intressant om hon hade stannat i den där fake förhållandet och se hur alla andra hade reagerat..hellre det än att hon rymmer iväg med Dan. Haha

Svar: Roligt med lite åsikter haha :) Man tänker och tycker olika, och det är bra! Nej, vill absolut inte heller att Blair ska vara med Dan! Men Blair är nu Princess Blair Grimaldi, gift med Louis som låtsas känna henne och tycka om henne framför pressen och kameror och när de är ensamma eller med Louis familj så kommer han låtsas som om att han inte känner Blair, därör tycker jag så synd om Blair :(

.

RIGHT
WRONG

Dan: I saw your photo in the paper. Is everything okay?
Blair: Everything is horrible. I need to go to Louis and reassure him that he's never going to lose me but something is stopping me.
Dan: Chuck is stopping you.
Blair: No. I haven't even spoken to Chuck.
Dan: You don't have to. You have some strange force field effect on each other. Physicists should study it.

Blair: I'll start with Chuck. Pros: he truly has become a good man.
Dan: Cons: he's slept with every woman in New York. It could get a little awkward at dinner parties.
Blair: Sometimes fun. Don't judge.

Blair: I need your advice. It seems as you've found your way I've lost mine.
Chuck: I didn't think Blair Waldorf could get lost.
Blair: Neither did I but I'm so lost I wound up in Brooklyn.
Chuck: There are worse places. This isn't something Humphrey can help you with?
Blair: No. Only you.

Blair: Do you think you could love another man's child.
Chuck: Why are you asking me this?
Blair: I'm paralyzed. I can't move, I can't breathe. You have to help me.
Chuck: I can't make this decision for you, Blair. You're the one that has to live with it.
Blair: But what's the right choice, Chuck?
Chuck: I can't imagine it would be a mistake to marry to father of your child. Right?

Blair: It's decided.
Dan: Chuck?
Blair: Nope. Apparently there are some risks even Chuck Bass isn't willing to take. So. Problem solved.

Dan: What do you really want?
Blair: To be happy. But I don't think I know how to anymore.
Dan: Well I think I know how to make you happy.

Blair: You brought me to watch a human sacrifice. Or an episode of The Bachelor. Either way I am not happy.

Blair: Why did you tell me to choose Louis?
Chuck: I thought it was selfish if I was the one to tell you to break up your family.
Blair: That was the moment you chose not to be selfish?

Chuck: I had it all wrong. Just because Louis is the father of your baby does not mean you should be with him, you should be with me. 
Blair: Why?
Chuck: Because I'm going to love your baby as much as I love you.


Svar på kommentar:

Anonym om “Just because we’re not together doesn’t mean I won’t love you.”-Blair:
Tycker så synd om chuck! Han får verkligen kämpa.... I kanadensiska promon när han gråter i slutet.. Ja det var tufft.

Men jag har en fråga, i avsnittet som var (13),vem tror ni det var som postade videon på blair? Om det inte var chuck eller Georgina?

Svar: OM NI INTE VILL VETA SVARET PÅ DENNA FRÅGA LÄS DÅ INTE MITT SVAR!

Det var Serena som skickade in videon. Ja, visst är det synd om Chuck, men det är ännu mer synd om Blair tycker jag, på grund av idiotiske Louis!

Stills från 5x14 The backup Dan

GOSSIP GIRL

Fick en önskan om att lägga ut lite mer om GG skådespelarna så här kommer lite grann till att börja med om Leighton:

Fullständigt namn: Leighton Marissa Claire Meester.
Född: 9 april 1986 i staten Florida.
Fakta om familjen: Leighton föräldrar Doug och Connie var inblandade i Marijuanasmuggling från Jamaica till USA och både åkte fast. Connie hade då precis blivit gravid och blev släppt mot borgen, men blev endå dömd och fick tillbringa sin graviditet på Texas State Prison och när Leighton föddes fick hon bo med sin mamma i ett särskilt hus med uppsyn i cirka 3 månader och efter det skulle Connie avtjäna ett 10 år långt straff. Leighton fick då bo med någon släkting. Men efter 16 månader fick hon komma ut. (Leighton har dock sagt att hon inte är arg på sina föräldrar för vad de gjort i sitt förflutna).
Karriär: Leighton är mest känd för sin roll som Blair Waldorg i Gossip Girl. Hon har också medverkat i många andra serier som t.ex Sjunde Himlen(7th heaven), CSI Miami, 24, House, Veronica Mars m.m De mest kända filmerna med Leighton är nog The Roommate, Monte Carlo och Country Strong.
Leighton är också sångerska och har flera låtar som t.ex Your love's a drug och Birthday(cover).
Privat: 2009 utsågs hon nr 12 på Maxim's hot 100 lista och i juni gick ryktet att hon medverkat i en sexvideo och det ryktas om att det blivit en budgivining på videon.

