Fick en önskan om att lägga ut lite mer om GG skådespelarna så här kommer lite grann till att börja med om Leighton:

Fullständigt namn: Leighton Marissa Claire Meester.
Född: 9 april 1986 i staten Florida.
Fakta om familjen: Leighton föräldrar Doug och Connie var inblandade i Marijuanasmuggling från Jamaica till USA och både åkte fast. Connie hade då precis blivit gravid och blev släppt mot borgen, men blev endå dömd och fick tillbringa sin graviditet på Texas State Prison och när Leighton föddes fick hon bo med sin mamma i ett särskilt hus med uppsyn i cirka 3 månader och efter det skulle Connie avtjäna ett 10 år långt straff. Leighton fick då bo med någon släkting. Men efter 16 månader fick hon komma ut. (Leighton har dock sagt att hon inte är arg på sina föräldrar för vad de gjort i sitt förflutna).
Karriär: Leighton är mest känd för sin roll som Blair Waldorg i Gossip Girl. Hon har också medverkat i många andra serier som t.ex Sjunde Himlen(7th heaven), CSI Miami, 24, House, Veronica Mars m.m De mest kända filmerna med Leighton är nog The Roommate, Monte Carlo och Country Strong.
Leighton är också sångerska och har flera låtar som t.ex Your love's a drug och Birthday(cover).
Privat: 2009 utsågs hon nr 12 på Maxim's hot 100 lista och i juni gick ryktet att hon medverkat i en sexvideo och det ryktas om att det blivit en budgivining på videon.

   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0