Latest from Ausiello

Jag har kollat runt lite på internet hehe. Både på vad för spoilers som kom innan jag åktte till portugal och dem som kom medans.. FORTSÄTT INTE LÄSA OM DU INTE VILL BLI FÖR SPOILAD DÅ DET FINNS STORA SPOILERS I DENNA TEXT. (framförallt Chair spoilers)
 
Det här kom ut innan jag åkte:
 

-Since I’m currently on assignment in the Pacific Northwest — between us, I’m hunting down a slice of cherry pie and a damn fine cup of coffee — AA will be MIA this week.

But, to tide you over until next time, I’m dishing out a blind item that I suspect many of you will find just as satisfying.

It concerns a primetime soap that, although popular, came thisclose to getting the axe at season’s end — and just when a pair of its well-liked lovebirds were heading for a reunion, too. Now I hear that, when the show returns this fall, it’ll pick up right where it left off and pleasantly surprise fans by immediately marrying off the star-crossed couple in question.

All of which brings us to my questions for you: What’s the show? And who’s the duo? Share your guesses below, and, as always, keep an eye on my Twitter feed for clues. If I do manage to score that damn fine cup of coffee, the jolt of caffeine might inspire me to reveal more than I should! - Ausiello

 

Alltså så kommer någon serie ha ett bröllop.. Men det fins många nätverk så det behöver inte vara GG och Chair. Men sen så gav Ausiello ut en till ledtråd:

 

-Question: Your latest Blind Item about the fall wedding — is it an ABC primetime show? Jacklyn
Ausiello: Sure ain’t. The show in question airs on The CW.

 

Så nu vet vi att det är på CW nätverket... Och Ausiello skrev i första ledtråden att den showen som har bröllopet är populär men kom ändå nära att bli cancelled. Men att huvudparet i serien återförenades i finalen. Och att den här serien kommer börja i höst där den avslutade, asså första scenen kommer vara där dem avslutade finalen ungefär, och kommer överraska oss med ett bröllop i första avsnittet. Nu har det varit casting calls för ett homosexuellt par som ska "gifta" sig i GG, första avsnittet. Men det homosexuella paret är ju inte direkt populära då vi aldrig sett dem förut :)

Men det kan fortfarande vara en annan serie på CW nätverket. Dock så i min synvinkel lutar det mer åt att bröllopet är i GG... Skrivarna kan milseledda oss med det där bröllopet med de 2 killarna. Dem har gjort det förut. När Chuck sa "I love you too" till Blair i finalen av säsong 2, så gjorde dem samma scen fast med Nate/Chace så att vi skulle behöva sitta och gissa om det var Nair eller Chair scen :P

 

Men när jag var i Portugal så gav Ausiello ut en tredje ledtråd :

 

-Question: Any more little hints about the couple/show at the center of your recent wedding blind item? —Mia
Ausiello: It’s Gossip Girl. Or Hart of Dixie. Or 90210. One of those.

 

Och nu vet vi ju att det är en av dem serierna. Jag kollar på Hart of Dixie men inte 90210, men har vänner som förljer 90210 så dem kunde berätta lite. 

Såhär är det-

Hart of Dixie mest populära par är Zoe och Wade, men även där är det en kärleks triangel då Zoe även gillar George. Zoe och Wade kysstes i pilot och har sen dess inte gjort något mer men dem blev "tillsammans" i finalen (hade sex). Jag skulle inte riktigt ränka det som en återförening då dem aldrig var tillsammans. Zoe och George var heller aldrig tillsammans men dem hade inga "återförenings" scener i finalen, det ända George gjorde var att lämna sin fästmö för Zoe men återigen så var aldrig Zoe och George tillsammans. Och dem gjorde inget i finalen om ni fattar. Så Jag tvivlar på att Hart of Dixie har ett bröllop mellan Zoe och Wade då dem knappt börjat vara tillsammans.

90210 är inte populärt jemfört med GG och HoD, 90210 har under 1 miljon tittare i Usa. Men mina vänner sa att dem inte väntar sig ett bröllop i första avsnittet nästa säsong, då en huvudpersonen var med i en olycka och tittarna inte vet om han lever. Och dem hade ett bröllop typ i finalen eller något sånt. Så dem tror att det är i GG, och dem kollar inte ens på GG. Och Dair kommer inte återförenas har både skrivarna till GG sagt och Ausiello, om ni minnsa finalen så skulle Dan skriva en bok och avslöja hur Upper East Side verkligen fungerar. Så tror inte han är på någons bra sida, förutom Georginas som hjälper han.

Tro vad ni vill men från dem här spoilersen får ni nog fundera lite hihi :D 

 


   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0