Diamonds are a girls best friend- GIFs från Serenas dröm ur 5x13 G.G


“Just because we’re not together doesn’t mean I won’t love you.”-Blair

Because it should be us up there!

kan inte glömma den här scenen! Så sött!

cosmiclovecb: “Congratulations to all of us for surviving the Royal Wedding of Doom. We think the GG writers owe us all t-shirts with this logo. That’s not all the GG writers owe us, after all the raging and the rivers of tears they have made us cry, but it’s a start. Poor Chuck. Poor Blair. Poor the audience. You know, there were quite a few people watching who maintained hope to the end that Chuck would save Blair from this royally ridiculous fate. If you are one of those viewers reading this now, know that we hold your optimism in the highest esteem and that we are sending you virtual hugs and French macaroons (with chocolate ganache) and hope you haven’t given up on this beautiful couple (and/or the GG writers).” Read more

5x14 The backup Dan canadian promo


STAY, THE RIGHT THING TO DO


några av mina favorit scener!


dramatisk kärlek


that's his thougts


Dair? BIG NO, NO!

Gossip Girl Dair Poll! Is Blair Finally Realizing She Has Feelings for Dan?

1 day ago by Heidi Suke

Related:

Since our brains are busy breaking all over our faces and we can’t formulate one coherent thought, we need to lean on you more than ever, Dair ‘shippers.

To review the end of  “G.G” in the tiniest little nutshell on earth: Blair(Leighton Meester) called Dan (Penn Badgley) to help her out of the HORRIBLE Prince Louis (Hugo Becker) sitch. (She could have also calledKim Kardashian. Kim knows all about annulments, right?) So... was she calling Humphrey in a pinch? As the one friend who she can trust and rely upon in her time of need? Or... is she realizing that perhaps she loves him. And he’s the ONLY one who will understand? He DID write her wedding vows, after all. (There’s also THIS...)

We just don’t know! What does this mean? And then there’s next week to think about. So tell us: Is Blair maaaaybe into Dan? Or is he just a means to an end? (The end being Chuck’s warm embrace, of course.)

Is Blair Finally Realizing She Has Feelings for Dan?

så säger CW om GG

Gossip Girl': CW boss hoping for show to last for a 'long time'

Is "Gossip Girl" near the end? For fans, this has been a question that has been asked time and time again. The original cast members are set to have their contracts expire after season 6, and it has been assumed that many of them (in particular Blake Lively and Ed Westwick) are interested in going on and doing other things.

However, the programming head of The CW is saying something rather different -- largely that he is interested in keepin everyone around for as long as he can. Speaking perThe Hollywood Reporter, here is what Mark Pedowitz had to say:

"This is the first CW show to hit 100 episodes, and we have great pride in it. We hope that it lasts for a long, long time. Time will tell how things go."

The one thing going against "Gossip Girl" away from the cast is the ratings. The show has brought in some of the weakest numbers outside of Friday nights on the network, even though it has a devoted following.


On set 31/1-12 Blake Lively och hennes mamma Elaine


spoilers från Ausiello

Question: Why are you so amazing? Seriously, why? Moving on… Do you know anything about where Dan and Blair go in the next episode ofGossip Girl? —Julia
Ausiello: You know what flattery will get you, Julia? An answer to your question and an exclusive first look at Monday’s Dair-tastic episode! So here’s the deal: Dan whisks Blair off to the airport, where, as you can see, he offers her both a literal and figurative shoulder to cry on. And if you think the picture below is off the charts adorable, just wait until you see the other six images from the episode. In possibly related news, I strongly — strongly — urge you to refresh the living daylights out of TVLine.com tomorrow  between the hours of 8 and 10 am EST.

Question: In your Renewal Scorecard, why did you list Gossip Girl as “a sure thing” when every other website says it’s “on the bubble”? —Marie
Ausiello: Maybe the other outlets skipped the 100th-episode press conference last week, during which EP Stephanie Savage said, “We’re not writing a series finale this year. We’ve checked in with our bosses to make sure we’re not shooting ourselves in the foot.” Not a lot of ambiguity in that statement.


RSS 2.0