Gossip Girl Season 6

Hejsan! Tänkte ge er lite info om säsong 6.
Som ni kanske vet har CW Network gått ut med vilka tv-shower som kommer tillbaka i höst, om det är en förkortad ny säsong kan den showen komma tillbaka Januari 2013, eller så kommer den i höst.
Så det kan hända att Gossip Girl kommer tillbaka vintern 2013 och inte i höst. Vi kommer få veta imorgon torsdag den 17 maj, då det är CW Upfronts. Där kommer nätverket gå ut med om GG (och andra serier såklart) blivit flyttade till att kanske sändas någon annan dag i USA, och om det kanske är andra tider, nätverket går även ut med när alla förkortade serier sänds (vår eller höst) och vilka förkortade serier som löper efter när en annan tagit slut.
Någon av oss bloggare kommer skriva så fort The CW Upfrotns har varit. Men eftersom det är imorgon i New York kanske det kommer läggas upp på bloggen fredag morgon, med tanke på tidsskillnaden.

EDIT: Det kommer troligen komma ut massa bilder på GG cast då dem troligen kommer vara där med alla andra skådespelare som är med i dem nya eller "gamla" serierna!

   Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 Trackback
RSS 2.0